2013. november 30., szombat

A Fény Egyetemes Szövetségének üzenete 11.24.







A Teremtő által megméretve



A Fény Egyetemes Szövetségének üzenete

csatornázta
Jahn J. Kassl 
2013. november 24-én

Közzétette Georgi Stankov 2013. november 27-én


A nagy anyahajó

Az angyalok megszámlálhatatlan milliói lebegnek a Föld felett és szállnak le a Teremtés ezen anyabolygójára, és a Központi Napból és a Fény birodalmából érkező fényhajók megszámlálhatatlan milliói ereszkednek le erre a világra, hogy az embereket felvegyék az ő örök családjaik biztonságába. Minden úton van hozzátok - egy végtelen szeretetfolyamban árad felétek, szüntelenül és folyamatosan újra teremtve titeket, míg mindannyian nem egyesültök a magasrendű isteni impulzusokkal, az Isteni Fénnyel.

És mindenek között kiemelkedik ennek a galaxisnak a "nagy anyahajója". Ez a parancsnoki hajó és a parancsnok hajója - az tehát, Aki koordinálja a Fény Galaktikus Szövetségének és a Menny erőinek minden területét, melyek a Földhöz vannak rendelve. Onnan impulzusokat helyeznek ki, - hologramokat teremtve és kioltva, azon mesterek oltalma alatt, akik ezen a hajón szolgálnak -, úgyhogy minden ember, aki fel fog emelkedni, csatlakozni fog nagyon rövid időn belül a nagy, Egyetemes Tudáshoz és össze fog kapcsolódni vele.


A nagy meglepetés

A felemelkedésetek után a Nagy Meglepetés korszaka kezdődik számotokra. Az (eredeti) valóságotok visszaszerzésének az ideje jön el, mert a sok csatában szerzett utolsó sebeitek, melyekkel kitüntettétek magatokat, le lesznek zárva és meg lesznek gyógyítva. Ezután különböző új feladatokra lesztek előkészítve, hogy Felemelkedett Mesterként vagy a Teremtés új Logoszaként működjetek tovább.


Készüljetek!

A felemelkedés után, ahogy ezt a Teremtő elrendelte, lehetőségetek van arra, hogy belépjetek a csodák hosszú ideig tartó korszakába. Arról a tapasztalatokról van szó, mely lehetővé teszi, hogy ti is részesedjetek a teljes (Isteni) Teremtő Tervben, vagyis az Igazságban, amely mögött és sok más realitás mögött áll. Minden felemelkedett visszakapja a teljes emlékezetét is, úgy, ahogy egy mesebeli koldus, aki egykor király volt, most visszakapja az ő királyságát.


A ti birodalmatok sohasem ebből a világból való volt!

Igen, ez az igazság, mert a ti birodalmatok olyan világhoz tartozik, annyira más tulajdonságú, hogy azt még a legegyszerűbb módon sem tudjuk elmagyarázni. Azonban ez a fátyol most fellebben, és a tudatlanság nem képez többé akadályt, mert erejét veszti, miközben az (igaz) tudás áthatol mindenen, és betölti a lényetek minden sejtjét. 

A Mennyekből most hatalmas fényhajók és hatalmas fénylények közelednek hozzátok, akik ebben a (földi) világban most meg fognak nyilvánulni.

Itt az ideje, hogy a dolgokat újra egyensúlyba hozzuk, itt az ideje, hogy a Teremtő általi megmérettetéssel az Igazságosságot, a Bölcsességet és Igazságot az áttöréshez segítsük.

Egyek vagyunk Veletek, és itt és most közel, nagyon közel vagyunk Hozzátok...

A Fény Egyetemes Szövetsége


Forrás: http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése