2013. november 1., péntek

Az Ősök Ünnepére 11.01.

 

 Minden, a Földön bármikor itt élt  Ősünk ezen a napon velünk van.

 

 Az Ősök Ünnepére

2013.11.01. 08:52 Istengyermek

mindenszentek_az_osok_napja_339_1383290303.jpg_480x640

Udvaromban az Ősök kapujánál már reggel óta égnek a szeretettüzek, egy egy lelket jelképezve azok közül kiket ismertem. A nagy központi gyertya  az Égből alászálló Ősöket jelöli.  Ezért  zöld, fehér és piros a jelzése. (Ahogy lenn Úgy fenn.( szak fordítva) - Hermesz Triszmegisztosz
Áldottaim.
Gyönyörű napra virradtunk. Ez az a nap, amikor Őseink, úgy a közvetlen elődeink, mint az Őket megelőző Ősök  LÉLEKBEN földre szállva, velünk örvendeznek. Minden, a Földön bármikor itt élt  Ősünk ezen a napon velünk van.
" Köszöntünk Titeket, kik kicsit mi is voltunk.
Köszönjük az alázatos szolgálatotokat a Hazáért. Köszönjük, hogy a legreménytelenebb pillanatokban is hittetek a jövőnkben. Dalolva indultatok harcba, hogy mi most itt élhessünk. Még nem mondom azt hogy békében és szeretetben, mert annak megteremtését reánk hagytátok.
Jelentem, tesszük a dolgunk. Tudjuk, hogy felelőséget vállalva gyemekeinkért  és jövőnkért, ez a dolgunk.  Ti már megharcoltatok a mi feladatunk visztont a szeretet eszközeinek használatában rejlik.
Teremtőnk Áldását és segítségét kérem, hogy a feladatot melyet e Népre bízott, maradéktalanul beteljesíthessük Őseinkkel kéz a kézben." -  Ilona
És most áradjon a dal, mely mint a szent szeretet tüze köt össze bennünket:


Mindlkét dal a Kristályszív cd-ről való, az első címe Áradjon a dal a másik pedig a Nagy Szalárók ismert Mária, Mária.
Induljatok hát szívetekben szeretettel telve Őseinkhez, rájuk emlékezve. Ha teheted menj ki hantjaikhoz, azon sírokra is virágot, gyertyát téve, kiknek már nem él utóduk. Ők mind a miéink! Egységbe szólítalak hát Titeket, a hívás kiáradt.
Én is indulok.
Ilona
http://istengyermek.blog.hu/2013/11/01/az_osok_unnepere

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése