2013. november 25., hétfő

Sürgős közlemény a felemelkedésről - Georgi Stankov 11.25.



Georgi Stankov tájékoztatója a Felemelkedés aktuális folyamatáról

 

 



Georgi Stankov tájékoztatója a Felemelkedés aktuális folyamatáról

Sürgős közlemény
Irta Georgi Stankov
2013. november 24-én

"A Planetáris Felemelkedési Csoport szeretett tagjai! Örömmel jelentem be, hogy Carla, a duállelkem ebben a pillanatban egy Münchenbe tartó repülőgépen ül, hogy csatlakozzon az én portálomhoz és ahhoz a fényvároshoz - az úgynevezett „Új Germániához” -, amely az Új Föld új spirituális és technológiai központja lesz, ahogy erről az Elohim már tájékoztatott minket. Carlának a Felsőbb Énje és az Elohim november 21-én azt mondta, hogy búcsúzzon el a családjától, mely most teljes védelem alatt áll, és jöjjön Münchenbe felkészülni a mi közelgő felemelkedésünkre.

És ahogy ezt mindig terveztük, mikor ez a kedvező pillanat elérkezik és minden előkészület megtörtént, felrobbantjuk a PAT( Planetáris Felemelkedési Csoport )-szupernovát és kiváltjuk az interdimenzionális hasadást és a Gaia végső felemelkedését az ötödik és magasabb dimenziókba.

Jelenleg az 5D-s hologram-minták ráterülnek napi rendszerességgel a Földünkre, ahogy ez Jahn új üzenetéből is, melyet ezután közzéteszek, ki fog derülni. Két nappal ezelőtt beszámoltam arról, hogy megfigyeltem a portálom felett az égen ahogy egy második 5D-s hologram jött létre a Földön. Ezt a megfigyelést egy másik PAT-tag, Veronika is megerősítette, aki csak 100 km-re délre lakik tőlem az Alpok közelében. Veronika küldött nekem egy fotót az új 5D-s hologramról, amely csaknem megegyezik azzal, amit magam láttam a lakóhelyem felett, ámbár a fotók nem tudják visszaadni ezen kozmikus jelenségek szépségét.

Asana Mahatari szerint még szükségünk van néhány napig az újonnan létrehozott 5D-s hologramoknak folyamatban lévő felemelkedési teszt-futtatásaira annak érdekében, hogy stabilizálni lehessen őket, amíg a következő nagy felemelkedési hullám végbemehet. 

Azon információk szerint, melyeket a Felsőbb Énem és a külső források révén összegyűjtöttem, november 28. rendkívül fontos nap lesz, mert ekkor az ISON üstökös ( napközelbe érve ) összetalálkozik a Nappal és elindít egy óriási napenergia-robbanást. Intuitíve pedig úgy érzékelem, hogy ez az ISON-Nap találkozás párhuzamosan fog végbemenni ezzel a Felsőbb Én által jól megkomponált eseménnyel, mikor felrobbantjuk a szupernóvánkat és biztosítjuk azt a lökőerőt, amely az emberiség felemelkedő részével a Gaiát határozottan elindítja az 5. dimenzióba.

Remélem, Önöknek részletes tájékoztatást tudok adni erről, miután Carla megérkezett és képes lesz kapcsolatba lépni az Elohimmal. A mi tapasztalatunk eddig az volt, hogy Carla nagyon jól tud csatornázni a saját portálomon, ahol az energiák nagyon tiszták és erőteljesek és ahol a Forrással való kapcsolat is teljesen aktív. Ugyanakkor a következő napokban meglátogatni szándékozunk az Alpokban egy különleges portált, melyet még a kilencvenes évek eleje óta folyamatosan építek ki. Energetikailag ez egy nagyon erőteljes hely és ahol a Forrás erősen inspirált engem, hogy felfedezzem a kilencvenes években az Univerzális Törvényt. Az a szándékunk, hogy november 28-ig itt maradjunk és végül felemelkedjünk az egész Planteáris Felemelkedési Csoporttal ezen a különleges napon erről az Osztrák Alpok szívében található gyönyörű helyről. Most minden tökéletesen működik és a csodák sorozatára kell számítanunk, mely bármely pillanatban elkezdődhet.

Ezért azt ajánlom Önöknek, mint PAT-tagoknak, hogy a kitartásuk és hitük révén teljesítsük együtt ezt a „mission impossible”-t, ezt a lehetetlen küldetést, ahogy erről Alice is írt nem régen, annak ellenére, hogy a világban szétszórva élünk és csoportként személyesen sohasem volt lehetőségünk találkozni. Viszont nagyon hamar meglesz ennek a lehetősége a magasabb birodalmakban, mivel akkor együtt maradunk örökre. Gratulálok Önöknek ehhez az egyedülálló teljesítményhez! A mi rejtett küldetésünk idejének immár vége.  
Ám ezután a látható küldetésünk felemelkedett mesterekként a 4D-s hologramok szintjein nagyon hamar el fog kezdődni, még határozottan karácsony előtt, ahogy ezt a Föld Őrzői tegnap bejelentették."

+ egy felemelkedésre ráhangoló relaxációs zene:



 Forrás: http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/284-georgi-stankov-tajekoztatoja-a-felemelkedes-aktualis-folyamatarol


3 megjegyzés:

  1. kedves katalin.ez elképesztö ami velem történt.26.án minden értelmes ok nélkül kimentem münchenbe vettem 1kocsit és elindultam 28.án vissza.vmi letéritett salzburg után a pályarol és st.michael nevü faluba vitt.millio csillag az égen csodás volt.nem fura h carla is pont mü-be ment és 28.án volt a nagy dolog .mi erre a magyarázat mi dolgom nekem ebben az ügyben?kik hivtak oda és mivel egész uton mihály nevét mondogattam 26-28ig ez érdekes jelenség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. KedvesTibor! Érdekes a Szent Mihály nevű falu is. Ez így együtt jel is lehet a Mihállyal való kapcsolatfelvételre. Javasolnám, ha komolyan érdeklődsz az ilyesmi iránt, vegyél részt az alábbi programon. Sokminden tisztázódni fog ott számunkra.
      Év-végi tájékoztató beszámoló -Szelei Magdolna- dec.15. http://szepjovot.blogspot.hu/2013/11/ev-vegi-tajekoztato-beszamolo-szelei.html
      Áldott szép napokat!
      Kati

      Törlés
  2. Kedves Tibor! Semmi sem véletlen. Infóim vannak. Írnék privátban. Itt a címem: dombi.katalin@mailbox.hu
    Várom a jelentkezésed
    Dombi Katalin

    VálaszTörlés