2013. december 28., szombat

Az oldások üteme 12.27.

 

Fontos Égi Üzenet az oldások ütemét illetően, 
segítség most a Szisztrum Plénum gamma

2013.12.27. 18:58 Istengyermek

gamma_oldo_erok_erkezese_2013_12_24-27_galfine_1388166886.JPG_640x480
képmelléklet: Gálfinének épp sikerült megörökítenie a gamma sugarak érkezését

2013.12.23.-ai üzenet, melyhez a mai napon, 2013.12.27. jött folytatás

 A Holdon egy, a földi inkarnációból frissen kikerült Zigóta Extravertalis nevű csoportosulás tapasztalható, mely 144 ezer lélekmagot jelent, összebújva együtt „ zümmögnek”. A keletkező vibráció által a lélek földön szerzett blokkjai oldódnak, készülve egy nem földi születésre.
Akkor 7  ilyen zigóta volt a Holdon, most megérkezett mind a 12. Ők a Hold magjai voltak, kik a létezésben a Föld nevű bolygón tapasztaltak. Ez annyit jelent, hogy az Ő magjai már mind otthon vannak. A Nap még várja sajátjait, oda még eddig nem érkezett haza senki.
A Szaturnusz, Plúto és a Virgin (Szűz) csillagkép küldöttei rendre mind megérkeztek ma hajnalig. Ma éjszaka (2013.12.27.-én éjféltől a Marsi magokat gyűjti be a teremtés a mi galakxisunk összes bolygójáról, majd a Szupernovák küldöttei várakoznak a Napkapu tranzitállomásain.
Napkapu tranzitállomásai:
-         Holdra (már le van zárva)
-         Napba
-         Szíriusz Delta
-         Szíriusz Gamma
-         Szíriusz –Androméda csoport
-         Kentauri

2013.12.21.-étől Gamma sugárzás érkezik a Napból gyomortól felfelé oldotta a nehéz érzéseket, melyek ez életbeli lerakódások, megoldatlan helyzetek.
Átíródások vége 2013.12.28.-án 24 óra.
 Január 01-21-ig a nyaktól felfelé, január 21-29.-ig  az alsó lábszár roncsolódott izomzata épül újjá. A törött bokák és lábszár sérülések két héten át intenzíven érezhetőek lesznek.

Zigóta Extravertalis- amint a fent említett gamma csoport oldásai befejeződnek 14  héten át a Viagra Renomé Extravitalis oldó kódok érkeznek. Ezek ÉLETERŐ FOKOZÓ LÖKÉSHULLÁMOK. Színük kékes-lila és a gamma holdak bolygóiról érkeznek.
Benediktus(z)  Szanktus(z)  Retina – a szemet előtérbe helyező nézet külömbségek oldási kódrendszere. Galaktikus segítség melyet a S(z)ervantes(z) bolygó hullámai hoznak el számunkra. Egyedi kódok ezek, még senki sem használta őket.A Fényképeken kékes-zöld színben jelennek meg.

A Szíriusz Gamma Holdján keresztül nyílik meg egy kapcsolat a SWIART bolygóval, 7 világgal vagyis 7 x 12 dimenzióval felettünk lévő szintjéről. A cél ezzel az emberiség fénnyel való táplálkozásának átállását segítő erők leküldése.
Az Alfa Holdakról érkező vibráció átalakítja az emberi test sejtszerkezetét, mely által a Fény számára átjárhatóbbá válik.
A Fénybetöltés első két lépcsőjén túl vagyunk. Az utolsó fázis a Fényaktiválás, melyhez a hangolást a Szisztrum Plénum gamma végezzük. Napi 50-et mondunk  belőle a nap bármely szakában.


Szisztrum Plénum gamma

Százszoros Fény,
Élet és Remény.
Írd át a Lelkem,
testem és Lényem.



Áldott munkálkodást:

Ilona

istengyermek.blog.hu 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése