2014. január 2., csütörtök

2014 a forradalom éve lesz?


A tudat forradalma már elkezdődött


Több forrás is megerősíti, hogy 
2014 
a forradalom éve lesz 
Nyugaton





A 2014-es év fogja jelezni az alapvető változás kezdetét a bolygó irányításában, a Pentagon, a Japán Császári család és a P2 szabadkőműves páholy forrásai szerint. A NATO és más európai csoportok ígérik, hogy elindítanak egy 15 milliárd dolláros projektet a Fülöp-szigetek megsegítésére, és megmutatják, hogy az európaiak alapvetően megváltoztatják a nemzetközi működési módjukat, a P2 páholy szerint.

Egy nyilvánosságra hozatali lavina indul meg a vállalati tömegmédiákban a hosszú ideje tabunak számító témákban, mint 911, a Lockerbie-i merénylet, a Kennedy gyilkosság, stb., jelezve, hogy valamiféle igazság és megbékélési folyamat veszi kezdetét.

Újra elmondták, hogy megkezdődik az összeesküvés tömeges letartóztatása az Egyesült Államokban. Ezúttal Jacob Lew pénzügyminisztert nevezték meg, akit letartóztattak, mert nem volt hajlandó aláírni az új pénzügyi rendszert, Pentagon és egy CIA forrás szerint. A google képkereső azt mutatja, hogy utoljára 3 nappal ezelőtt jelent meg a nyilvánosság előtt. Azonban mind magam, és többek közt  Christopher Story többször is elmondtuk, hogy néhány magasrangú összeesküvő a letartóztatás után jelent meg a nyilvánosság számára, a következő napokban, ahogy írtunk a letartóztatásról. Ez ugyanaz a régi trükk lehet megint. Ugyanezen források azt mondják, hogy Barack Obama elnök nem fog visszatérni Hawaii üdüléséről ebben az évben. Ugyanakkor tavaly is ezt mondták, mégis hazatért.

Ennek ellenére egyre nyilvánvalóbb, hogy az összeesküvés uralma több fronton egyre gyorsuló ütemben omlik össze nyugaton.

Az Egyesült Államokban egyre nagyobb lépések történnek intézményi szinten, hogy elkezdjenek igazságot tenni 911 ügyében. Például amikor a Kongresszus tagjai elkezdenek kérdéseket feltenni róla a törvényhozásban, akkor azt mutatják, hogy tudják, biztonságos a témáról beszélni most már a nyilvánosság előtt is. A lépés, hogy a szaúdiakat tartják felelősnek, széles nyilvánosságot kap, és egy előfutára a Bush / náci / cionista frakció megbuktatásának.

Az igazság a Kennedy gyilkosságról szintén most kerül napvilágra, ami ugyanennek az irányvonalnak a része. A gyilkossággal kapcsolatos lezárt dokumentumok nyilvánosságra hozása hamarosan esedékes, Kennedy lányához, Caroline Kennedy amerikai japán nagykövethez közeli forrás szerint. A lezárt iratok szinte mindegyike a CIA birtokában van, különösen a náci / Bush frakció műveleti igazgatóságánál.

Szintén lépés történik a CIA titkos iráni kapcsolat nyilvánosságra hozatalának elindítására, az MI5 szerint. Az egyik legterhelőbb dolog, ami előkerült a múlt héten, az 1988-as Lockerbie-i merényletet érintette, amikor bomba robbant egy utasszállító gépen Skócia felett, megölve 243 embert.

A hivatalos történet az, hogy Líbia tette, de most kiderült, hogy azért végezték el a műveletet, hogy eltüntessék az iráni / Bush / náci kábítószer kapcsolatot, MI5 források szerint.

Először is nézzük meg nagyobb összefüggésben, hogy mi volt ez a kapcsolat. Az iráni forradalom, amely leváltotta az iráni sahot Khomeini Ayatollahhal együtt, egy összeesküvés által vezényelt művelet volt azzal a céllal, hogy magukhoz ragadják a perzsa birodalmi aranyellátást (az aranyat Thaiföldre evakuálták), a sah egyik unokatestvére szerint. Később idősebb George Bush lett Ronald Reagan megválasztott elnök alelnöke, nagyrészt az "októberi meglepetés" miatt; a Carter elnök által indított szabadítási kísérlet szabotálásával, amikor az amerikai nagykövetség tisztviselőit túszul ejtették Teheránban. Ezt a műveletet a Bush ügynök Oszama Bin Laden (másnéven Tom Osman) irányította, és lakája, Mahmud Ahmadinezsád.

A kísérlet az ügynökségi és kormány fehér kalaposok részéről, hogy szembeszálljanak a Bush frakcióval az Irán / Kontra meghallgatások során, végül a Reagan elnökség kudarcával végződött a Bush frakció eltávolításában. Ennek egyik oka volt a Lockerbie-i merénylet, mely megölte az amerikai katonai hírszerzés és a CIA tisztjeit, akik rajta voltak a járaton, hogy visszatérve jelentést tegyenek a frankfurti (Bush / náci) CIA ágról, mely drogokat szállított a Bekaa-völgyből az irániaknak. A repülőgépet felrobbantották, nehogy jelentést tegyenek a Pentagonnak. Továbbá megtörtént, hogy a Qods, az iráni Bekaa-völgy különleges erők parancsnoka lett az iráni védelmi miniszter néhány évvel ezelőtt.

Mindez azért kerül nyilvánosságra most, mert Busht és frakcióját magas szinten már legyőzték, és a nácik letartóztatása gyors ütemben halad. Az olyan események, mint Lockerbie, fontosak a Pentagon számára, mivel ezek hazaárulást jelentenek. Ezért halljuk CIA és Pentagon forrásokból, hogy senkinek sincs hangulata egy kényes béke- és megbékélési folyamathoz.

Ne feledjük, hogy ez a náci frakció volt felelős több tízmillió ember meggyilkolásáért a Második Világháború vége óta. Azt is tervezték, hogy megölik az emberiség 90 százalékát betegségekkel, nukleáris háborúkkal és éheztetéssel, hogy elindítsák 1000 éves negyedik birodalmukat.

Mostanra elveszítették a Pentagonban és az ügynökségeknél lévő fegyveres erők feletti irányítást. Pentagon források például most azt mondják, hogy találtak egy náci laboratórium hálózatot néhány volt szovjet köztársaságban, melyek biológiai harci anyagokat állítottak elő és terjesztettek ezen tervek részeként. Ezeket a laboratóriumokat mostanra leállították.

Egyetértés van abban, hogy ezeket az embereket meg kell leckéztetni, hogy a jövő generációi sohase felejtsék el, és annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak, hogy ilyen szörnyű személyek soha többé ne emelkedhessenek fel az emberiség hatalmi struktúrájában.

Benjamin Fulford

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/12/tobb-forras-is-megerositi-hogy-2014.html#.Urotqfuaajc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése