2014. január 30., csütörtök

A Föld üzenete 01.28.

Pamela Kribbe / A Föld üzenete + imagináció

Gaia 

A FÖLD 
Pamela Kribbe közvetítése

Kedves Barátok!
Én a Föld hangja vagyok. Érezzétek jelenlétemet magatokban és lábatok alatt. A testetekben vagyok, minden egyes sejteteket áthatok. Testetek az, amin keresztül kapcsolódtok a természethez, mindennel, ami körülöttetek nő, él és lélegzik. Légy most ebben a pillanatban tudatában a téged körülvevő élő természetnek. Érezd a fákat, amik körbeveszik az épületet, ahol vagy, a földet amin állsz. Érezd a növényeket, a madarakat, a fákat. Ha pontosan megfigyelitek, akkor észrevehetitek, hogy a ti jelenlétetek is szintén hatást gyakorol ezekre az élőlényekre. Ez az épület is él, mivel minden, amiből készült, a Föld energiájával rendelkezik. Körülöttetek minden tudatosság. Érezzétek az energiát, a tudatosságot ebben az épületben, a történetét, amit magával hozott és azt, amit ti hoztatok ide magatokkal. Gyakran alábecsülitek az általatok kifejtett hatást, egyszerűen azt a hatást, hogy valahol tartózkodtok.

Most pedig ereszkedjetek mélyebbre testetekben. Ahogyan a tudatotokkal megfigyeltétek a környezetet, tegyétek ezt a testetekkel is, lehetőség szerint objektív módon: érezzétek a fejeteket, a nyakatokat, a mellkasotokat. Ereszkedjetek mélyebbre az altestetekbe és érezzétek az én energiámat – vezetni foglak benneteket. Ha ezt megteszitek, akkor üdvözöllek benneteket. Én is élő vagyok. Egyéni tudattal rendelkezem. Érezzétek, ahogyan segítek nektek azzal, amikor mélyebbre húzlak benneteket testetekben, miközben lesüppedtek a gerinc mentén a farkcsontotokba. Érezzétek tápláló energiámat, mert én vagyok az édesanyátok. Érezzetek engem a combban és a térdben, a vádliban, a lábszárban és a lábfejen keresztül.
Ma itt lent maradunk, testetek ezen részén. Van egy régi elképzelés, amit belesulykoltak az emberek fejébe, miszerint minden inspiráció fentről jön, hogy a mély spirituális megértés az égi, kozmikus kapcsolatból születik, ami felettetek áll. De ma arra kérlek benneteket, vegyétek észre azt, ami alattatok fekszik, a földet a talpatok alatt, az élő Földet.

Sokan köztetek csalódást, mély szomorúságot vagy magányt éltek át, ami az alsó csakráitokban lett lehelyezve. Ennek következményeként a figyelmetek felfelé irányult, a tudattal együtt -úgymond elhagyta testeteket – mert minden földön megtapasztalt érzelem, túlságosan fájdalmas volt, hogy azokkal szembenézzetek. Én megértem ezt és azt is megértem, milyen nehéz teljes mértékben belehelyezkedni a tested egy olyan területére, ami olyan sebezhetőnek tűnik. Mély odaadás szükséges hozzá, mély bizalom az élet iránt.

Amikor komolyan sebzettnek éreztétek magatokat, nagyon is emberi dolog volt ilyenkor egy védőpáncél felépítése. És mégis ez a páncél az, ami visszatart benneteket az élettől. Elrabolja legmélyebb erőiteket. Így képtelenek vagytok élni, mert ez a páncél börtönként akadályoz benneteket. Legyen bárhogy is, az élet áramlata, a lélek ereje mindig erősebb, mint az általatok felépített börtön. Lelketek mindig egy másfajta lökést tud adni, egy hajtóerőt, ami által megnyíltok és odaadóak lesztek az élet és Minden Létező számára.
Az elszenvedett érzelmi sebeket itt a Földön szereztétek. Ez történhetett a jelenlegi vagy másik elmúlt életben, de mivel itt a Földön szereztétek őket és lélekemlékezetetekben jelen vannak, ezért a Földre, mint erőszakos helyre tekintetek, egy helyre ami vulgáris, félelmet keltő és fenyegető. Ha ide visszatértek, újból inkarnálódtok és halljátok lelketeket – mert megállíthatatlan és újra és újra kopogni fog ajtótokon -  akkor valószínűleg képesek vagytok kitárni szíveteket a hívás számára. De ha mélyebbre ereszkedtek testetekben, akkor ez olyan félelmetes lesz számotokra, hogy visszavonjátok figyelmeteket erről a területről. Szétdarabolódott lény lesztek. Egy részetek “igent” mond és szeretne előrefelé haladni, mert érzi az Új Kor hívását. De a szívetek alatti rész, az alsóbb csakrák nem merik ezt vállalni és ezért zárva maradnak.

Szeretném ma megmutatni, milyen módon szerezhetitek vissza a bizalmat testetek eme részében. Szeretném, ha világos lenne előttetek, hogy a bennetek rejlő félelmek, eredetük szerint a múlt emberi társadalmában gyökereznek, az akkor uralkodó energiákban, amik visszautasítottak benneteket és amiktől hívatlannak éreztétek magatokat. De emlékezzetek arra, hogy van magával a Földdel -velem- is kapcsolatotok, függetlenül az emberi gondolati formáktól és kollektív energiáktól, ami körbeveszi a Földet. Én magam is szívesen megszabadulnék ezektől a negatív energiáktól. Én is a belső növekedés és evolúció útját járom és az újjászületés folyamatán megyek keresztül. Egy Új Korban fogok felbukkanni, ahol létezik az ember és a természet közötti harmónia. Mindkettőnknek segít, ha emlékszel arra, ki vagyok én valójában, emlékezz az élő esszenciámra. Amikor összekapcsolódtok velem, azzal a tudattal, aki repesve szeretne üdvözölni benneteket, akkor a fájdalommal kapcsolatos múltbeli emlékeitek kioltódnak.

Próbáljátok ki! Hagyjátok, hogy feltöltődjenek az alsóbb csakráitok, az altestben és a lábakban a Föld erejével. Szeretnék felajánlani valamit számotokra, egy rövid vezetett utazást, ami segít nektek ennek az energiának a teljesebb megtapasztalásában. Ti minden lehetséges természeti birodalom által övezve vagytok, amiket nagyszámú és különböző teremtmények lakják, akik a Földön élnek. Mindenki hozzáteszi részét az egészhez.

Ezért most arra kérlek benneteket, hogy gondoljatok egy fára, egy stabil, hívogató és megfelelő gyökérzetű fára, ami már régóta a helyén áll. Koronája égig ér, miközben gyökerei mélyen elnyúlnak a földfelszín alatt. Találkozz egy pillanatra ezzel a lénnyel a fából, egy könnyed és játszi érzéssel. Egyszerűen képzeld el, ahogyan a fa belsejében ülsz [ha valakinek esetleg ez eleinte kellemetlen elképzelés, elég ha megérinti vagy nekitámaszkodik a fának - ford. megj.], érezd csendességét, a belőle áradó biztonságot és leföldelt erejét. Ereszkedj le gyökerébe és érezd ahogyan ez a lény él, növekszik és kisugározza erejét a földön. Érzékeld, mit adhat neked ez a fa, energiájának melyik aspektusa vonz téged a legjobban. Engedd, hogy átáramoljon rajtad ez az energia és fogadd be azt. Érzékeld mi az, amit tőled szívesen fogadna a fa, mert mindenben van egyfajta csere. Érzi jelenlétedet, ahogy te is az övét. A fa is egy élő energia és ennek ő is tudatában van. Lásd az képzeletedben, ahogyan a fa átéli a te látogatásodat.

Szeretnék még többet elmesélni erről az élményről. Gyakran úgy tekintetek magatokra, mint a természet nagy kizsákmányolójára, akik szennyezik a Földet és felborítják annak természetes egyensúlyát. Ez bizonyos fokig igaz is, mert ezekben az időkben nagy diszharmónia uralkodik az emberek és a természet között. De szeretnélek emlékeztetni benneteket arra, hogy én, a Föld és minden természeti birodalmam vendégül lát benneteket. Üdvözölve vagytok a Földön. Jelenlétetek és energiátok örömmel tölt el minket és hasznunkra válik. Azért vagytok itt, hogy valami újat és különlegeset hozzatok el: csillagfényeteket jöttetek megosztani és kozmikus bölcsességeteket. Bizonyos módon mindannyian látogatóba jöttetek. Egyik lábbal a Föld részei vagytok fizikai lények, az állatokhoz és növényekhez hasonlóan. De ezzel együtt azért is érkeztek a Földre, hogy valami mást is elhozzatok, egy teljesen új létezési módot. Rendelkeztek szabadsággal, szabad akarattal. Fejlődhettek. Fényt továbbíthattok, irányíthattok le a Földre, valamit, ami minden rajta élőnek új lendületet ad. Érezzétek egy pillanatra az ember és a természet interakcióját ebben a térben. Érezzétek, hogy a fa élvezi és örül társaságotoknak, mert ez valamit mozgásba hoz, ami egész egyszerűen maga a szeretet áramlása. Ez az, ami mélyen megérinti a fát, ami ti valójában vagytok. Ezt egészen hétköznapi módon is megtapasztalhatjátok környezetetekben, egy kertben vagy állataitokkal. Ha bizalmasan bántok velük, akkor viszonozzák azt kiegyenlítésképp.

Most pedig arra kérlek benneteket válasszatok ki egy állatot, aki szeretne eljönni hozzátok, hogy elmagyarázzon valamit. Engedd meg, hogy felbukkanjon képzeletedben. Egy állat akar eljönni hozzád, hogy segítsen neked biztonságban érezni magad a Földön, hogy jól érezd magad, hogy megfelelően kapcsolódsz a talajjal a lában alatt, hogy védetten és biztonságban nyilvánulhass meg a Földön. Az állat ismeri ezt a védelmet és ezt a menedéket. Természetéből adódóan egy a Földdel és nem kételkedik abban, hogy joga van a létezéshez. Egyszerűen létezik, él, lélegzik és növekszik.

Tudatoddal helyezkedj bele az állatba. Engedd, hogy erőfeszítések nélkül összeolvadj vele. Érezd egy pillanatra milyen kevés gondolat megy végbe ebben az állatban. Nem kínozza a túlzásba vitt gondolkodás, mint az embert. Érezd, ahogyan a természet akadálytalanul áramlik ezen az állaton keresztül. Fogadd be, amire szükséged van, legyen bármi ami megérint téged ebben az állatban. Érezd, ahogyan földel téged [ez a kapcsolat]. Érezd a tisztaságot, az egészséget az állatban.  Figyeld meg, hogyan fogadja eljöveteledet az állat és azt ahogyan a te energiád az övével összeolvad. Érezd, hogy energiádat üdvözlik és ez az, ami megérinti az állatot. Jól esik ez és fellelkesít? Létrejön egy interakció köztetek.

Amire kér az állatod az az, hogy megismerkedj a természet energiáival, hogy elkezd otthon érezni magad a Földön, tudva azt, hogy itt otthonra lelsz. Világosan fogalmazva: a természet birodalmai várnak rád. Mi a te energiád által kapunk szárnyra. Viszonzásként fogadunk téged, így részesévé válhatsz a mi egységünknek. Itt tárt karokkal fogadnak téged!

Hálás vagyok a bátorságodért és a kitartásodért. Mi a Föld egy új korszakába mozdulunk el. Ebben az új érában az emberek és a természet számára esszenciális, hogy újra belsőjükben kapcsolódva dolgozzanak együtt. Minden tudatosság, és össze szeretne kapcsolódni egymással. Így volt ez eltervezve. Legmélyebb kívánságom, hogy ti is felismerjétek, részei vagytok a Föld egészének. Hogy otthonotok lényetekből fakadóan nem csak kozmikus eredetű, hanem érezzétek, hogy a körülöttetek élő lények együttléte is otthont ad. Ünnepeljétek az életet mindennel, ami itt van. Ez a nagy feladat, ami az emberiség előtt áll. Ez teszi éretté a Földet, valamint lakóit inspirált, örömteli lényekké

Csatornázta: © Pamela Kribbe
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.jeshua.net/de
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/01/28/pamela-kribbe-a-fold-uzenete-imaginacio/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése