2013. november 10., vasárnap

Elkezdődött - Mihály Arkangyal 11.10.


2013. november 10., vasárnap


MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE MA ESTE 2013.11.10. 20 óra 20 perc

Drága Testvéreim!

Mihály Arkangyal kérésére írok Nektek.
Már lefeküdni készültünk, és ezt megelőzően Csanádi Adalbert Pálos Atya jelent meg, Annyit kért: tegyük lehetővé számára, hogy jelen lehessen mellettünk, mert egykoron feljegyzést kell készítsen az eseményekről. Bár nem tudtuk miért kéri, természetesen szívesen látjuk munkánkban.
Ezt követően párom ismét érzékelte, hogy van itt még valaki... Hatalmas energia-minőség, jól felismerhető. Mihály Arkangyal volt, és szólni kívánt.
 Először csak annyit mondott: elkezdődött...

Az alábbiakat mondta, pár perccel ezelőtt - kérve, hogy osszam meg mindannyiatokkal. Itt van, és diktálja, mit írjak:

Gyermekek!
Amit Ti Eseményként tartotok számon, s melyre készültök, a holnapi napotokkal kezdetét veszi.
Kérünk Titeket:
Minden napotok minden percét úgy töltsétek, hogy ennek teljesen tudatában vagytok. Tudatában vagytok elhívottságotoknak, és az ESEMÉNY megindított folyamatának.
Mindenki számíthat arra, hogy feladata váratlanul szólítja, jelzés, üzenet nélkül lesz szükséges elindulnotok.
Épp ezért: szíveteket és elméteket tartsátok tisztán, befogadóan, és ha szólított társaitok gondolati szinten közléseket küldenek - más lehetőség nem lévén -, azt tudjátok, készek legyetek fogadni és meghallani.

Az események folyamata ma elkezdődött, az Agarthai Testvéreitek felszíni világba tett megjelenésével. Erről kérem Évát, ejtsen néhány szót üzenetem végén.
Az érkező impulzusok, melyek saját feladataitokra vonatkoznak, erős, határozott gondolat, érzés, indíttatásként fog érkezni, és egyfajta mélyen gyökerező felismerétst hoz magával szívetekben. Valami olyasmit: ITT AZ IDŐ.
Ha az impulzusokban bármiféle diszharmónia mutatkozik, engedjétek át magatokon ismét, kérve segítségünket, hogy erősítsük meg azt. Ha a diszharmónia nem múlik, jelen van, esetleg erősödik, tudjátok és kódoljátok: - félrevezető szándékú, nem az Isteni Tervet képviseli. Azt szűrjétek ki, és küldjétek el, mert nincs rá szükségetek.
Minden napotok minden pillanatában legyetek készek az útra! Úgy induljatok el, hogy tudatában legyetek: lehet, hogy szükség lesz Rátok  a nap folyamán. 
Semmi felől ne aggodalmaskodjatok. Kit feladatra szólít az Isteni Terv, védelem alatt áll, minden eszközt és szükségletet figyelembe vesz Atyátok, hogy aggodalmaitok ne őröljék föl a szükséges energiákat. Éljen bennetek a feltétlen ŐsBizalom Teremtő Atyátok Gondviselése iránt, és Higgyetek!!! 
Ma pihenjetek és fohászkodjatok Erőért, Hitért, és Bizalomért. Másra nem lesz szükségetek!
Áldás kíséri lépteiteket! Ne kételkedjetek ebben!!!
Mihály Főanygyalotok,
 ki szolgálatotokra jött el, hogy tájékoztasson és tanítson Titeket.



Itt Éva.

Nem kíván mást mondani Mihály.
Kéri, Mondjam el, mi történt ma.

A csütörtöki estén el kellett mennünk egy magas helyszínre, ahol a köd felett láthattuk a csillagokat. Erős, morajló hang jelezte, hogy valami energiatömeg jelenik meg körülöttünk. A csillagok kémlelésekor lettünk figyelmesek arra, hogy kb 4 méter magasságú emberi lények vannak körülöttünk, kiknek csak sziluettjét sikerült szemmel érzékelni. 
Agartha népei közül Mikos volt az, néhány társával.
Jelezték, hogy a hétvégén van itt az ideje tömeges felszínre jövetelük első napjának, és kértek, hogy menjünk a Zemplén egyik kiváló energetikai helyszínére, hogy kontaktusba tudjanak velünk lépni, esetleg szemmel is érzékelhessük őket.
Ma délben volt a találkozó...
Amikor a helyszín közelébe értünk, kb 5 km-el, kérés érkezett: Kapcsoljuk be a Magyarok Csillagdalát, és azt hallgatva haladjunk tovább a helyszínig.
A helyszín előtt kb fél km-el egy hatalmas tisztás volt... Ott voltak. Nagyon sokan... Könnyes szemmel álltak, és nézték, ahogyan haladunk az autóval... Boldogok voltak, ahogyan én is, és meghatottak, hogy elérkezett ez a pillanat is, melyre évezredek óta várnak, készülnek és dolgoznak! 
Megálltunk, hogy üdvözöljük Őket, ám bentebb mentek az erőbe, mi pedig követtük Őket.

Adama volt, akivel kommunikálni tudtunk.
Elmondta: ez az első alkalom, hogy a felszínre jöttek, ennyi időre, és kérték: legyünk segítségükre abban, hogy bekalibrálják: milyen sűrűségűre kell magukat "állítani", hogy képesek legyenek feladataikat a felszínen elvégezni, mert még nem teljesen kompatibilis a rezgésük a felszínével. 
Tenyerünkön keresztül átvehettük energiájukat, ők pedig a miénket. Hagytak benne egy kódot, és kérték: szívetekre helyezve tenyerünket, mindenkinek adjunk át belőle, hogy ők a rezgéseket érzékelhessék és a beállításaikat pontosíthassák . Hamarosan látható minőségben jelennek meg, s tanítani fognak minden felszíni Testvérüket a Kozmikus Emberi minőség titkaira. 
Ez történt ma.
Az Esemény előestéjén... Ha jól értelmezem Mihály szavait.

Azt mondja most "on line". 
Jól mondod. Az esemény egy folyamat. Nem tudni, miként zajlik, ez az emberiségen is nagyban múlik. És az idő itt van, és a gépezet beindul. 
Látványos, világotokat, az emberiség évezredeken átívelő ideáit alapjaiban megrendítő felismerések korszakának hajnala köszönt be, 
Nektek pedig ebben fontos feladataitok lesznek, hogy lámpásai legyetek Testvéreiteknek a sötétben és porban, amit leomló falaitok kavarnak.

Égi Édesanyánk csak szelíden néz és mosolyog... Annyit mond:  Áldottaim... Szeretetben létezzetek, s ne legyen bennetek kétség, félelem!

Kérésükre a levelet továbbítom.

Isten áldjon Titeket!

Szeretettel: Lőrincz Éva és Tibor

  Forrás:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése