2014. január 26., vasárnap

Segítségnyújtás - Mihály Arkangyal 01.25.

 

 Sokan megfeledkeznek a z Egymáson való Segítésről. Nem adnak megfelelő segítséget, vagy netán tán megtagadják azt.

Mihály arkangyal üzenete: Segítségnyújtás /2014.jan.25./
 
 
Beszélgetés Mihály arkangyallal

Csillag: Kedves Mihály Arkangyal! A minap kerestél fel engem, hogy szeretnél velem beszélni, s ezt közöljem, mutassam meg a többi lénynek. Mondd hát, mit szeretnél, kérlek. 
 
Mihály Arkangyal: Köszöntelek. Egy kis magatartás dolgot szeretnék elmondani, és azt ami látok,és amit gondolok erről és érzek. Természetesen nem csak Én Fent, hanem a többi Fenti is. Ez a Segítségnyújtás Alapelve úgymond. Sokan még mindig nem értik, Én pedig vállaltam Atyánk megbízása gyanánt, hogy újra elismétlem e tanítást. 
 
Csillag: Miért új szabályok lépnek hatályba? Vagy esetleg baj van?
 
Mihály Arkangyal: Új is meg nem is A bajt, soha nem nevezem bajnak, inkább megoldandó dolognak. Sokan megfeledkeznek a z Egymáson való Segítésről. Nem adnak megfelelő segítséget, vagy netán tán megtagadják azt. Aki ezt teszi, az a későbbiekben következménnyel jár, s visszakapja azt. Nem feltétlen attól a Lénytől, Akitől megvonta a Segítséget, holott tudott volna segíteni Neki. Ez most hatalmas probléma, főleg, hogy az utolsó időket éljük, érjük. 
 
Csillag: Ez nagyon komolyan hangzik. Sajnos sokan így vannak. A képességeiket amolyan „féltő” módba helyezik, s nem mernek illetve nem akarnak cselekedni, olykor egyfajta megvonást érzékelek én is. Ez mitől van, kérlek világosíts fel.
 
Mihály Arkangyal: Igen, komoly is. Ez a Saját Magukba való nem bízásban és irigység miatt is. Sajnos, vannak Akik egyszerűen nem hisznek el dolgokat, nem hiszik, hogy Ők bármire is képesek lennének. Meg ugye itt vannak a harmadik dimenziós érzések, érzetek, amelyektől nem tudják elhatárolni Magukat azok, Akik ezt teszik. Ezért inkább megvonják a Segítséget, mindig hivatkoznak valamire. Ez nem szép dolog, de visszaköszön ez Rájuk, ez biztos.
 
Csillag: Értelek, köszönöm erre a válaszod. Mi a teendő ilyenkor ha ilyet érzékelünk? 
 
Mihály Arkangyal: Erre igazából semmit nem kéne lépnetek. Inkább mérlegeljetek. Kik azok, Akik Igazán, Tiszta Szívből szeretnek Titeket és mindig Mellettetek állnak jóban-rosszban, itt létetek alatt. Meg tudjátok Kik azok, akik barátaitok, bizalmasaitok és szeretnek, elfogadnak Titeket. Nagyon fontos ez, hogy tudjátok, ráérezzetek erre. 
 
Csillag: A csalódást, ami e miatt születik bennünk, hogy kezeljük?
 
Mihály Arkangyal: Próbáljátok meg maximális Szeretettel kezelni, ez máshogy nem megy. Ne szembesítsétek őket ezzel, mert felesleges, aki nem akar segíteni, az nem is fog, hiába kéritek meg őket többször. Aki élvezi, hogy nem ad segítséget,rá ne pazaroljátok az időtöket és ne törődjetek velük.
 
Csillag: Ezzel azt akarod mondani, hogy ne beszélgessünk velük? 
 
Mihály Arkangyal: Nem, hanem hogy ezen dolog részével ne hagyjátok befolyásolni és kiszolgáltatott állapotba terelni Magatokat. A megvonás, az lehet negatív érzelmeket sző, ezért mindig maradjatok meg az Arany Középúton és ne úgy feleljetek, hogy Ti is megvonjátok a Segítséget azoktól, akik ezt teszik Veletek. 
 
Csillag: Mit tanácsolsz erre az időszakra, ami most zajlik a Földön, a Világmindenségben, Univerzumban? 
 
Mihály Arkangyal: A tanácsom az, hogy maradjatok meg olyannak, amilyenné az Atya formált, teremtett Titeket. Segítsétek Egymást, de Egymás próbáiba ne szóljatok bele. Ha veszélyt éreztek, hívjátok Lényem és megvédelek Titeket. Soha ne játszatok Egymás érzelmeivel, létével, dolgaival és persze ne ártsatok Egymásnak. Mindig, mikor elgyengültnek érzitek Magatok, akkor üljetek le beszélgetni az Atyával, s Neki Fiával, Jézussal. Ők eligazítanak Titeket az Úton. Tiszta és Világos lesz Minden. Fogadjátok el Magatokat, Egymást és azt ami az Ég Akarata. Szeressétek Egymást megfelelő módon, de ne cicomázzátok Egymást, az már nem a Szeretet. Senki nem azért született le, hogy Egymást ajnározzátok. 
 
Mindenkinek megvan miért van Itt, azzal törődjön és teljesítse Küldetését. Ne vonjátok meg a Szeretetet, Fényt, Segítséget. Hívjátok elő Magatokból Teljes Valótokat és hangoljátok össze Testetek, Lelketek Szellemetek. Ezek nagyon fontosak! Ennyit mondanék. Most mennem kell, új feladatok várnak. Hamarosan hatalmas dolgok fognak történni, amiről még nem számolhatok be Nektek, de biztosak lehettek abban, időben szólok. Általában Csillagtól informálódhattok, mert Őt választottam ki szócsőnek. Ez nem azt jelenti, hogy más nyelvén nem szólok, de egyelőre ezt fogadjátok el, tiszteljétek, de ne irigykedjetek, féltékenykedjetek! Maradjatok Azok, Kik Vagytok. Tartson meg Benneteket az Atya Szeretete és legyen Bennetek Fény Mindenkor. 
 
Áldásom Rátok!
Mihály Arkangyal

Közvetítette: Csillag*

 http://www.fenyorveny.hu/2014/01/mihaly-arkangyal-uzenete.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése