2013. november 14., csütörtök

Visszaadta tulajdonosának elárverezett házát a vevő

 

 "Úgy fest, hogy a jótét lelkek csillaga még nem áldozott le teljesen materialista világunkban."

Visszaadta tulajdonosának elárverezett házát a vevő



Úgy fest, hogy a jótét lelkek csillaga még nem áldozott le teljesen materialista világunkban. Claudio Valle ugyanis azért vásárolta meg egy kilakoltatás előtt álló kétgyermekes anyuka házát, hogy azt visszaadja az otthonát vesztett családnak.

Silvina Corzo és két gyermeke – a 13 éves Brian és a 8 éves Camila – egy csaló miatt vesztették el majdnem otthonukat, amely a Banco de la Pampa pénzintézet rendelkezése alapján került árverésre.

Az aukción 2000 argentin pezós – mintegy 350 amerikai dolláros - kikiáltási árról induló ingatlan ára hamarosan megsokszorozódott, elérte az 50000 pezót, majd a vevők tovább srófolták az árat 70000 pezóig. Ekkor jelezte vásárlási szándékát Claudio del Valle, aki 12 200 amerikai dollárnak megfelelő argentin valutáért megvásárolta a házat és mindenki meglepetésére odasétált a hüledező családhoz és közölte velük, hogy számukra vette meg az ingatlant.

Az érzelmes argentin közönség tapsviharban, az otthonát visszakapott család pedig örömkönnyekben tört ki.
„Az ég küldte, manapság már senki nem csinál ilyesmit. Örökké hálásak leszünk neki” – mondta a meghatódott anyuka.

Silvina Corzóra az utóbbi hónapokban kétség kívül rámosolygott a szerencse. Júliusban a hölgy hazafelé sétált lányával, amikor elütötte őket egy tehervonat, ám csodával határos módon néhány törött bordával és zúzódással megúszták a balesetet.

Forrás:
 http://www.latimoport.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése