2013. december 17., kedd

Üzenet az Isonról 12.15-én késő este


Üzenet az Isonról, 2013.12.15.-én késő este

2013.12.17. 11:43 Istengyermek

szeretetjel_1387276734.jpg_228x221

Üzenet az Isonról,  2013.12.15.-én késő este

CAIRA AIA irányítja a vezérpultot, mellyel az Ison (ejtsd Ajszon)a bucsini vezérlőpulthoz kapcsolódik. A következő üzenettel jöttek:
……
" Az univerzum szíve felnyílik a hatodik síkra.
Összenyitották a hat kaput és  hat lemúriai  kibernált kódot aktiválunk az elkövetkező három napban. Ez által bejárásotok van a lemúriai  Akhasa krónikákhoz, ami annyit jelent, hogy visszakapjátok a őstudást, melyet Lemúrián birtokoltatok. Emlékezni fogtok lemúriai életeitekre. 
A gyors energetikai változások miatt 740 ember erre már 2013.12.18,-án képes. Egy hónapon belül viszont már a teljes Kárpát Haza Magyari Mag népessége.
Lemúria előtt volt még egy fénykorszak. Volt előtte egy fénylénycsalád, kik hárman körbeölelték a Földet, 500 biliárd évig.
„Beleölelték” a Földbe az életet, … belesugározták….
Nem volt szívük, ők  fénylények voltak,  Amennyiben ennek a kornak a fénylényeit  100 % -os fejlettségűeknek tekintjük (mely igen relatív), akkor a lemúriai időszak 95%-os fejlettséggel bírt.

Kvantumfizikai közlés a Lemúr könyvtárból:

A pillanatnyi fizika végtelen örömére az atomon túl, megtalálta a kvarkokat, melyek a pillanatnyi hitetek szerinti az anyag legkisebb egységét képezik.
Azonban a kvarkok is bonthatók kisebb egységekre, melyek neve ISTRAGON.
1 kvark=72 biliárd Istragonból áll.
Az Istragon már a végső formája az anyagnak.
Ezek a fénysekvencia legfinomabb részei, amit mi földi műszerekkel nem tudunk mérni. A  Szíriuszon is CSAK  nagyon nehezen, és kizárólag napkiáradáskor tudják mérni. "


Egy fénylény érkezik az időn és síkon túlról. Átlátszó tiszta teste van, üvegemberszerű Létező.
A homlokán  lila szem látható. Nincs pupillája. A „szeme fehérje” rózsaszín.
Ez az egyik létezési formánk volt Lemúriában.
Másik létezési formánk, mikor szereteteszencia voltunk. Nincs testünk. Esszenciánk szétterül az egész univerzum területére, csak vibráltunk a levegőben nagyon gyorsan. 1 m3 LEVEGŐBEN 17,2  kvarkunk van, de közben 7 unierzumot ölelünk MaGunkba. ( Nem szeretném ISTRAGONBAN megadni, hiszen az információ a jövőből van)

A frekvencia 72-ed része egy fényév.(Ide már fizikus kell)

Egy ZIGOTA ESTELLA VITA nevű bolygóval kapcsolódtunk össze ismét. Ők, amikor a földről elmentek a lemúriai időkben, ezek a vibráló fénykvarkok (istragonok) által  felremegtették magukat erre a bolygóra.

 „Azóta itt élünk. Nálunk olyan hosszú, egy nap, hogy három napja vagyunk mindössze itt.”

Fénybölcsők ringanak a tejúton, három darab. Több biliárd csillag van egy bölcsőben. Mindegyiknek van egy Napja és két Holdja.

EDGARD CAYCE van itt.
Sok könyvet diktált le, és minden „jövendőlése” igaz volt. Tudott a jövőbe látni.
Tőle van a következő információ:

" Látok egy kristályt, kék színe van, erezete rombusz alakú. A kristály a lemúriai időkben volt itt a Földön Létező. Sok információt tárolt, és „ő” az ! Tekintetem Istenanya a jelhez vezeti melyet Lőrincz Éva ajándékaként került hozzánk az évzáró ünnepségről, a képmellékletként láthatod az említett jelet, melynek közepében a Szent Koronánk volt festve. A szent koronán viszont az említett kő, melynek erezete rombusz alakú.
Érzem ez a galaktikus  jel valamit aktivál.  Amikor a kristály rákerül erre a jelre, kódot nyit. Felső világokkal kapcsolódik. Nagy segítséget kapunk az Univerzumtól, hogy beaktiváljuk a hat lemúr kikapcsolt képességünket.
Hívni fogja a segítséget, a következő vibrációt bocsájtja ki MaGából:
 „Gyertek, készen állunk, hogy visszakapcsoljatok bennünket a lemúr tudathoz, a lemúriai achasa krónikába.”
Lgi üzenetet vette: Ilona

 http://istengyermek.blog.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése