2013. december 27., péntek

Kárpát Haza, dimenziókapuk 12.27.

 

 Egyike a legerősebbeknek az Úz völgyi kapu Erdélyben. Hat csillagrendszer összekötő folyosója.

 

Kárpát Haza, dimenziókapuk

2013.12.27. 14:53 Istengyermek

viszlay_2013_12_27_szuzanya_1388151693.PNG_961x743
melléklet:Viszlay Péter 2013.12.27.-én készült képe,  Istenanya a gyermekével.
Idézet a levélből:

"Úgy érzem meg kell osztanom Veled egy fényképet. Nagyon érdekesnek tartom. A fénykép a mai reggelen készült, kinn a gombaszögi Pálos romnál. Hazatérés után, miután betöltöttem a fényképeket a számítógépbe, az egyiken kékes alakzatot vettem észre, mely feltehetően a napból érkezett. Miután kinagyítottam, (és 90 fokkal elforgattam) nagyon elcsodálkoztam a látottakon. Egyértelműen egy "nő egy gyermekkel" ábrázolás tűnt elő. Ilyet eddig még nem láttam. Nem tudtam eldönteni, hogy ez egy " egyszerű égi karácsonyi képeslap", vagy pedig egy fontos inforrnáció bejelentése akar lenni.

A képet érdemes MS Office Picture Managerrel megnyitni, mivel ez nem redukálja a pixelek számát. Kb. 30 cm távolságból, a képet kicsit jobbról nézve érhető el a legjobb perspektíva."

Péter egy mások álltal fel nem vállalt feladatot teljesített, melynek elvégzése miatt maga Istenanya jött köszönetet mondani.
Igen, egy dimenziókapu megnyitása volt a felkérés tárgya Uzapanyit-nál. Elemezzük csak a szót :  Úz Apa nyit.
Igen ez a kapu összefüggébe hozható az Úz völgyi kapuval, melyet Úz Apa felügyel. A hely Szlovákiában van.


Dimenziókapu:

Egy kapu, átjáró, mely különböző energiákba való belépést tesz lehetővé melyek időn és téren túl létezők.


Ilyen hely a Bermuda háromszög is. Nekünk viszont elég ha a Kárpát Hazát bejárjuk. Tizenhét nagy és erős kapu működik itt.


Egyike a legerősebbeknek az Úz völgyi kapu Erdélyben. Hat csillagredszer összekötő folyosója. Ősi időkben a Táltosok közlekedtek rajta. 2013. Május 25.-én összenyilt a felette lévő másik hat kapuval, ami azt jelenti, hogy az összes teremtői sík átjárható rajta keresztül. A mai napon küldjünk szeretet ebbe a kapuba  17 órakor 5 percen keresztül. Aki lekéste az időpontot, küldje akkor amikor olvassa ezt a felkérést. Mindösszesen. 


2014. Január 2-áig minden nap magyar idő szerint 17 órakor összekötjük szívünket egy rózsaszín szálon keresztül az Úz völgyi kapuval és áramoltatjuk a szeretet a kapuba.

Az Úz völgyi kapuhoz csatlakozó egyik ág Kiskunhalason van az olajosok útjának bal felén, a Turulsólyom szobornál. Nagy erők munkálnak itt az emberi tudatosság emelése céljából. Ilyen és hasonló minőségű kapu:


Beregszász városközpont terén, 

Ljubljana központi terén,
Chestahovai kolostor (Magyar alapítású Pálos kolostor) -tól délre 7 km-re egy tisztás közepén, 
Máriabesnyői kegyhely,
Túronyi áprádkori templom alatt, a kapu peremére esik Máriagyűd kegyhely,
Szendrő (eddig szendergett,2013. Május 25.-étől aktív ),
Csólyospálos a városból kivezető úton az első út menti keresztnél.

Aki teheti az elkövetkezendő három napban az Úz völgyi kapun kívül egy vagy több másik kapuval is összekapcsolódhatsz egy arany szálon és a fent leírt módon küldöd a szeretetet a kapukba. Akik ezt az üzenetet olvassátok, egy egy kapu őrségéhez tartoztok,
Áldott Munkálkodást.


Ilona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése