2013. november 18., hétfő

Új nézőpont - Ophélia tündér

 

 Hamarosan megszerzitek azt a nézőpontot, ami az ötödik dimenziós rezgéshez visz benneteket.

Tom Fodor fordítása
Hamarosan megszerzitek azt a nézőpontot

Hamarosan megszerzitek azt a nézőpontot, ami az ötödik dimenziós rezgéshez visz benneteket. A harmadik dimenziós nézőpontotokat tartottátok fenn szinte végig az életetek során. Jól szolgált benneteket, hiszen bizonyos tapasztalatokhoz vezetett benneteket, amely által az a teljes lény lehettek, amellyel majd működtök az ötödik dimenzióban.

Senki ne gondolja azt, hogy valamit rosszul/helytelenül csinált, vagy csinál, mivel még mindig a harmadik dimenziós energiát tartja fenn. Nagyon is megfelelő volt, sőt, még most is az. Már láthatjátok, hogy új módon tudtok magatokra tekinteni, ez a tapasztalat lehetősége pedig nagyon izgatottá tesz benneteket.

El kell tudnotok engedni úgy, hogy nem ítélkeztek. Azok a dolgok, amelyeket el szeretnétek engedni, nem rossz dolgok. Ugyanúgy energia, mint minden más. A Szeretetből teremtődtek, mint minden más. Céljuk van, mint minden másnak. Amikor valamit el szeretnétek elengedni, akkor azt tegyétek szeretettel. Tegyétek azért, mert valami mást választottatok, nem pedig azért, mert az helytelen, vagy fájdalmas. Pusztán az, ami egy választás.

Az új rezgés, identitás, tapasztalásmód választása, ennyire egyszerű. Nem kell, hogy drámai legyen. Nem kell szakítanotok a harmadik dimenzióval, annak eszméivel, és struktúráival, sem pedig azzal a harmadik dimenzióbeli lénnyel, amelynek eddig ismertétek magatokat. Azáltal, hogy fenntartjátok a teremtői nézőpontotokat, azt a nézőpontot, amely új eszméket, új tapasztalatokat, és új megismerési módokat választ, könnyedén, és lágyan elvezet az ötödik dimenzióba.

Szeretném ha ráébrednétek, hogy ez nem olyan dolog, mint az eddigi harmadik dimenziósbeli véghezviteleitek. Ez az utazás könnyed. Ez az utazás olyan, mint belecsusszanni a kényelmes cipőbe, hiszen ez az utazás arról szól, hogy egyre többet fedeztek fel a saját energiátokból. Egy nagyobb verziótokba léptek át. Kezdjetek el nagyobb fénytestekként tekinteni magatokra. Tágítsátok ki a tudatosságotokat ebbe a fénybe, érezzétek magatokat a magasabb rezgésbeli tartományba lebegni, pulzálni/vibrálni, és repülni.

Ophelia a tündér 

Csatornázta D.Scranton

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése