2013. november 25., hétfő

Beindul az aranykori váltás - Két üzenet 11.21. Frissítve


Nem törlöm ezt a bejegyzést, pedig legszívesebben ezt tenném, mert félelmet keltett sok emberben. Mivel már nagyon sokan elolvasták, ezért inkább frissítem, kiigazítom. Levonom a tanulságot, és ezt ajánlom az olvasóknak is.

Frissítés, kiigazítás

Sajnálom hogy feltettem az első üzenetet. Ha hasonló "ijesztő" üzenetet találunk, akkor érdemes nem elolvasni, vagy csak ilyen - a lent leírt- gondolatokkal olvasni:

"Nem félni kell, hanem örülni! És felkészülni tiszta lélekkel az átmenetre!"


A rémisztő részeket a második üzenet nem igazolja, ezért azokat nem gondolom hitelesnek. A gyökeres változás küszöbön állásáról viszont több helyről jön üzenet, tehát az igaz lehet. 

Igaza van Szelei Magdolnának:

"Tartsuk meg a középpontunkat  és harmonizáljuk a bennünk lakozó  elemeket. A  spirituális  tiszta tudatok meg kell tudják tartani az érkező  Krisztusi  fényeket és be is kell integrálni  a  fizikai testbe.
Valóban nem lehet a félelmet  generálni, hanem  felismerni tükörként és  Atyának felajánlani. Minden segítő  mellettünk van  a sikeres munka kivitelezésére. Szelei Magdolna " 


Bejegyezte: Dombi Katalin 

Vizsgáljátok meg szívetekkel, lelketekkel az alábbi csatornázásokat. Mindenki hagyatkozzon belső vezetőjére!




2013.11.21.

Első  Üzenet

Az elmúlt hetekben számos információ keringett a neten az elkövetkező napok eseményeiről. A hír igaz, és mindent megteszünk azért, hogy minél több embernek sikerüljön az átlényegülés. A másik dimenzióba való átállás nagyon sok fázison ment keresztül. Ez több éven át zajlott, és most lesz vége a napokban. Aki bújt bújt, aki nem nem.
Ez azt jelenti, hogy aki kinyitotta a szívét, az jön hozzánk, aki nem, az inkarnálódik másik bolygókra. Számos jel adta hírül, hogy elkövetkezik ez az időszak. Az állatok nyugtalanná válnak, szaladgálni fognak fel és alá, nem találják a helyüket. Zárjátok be őket biztonságos helyre, erre az időszakra. Adjatok nekik elegendő vizet és élelmet.

 Ez az átállás több napot vesz igénybe, de nem tudni mennyit, mert ez csak akkor derül ki, amikor elkezdődik. Sokatok bepánikol, hisztériás rohamok törnek rá, üvölt, olyan fejfájása lesz, hogy tépni fogja a haját a frekvenciaváltozás miatt. Sötétség, szél, eső, viharok, tornádók, földcsuszamlások, várhatók. Igen szélsőséges időjárás következik. Töltsétek fel annyi fával a házatokat, amennyit csak tudtok benne tárolni. Hideg lesz és sötétség. Gyertyátok legyen bőven a világításhoz. Élelmiszert úgy vásároljatok, hogy néhány hétre el tudjátok látni magatokat élelemmel. Utána mi segítünk nektek az élelmezésben, csak arra a pár hétre gondoskodjatok róla, amíg le tudunk jönni hozzátok. Lesz ahol nagy hő szabadul fel, sok lesz a tűz, robbanás. Földrengés is lesz, de nem a mi területünkön. A mi Kárpát-medencénk viszonylag tiszta terület, itt inkább a szél és a víz fog tisztítani. 
A doboddal tudsz tisztításokat, áthangolásokat végezni magadon és a családodon. Ezek az ősi hangszerek alkalmasak arra, hogy az Univerzum rezgéseit befogadja és továbbítsa. Minden nap dobolj, még az események alatt is. 

Fontos az imádság.Tiszta szívvel imádkozzatok mások felemelkedéséért, hogy tovább tudjanak lépni a fejlődésben. Szabad akarata van mindenkinek, azt tesz amit jónak lát. Te tudod, hogyan működik a mi rendszerünk, ami tiszta és egyértelmű.

 Segítsd a társaidat.  Ha itt lesz az idő, fogod tudni mit kell tenned! Minden beléd van kódolva. Nyissátok meg a szíveteket, szeretettel forduljatok embertársaitok felé. 

Adjatok egy újabb lehetőséget a felemelkedésre. Az új világban fogunk már csak találkozni, hallani rólam. 
Addig is jó emelkedést és felkészülést.
Áldással és szeretettel .......a Szíriuszi bolygóról.






Megjegyzés:

 Kaptam Hajnalfénytől ímélben. A csatornázó ismeretlen. Mégis föltettem. Most először osztok meg ilyen típusú üzenetet. Ez nem véletlen.

Nem félni kell, hanem örülni! És felkészülni tiszta lélekkel az átmenetre!
Az igazság az, hogy már teljesen tarthatatlan világunk, a régi állapotában, ezért muszáj történnie valami nagy dolognak... és nem majd, hanem most! A régi energiás dolgok  annyira roskadoznak, az új átalakító kódok pedig oly erősen zúdulnak ránk az égből, hogy a nagy váltásnak meg kell történnie. 

Ezt érzem, sok más MAG testvéremmel egyetemben. A 3 és 4-5 dimenziók  között libikókáznak sokan már, ez nagyon fárasztó. Aki most megnyílik, az fejlettebb, igazságosabb világban fog élni az átalakulás során.
Úgy érzem, a mostani Karácsony már másmilyen lesz, mint az eddigiek!
Legyen ünnep számunkra az Aranykor kezdetének megvalósulása a Földön! 

Közben érkezett egy új hasonló üzenet, máshonnan, Korona Sándortól.
Itt lejjebb olvasható.

Áldott, örömteli napokat kívánok mindenkinek!
Dombi Katalin


Sándor  megjegyzése:
Ha összevetjük a fenti üzenetet az újabbal,  az előző markáns, néhol erős. A másik  finom, de hívó.  Deeee... egy valamiben közösek- és ettől hitelesek (számomra!)- hogy a közeli váltásról szól és arról, hogy döntenie mindenkinek KELL!  Ha hiszi, ha nem, és mindezt a Teremtő az egyén szabad akaratára bízza.
Mert mint Jézus igazi tanításaiban is kódolva vannak üzenetei. És olyan egyszerű ezt megérteni-meghallani. Hogy miért??
Ember fia te magad vagy hozzá a kulcs. Az a kulcs amit ti kerestek a zárhoz, generációk óta betűkből áll. 


Íme a mindenség kódja:
SZ E R E T E T

Mi kell még ahhoz,hogy higgyetek????





 Második Üzenet

Szólok hozzátok!
Hívjátok végidőknek, mi jön, vagy bárminek, mi néktek hihető s hiteles. Küszöbön állok!!
Mint mindig az életetekben, most is döntenetek kell. Így nem mehet tovább, közbelépünk.
A Teremtés Háza  szólít meg benneteket. Aki érzi hívásunk, az jön, aki nem, az nem. Mindezt szabad akaratból tegyétek. De tudjátok, hirtelen fog bekövetkezni, mit oly sokan vártok. 

Mennyek serege készen.Ti is álljatok készen. A titok nem titok már régen. Legyen csordultig szívetek hálával s szeretettel, mert tudjátok, akkor vagytok jó helyen. Eljő az idő, mikor elém járulsz, és ott megmutatkozik elvégzett feladatod. Sosincs késő megvallani engem, tedd ezt bátorsággal s tiszta hittel!!
Mert tiétek országok-országa, hol szeretet van, s tiétek lesz a birodalmak -birodalma.
Áldottak vagytok az örök létezésben. Ámen.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése