2014. január 25., szombat

Sárkányrepülés-meditáció - Mihály Arkangyal 01.22.




MEDITÁCIÓ
MIHÁLY ARKANGYAL- SÁRKÁNYREPÜLÉS
 Isten hozott! Isten hozott! Isten hozott! Gyönyörű Fénylényeim!

A felhők emelkedni tűnnek körülöttetek, hasonló jelenségben, mint ahogy a nap áttöri a felhőket, egy hosszú mennydörgős vihar után.

Sokat tisztítottatok, és ennek ilyenek kell lennie. A tisztulás egy örökkévalósági projekt, miközben ti folyamatos épülés és fejlődés alatt vagytok, Szeretteim.

A Teremtő leküld mindegyikőtöknek egy Királyi Bíbor Éteri Fényű leplet, beteríteni a vállatok köré. Ezt Áldásnak Gyönyörű Fénylényeim, hogy emlékeztessen titeket arra, akik Ti Valójában Vagytok. Ti egy nemes Bíborszín vagytok Szeretteim, és ti valamennyien tartjátok a megszámlálhatatlan koroknak a tudományos képzését, és tudását. Engedjétek a képzeleteteknek, hogy érezze, ezt az éteri Királyi Bíbor lágy leplet, lágyan ráterülni körbe a nyakatokra, és a vállatokra. Érezzétek a Szeretet melegségét, ahogy az rendelkezik a számtalan óráitok szolgálatáért, mint Fénymunkás a Föld síkján.

Viseljétek a kendőt egészen addig, amíg kényelmet nyújt. Ne feledjétek tenni olyan helyre, ahol használni tudjátok újra és újra és újra. Ez, nagyon megnyugtató.

A Teremtő azt kívánja, hogy tudjátok, milyen mélyen szeretve vagytok, és a szolgáltatásotok értékelve van. A munkátok során sok negatív akadály bukkant fel. A ti folytonos jelenlétetek szükséges ahhoz, hogy egyenesen tudjatok haladnia be, a Szeretetbe. A feltétel nélküli szeretet végül is kitisztítja az utat, és elbocsájt minden akadályt Gyönyörű Szeretett Fénylényeim.

Az úton való haladás, Szeretett Fénylényeim, leginkább egy repülő sárkánygépezethez hasonlít. Állandóan ellenőrizni kell ezt a súlyt, amit a sárkány a farkán hordoz, hogy megbizonyosodjatok arról, hogy állandóan a magasban marad. Ti vagytok ez a gyönyörű szárnyaló sárkány, Szeretteim. A Felsőbb énetek az a Mester, amelyik irányítja lent a ti mozgásotokat, így több zsineget ad, hogy szárnyalhassatok a dicsőséges szélben. Nem maradhattok fent, ha sok a törmelék a sárkány farkán. Amíg negativitás rejtőzködik körülöttetek, addig állandóan szükséges a testrészeiteken a tisztítás, Szeretteim. Ez a negativitás, ami rajtatok lóg, mint egy ragadós fekete anyag, tisztítani kell éterileg, így nem fogja befolyásolni a mindennapi élményeiteket, Szeretteim.

Itt az idő, hogy kreatívak legyetek, hogyan tisztítsátok magatokat, gyönyörű áldott lényeim. Képzeletben lássátok ezt az ovális teret, amelynek a belső kerületén nagyon sok színsávja van a belső kerületén. Ez az energia Lényegetek, az energia mezőtök, amely körülöttetek sugárzik méterekre, minden irányban. Amikor jobban megnézitek közelről, felismeritek, hogy egy fekete kátrányos massza van rajtatok, melyek szétoszlatják körülöttetek ezeket a gyönyörű színsávokat.

Ha néhányan nem végeztek semmilyen tisztítást ezeken a sávokon egy bizonyos ideig, majdnem be lesztek fedve ez az anyag által. Rájöttök, hogy ezek a negatív gondolatoknak a töredékei, félelmek, sértés, szégyen, bűntudat, és mások érzései, amivel azonosítjátok magatokat, ön-szabotázs, régi elavult hitrendszerek, vagy elavult programok, amelyek többé már nem szolgálják a legnagyobb jót, és a lista csak folytatódik tovább és tovább. Ez olyan, mint a ti éteri szemétkosaratok, ezek lesztek, ha meglehetősen sokáig nem üríti senki.

Napi meditációtok vagy imáitok alatt kérjétek az Angyalokat és Spirituális Őrzőiteket, hogy az energia területén segítsenek tisztulni a törmeléktől-, és hasonlótól. Ha nincsenek törölve ezek a törmelékek, megszűri az energiatöltést, mert a stressz túllép a jóléten és az energiarezgéseken, fizikai betegséget teremtve nektek. Tehát, ha szeretnétek képzeletetekben megjeleníteni ezt a törmeléket az energia területén, mint egy képzeletbeli lánc, húzzátok magatok mögött tele ezekkel a cuccokkal, ideértve; sajnálat, ha úgy lett volna, széttör álmok, engesztelhetetlenség és hasonlók, akkor meglátjátok, hogy ez a láncvonat, hogyan tud elhalkulni a teher által.

Kérjétek meg az Angyalaitokat és a Spirituális őrzőiteket, hogy segítsenek tisztítani ezt a törmeléket. Lássátok el Őket egy porszívóval az energiátok területén, ha úgy tetszik, a képzeletetekben jelenítsetek meg bármilyen tisztító eszközt, amilyet szeretnétek, lemosni rólatok a dolgokat. Ezek ragyogó sávokat hagynak maguk mögött, a Dicsőséges színek frekvenciáin.

Talán most rájöttök, hogy az állandó töltés és tisztítás fogja megtartani az Energiamezőtök tisztaságát és rezgései emelését olyannyira, hogy ezek a rezgések már kereszteződhetnek (képesek találkozni) veletek és hoznak új lehetőséget, segítenek az álmoknál, a küldetésnél és az ajándékoknál.

Ha alacsony rezgésű lények folyamatosan bombáznak, talán a kölcsönhatás lehet az oka. Ha nagyon magas rezgésű lények lennétek Energiamezőben, a törmelékek akkor is lehúznák a rezgéseiteket.

Tisztítsatok naponta, és tudjátok, hogy ez a legmagasabb rezgéseitek jó szolgálatára válik.
Engedd, hogy ez a Hírnök elvigyen egy meditációs utazásra.

Helyezkedj ülő helyzetbe vagy feküdj le, ahogy kényelmes. Tartózkodj a lábak és a karok keresztberakásától, mivel ez blokkolja az energia áramlását. Takard be magad egy könnyű takaróval, ha megfázásra vagy hajlamos. Szeretnénk a kényelmes és zavartalan meditálást, amíg önmagadban utazol.
Csukd be a szemed és végy egy kellemes mély lélegzetet, aztán kényelmesen lélegezd ki olyan erősen, amennyire lehetséges. Minden belégzést szeretetben és megújulásban lélegezzed. Minden kilégzésnél engedd el az összes félelmet, zavarodottságot, kétséget. Végy egy másik kellemes, mély lélegzetet, és hagyd az összes stresszt elmenni. Végy egy másik kellemes mély lélegzetet, és eztán kilégzéskor egy sóhajként ereszd el a nap összes kellemetlenségét.
Érezd a tested ellazulását, a fejtetődtől a lábujjakig. Adj magadnak lehetőséget a nyugalom és Béke érzésére. Érzed az izmaid lazaságát, elernyedtségét, oly nyugodtak, oly édesen derűsek, oly csodálatosan lusták.
A Lelked közvetlenül a bal válladon ül. Utasítsd a saját egód, hogy csak megfigyelőként vehet részt ezen az úton, ne vegyen részt. Ha segít az neked, képzeletedben azonosíts az egód vagy egy szimbólumnak vagy tárgynak.
Képzeletben kérd imádság által A Teremtőt, küldjön le neked egy Védelmi Fehér Fény Sugarat, mentális imádság által, valami ilyesmit: „Teremtőm, kérlek Téged, hogy egy védelmi Fehér Fény Sugárral boríts be engem, és emelj fel, hogy átéljem a megértésnek és Létezésnek ezt a nagyon magas rezgését, ez az utazás alatt, az én legmélyebb bensőmben. Személyem védelmében Teremtőm, mindentől, amely nem a legjobb ezen utazás alatt. Előre hálás vagyok Teremtőm, hogy segítesz nekem a sugárküldéssel. Megjelenítem a Fénysugarat a képzeletemben, most jön le a sarokban, ahol meditálok. Ez belép a fizikai testembe, és áthat mindent, az ÉN VAGYOK létembe.
A Teremtő válaszolt az imádra, és ajándékot ad neked, egy fehér irizáló Fénysugarat, egy piros Sugarat és egy Arany Folyó Sugarat az utazásért. A sugarak belépnek a szervezeteden keresztül, a lábadnál a talpon fel, mozogva, egészen a fizikai csatornádon, keresztül áthat a teljes éteri energiameződön, és fizikai csatornádon és minden zugába annak a területnek, ahol meditálsz. Aztán a sugarak kilépnek a koronacsakrán keresztül. Visszatérnek a Teremtőhöz, aztán visszacirkulálnak le rajtad át újra s vissza A Teremtőhöz, folyamatos hurokkeringésben. Ezek a védőterápiás sugarak folyamatos keringő mozgásban vannak, mialatt te meditálsz.
Te most egy isteni védelemben vagy ebben a pillanatban és semmi sem tud kommunikálni veled a te engedélyed nélkül, ha az nem a legjobb.
Én Isteni Fénylényem. Nagyon lassan és egyformán lélegezz: érzed a védelmet és a biztonságot ebben a meditációban.
Lélegezz be mélyen gyönyörű Fénylényem, és érezd a könnyű ellazulás érzését az isteni vezetés és védelem létezésének, ebben a meditációban. Lélegezz be mélyen, és tudd, hogy a Teremtő rezgését lélegzed be. Hallgasd a Teremtő szellemi szívverését, és érzed a feltétel nélküli Szeretetet, ami keresztülfolyik rajtad minden egyes alkalommal, amikor erre a pillanatra gondolsz.
Lélegezz be mélyen, amely lehetővé teszi és láttatja lelki képzeletedben az Őrző Angyalodat, és meghívod őt, hogy csatlakozzon most hozzád. Az Angyal fogja a te éteri kezedet és kivezet téged fizikai testedből. Az Angyal ezután közvetlenül az Éteri Spirituális Szívcsakrádhoz vezet. Egy angyal marad állomásozni a fizikai lényednél, amíg vissza nem térsz a spirituális utazásodról.
Látod, érzed, és érzékeled a képzeletedben, az őrző Angyalodat, Spirituális Vezetődet és a meghívott speciális vendégeket, ők ott vannak most a Spirituális Szívcsakrádban. Az Angyalok és az Őrzők segítenek megtalálni az Arany Ajtót, és azt mondják” Az Én Legfelsőbb Belső Tanácsom” Ott vagy az Arany Ajtónál és most elfordítod az éteri lelki ajtókilincset, kinyitod az ajtót, a küszöbhatárokon át tudva, hogy a lelki fejlődés kalandján vagy.
A fehér márványfolyosón találod magad. Az Angyalok várnak Téged. Ma lesz a létezéseknek egy rendkívüli élménye, egy fehér gyémántkészlet, mondják.
Az angyalok végigvezetnek Téged a folyosón jobbra a 20. ajtóhoz. Az ajtón a felirat azt mondja „Sárkány Mező”.
Kinyitod az ajtót, és úgy találod a felirat helyes. Átmégy a küszöbön, kilépsz a mezőre, érzed a hűvös szelet. Megközelít az Angyalok egy másik csoportja, kik hozzák a te Sárkánygépezet felszerelésedet. A felszerelés valójában viccesnek nézz ki, olyan formája van, mint egy cilinder, amely passzol a testedhez, és ez az egész hengerforma, egy fehér gyémánt készlet.
Oda van csatolva az aljához egy farok, ez a gyémánt készlet csúcsa. Most felöltözöl ebbe a sárkányöltönybe, és rájössz, hogy nem igazán jó sétálni benne. Az Angyalok és a Spirituális őrzők inkább humorosnak találják a sétakísérleted. Készítenek a fényképezőgépükkel rólad egy képet a Mennyei Éteri Albumodba. Mondják, hogy ez segít emlékezni neked, amikor a Köztes Létben, az Öregek Tanácsa előtt ülsz jelen inkarnációdat követőleg, hogy voltak ott néhány felszabadult, szívből jövő humoros pillanatok. Kitörsz a nevetésben, amint megmutatják neked a digitális képet, ahogy felvillanyozol ebben a szerelésben.
A Felsőbb Éned sétál be az ajtón, ki a mezőre, csodálkozva, vajon mi ez a nevetés? Felsőbb Éned várta a látogatásodat, hogy segítsen emlékezni erre az érzésre, hogy a végtelen lehetőségek azt a célt szolgálják, hogy felemelkedj ezzel a széllel.
Felsőbb Éned mély, feltétel nélküli szeretettel humorosan megjegyzi, hogy ez nem az egyik legjobb kinézeted, de így szolgálja azt a célt, hogy felemelkedhess a széllel.
Felsőbb Éned hozott magával egy sor hangvillagöngyöleget, egy ragyogó vörös bársonybatyuban. Kitekeri ezt a hangvillaköteget melléd, a piknikasztalra. Az Angyalok kivetítik köréd a saját vizualizációd Lényegét, mint egy többsávos, színes, tojás formájú Energia Mezőt. Látod a fekete foltokat, törmelékeket, amelyek korábban lettek tárgyalva. Minden törmelék, amely a képzeletedben ábrázolva van, összekapcsolódik a sárkány farkával.
Rájössz, hogy a te sárkányod soha nem fog repülni ezzel az összes súllyal, ami téged visszatart. Az Angyalok kihoznak egy angyali Vákuum Porszívót, és azonnal nekilátnak az Energia Meződnek. Látod a törmeléket, ahogy felszívódik a porszívóba. Ahogy az anyagok bemennek a porszívóba, a vákuum növekszik feketébb és feketébbre, nehezebb és nehezebbre. Végül az Angyalok végeznek mindennel az Energia Meződnél, és te képes vagy látni a különbséget nem csak magán a felületen, hanem a sárkány farkánál is. Az Ahogy már felszívta a porszívó, az Angyalok azonnal elpárologtatják a fekete szemetet.
Azonban, még mindig látsz egy nagydolgot kapcsolódni a sárkány farkához. Felsőbb Éned orvosolja ezt a részét is. A hangvillák kapcsolódnak a te Csakra Rendszeredhez, az kapcsolódik a Felsőbb Énedhez, és ez a Csakra tisztítási gyakorlat fog segíteni neked tisztán tartani ezt a területet, a te őszinte szándékoddal, hogy így legyen.
Te megadod a szándékot, és a Felsőbb Éned kezdi a Gyökércsakránál, a Gyökércsakránál pedig a hangvilla. A hangvilla hitelesíti a dallamot, és a te szándékod továbbítja a törmelékhez, melyek ott összegyűltek. Azonnal érzed a különbséget a testedben, valamint látod a sárkány farkát rövidebbé és tisztábbá válni.
A Felsőbb Éned, halad tovább a Csakrarendszered aktiválásán. A hangvilla eljut minden Csakrához. Micsoda különbség érezni, ahogy dolgozik ez a testedben. Kezded érezni a könnyebb és könnyebb és könnyebbséget. Ahogy az utolsó Csakra is tisztítva lett, a szél felemel. Az összes törmelék el lett távolítva rólad, és a sárkány farkáról, a sárkány felemelkedik. Érzed magad emelkedni magasabbra és magasabbra a levegőben. A szellő játszik a sárkányod farkával, és az táncol így a szélben. Olyan könnyűnek és szabadnak érzed magad a levegőben táncolva a széllel, mintha egy Szalmabábut, vinne ide-oda.
A Felsőbb Éned már letekert még többet a zsinegből, amely lehetővé teszi a sárkány emelkedését magasabbra a levegőben. Így elképesztően határtalannak, szabadnak és függetlenítettnek érzed magad a Föld bolygón. Lebegsz és repülsz gondoskodás nélkül a világba, tudva azt, hogy korlátlan vagy és rendelkezel az összes lehetőséggel az univerzumban. Rájössz, hogy semmi sem tud megállítani téged a legmagasabb potenciálodból, csak kivéve magad és egy csomó törmelék lehetősége az Energia Meződön.
Szereted ezt az érzést és lekiabálsz az Angyaloknak, Spirituális Őrzőidnek és a Felsőbb Énednek. A Felsőbb Éned visszakiabál, hogy megérdemled az összes jó dolgot, és azt az örömet, hogy segítsen Neked emlékezni, hogy rendelkezel a csodálatos végtelen lehetőséggel.
Folytatod hurkokban az ide-oda szárnyalást. Azonban néhány perc múlva érzel egy rántást a zsinegen. A Felsőbb Éned elkezdi visszatekerni a zsineget, ahogy húz vissza Téged a le mezőre. Egy ideig minden változatlan, de egy-két perc múlva a Felsőbb Éned, visszahúz téged le a mezőre. Te azonban ragyogsz és tele vagy örömökkel, emlékekkel és élvezetes élményekkel.
Mondod a Felsőbb Énednek, hogy mennyire értékeled, hogy képes voltál erre a csodálatos utazásra. Felsőbb Éned mosolyog, és mondja, hogy mennyi sok szeretet van köztetek, és bármikor visszatérhetsz, mert már ismered az utat.
Az Angyalok segítenek neked kibújni ebből a Sárkányszerelésből. Megköszönöd nekik bőségesen a segítséget, hogy megtisztítottak az összes anyagtól.

Az Angyalok és a Spirituális Őrzőid visszavezetnek át a küszöbön, vissza a folyosón a terembe. Azonnal a Fehér Márványfolyosón találod magad, ahonnan elindultál.
Egy pillantást vetsz a Fénylő Lényedre a tükörben. Észreveszed, hogy ragyogóan fénylesz, nem tudod abbahagyni a mosolygást, és a gondolataid a szélben való szárnyalás körül vannak. Az Angyalok visszavezetnek a küszöbön át, az Arany Ajtó Belsejébe, vissza a Spirituális Szívcsakrádhoz, aztán segítenek visszatérni a Spirituális Lényeden át, a fizikai testedbe.
Végy egy mély lélegzetet, hogy segítsen neked visszatérni az áramlás a testedbe. Amikor kész vagy, kinyithatod a szemed. Menj visszaemlékezve a napodra, hogy a Belső Legmagasabb Bölcsességed és az Angyali segítő személyzet mindig a szolgálatodban dolgozik veled, segít elérni a legmagasabb és legmegfelelőbb lehetőséget. Hallgass a legelső gondolatra, ami először feljön a tudatosságodban, és tudd kétség és árnyék nélkül, hogy értesítve vagy napi lelki útmutatással.
Szeretteim meg vagytok áldva, túl a szavakon és a mérhetetlen szereteten, több mint, bármely földi nyelven valaha ki lehetne fejezni.
Mihály Arkangyal vagyok, A Teremtő üzenője a szeretet, öröm, Bölcsesség, Fény, Béke és Üdvözlet.

Csatornázta: Caroly Ann O’Riley © Copyright
Magyar nyelvű fordítás: Szélcsengő és TáltosSámán
Forrás: http://www.carolynannoriley.com/AMMessageKiteFlyin

http://kristalyhang.wordpress.com/2014/01/22/meditacio-mihaly-arkangyal-sarkanyrepules/


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése