2013. október 8., kedd

Utazásod az Ötödik Dimenzióba



 Magasabb dimenzios csoportok csatornázása Daniel Scrantonon keresztül

Utazásod az Ötödik Dimenzióba

A tudatállapot, amelyet tartasz, pont megfelel ehhez a dimenzióhoz. Így tehát nem csinálsz semmit sem rosszul azáltal, hogy most épp itt vagy, azáltal hogy a harmadik és negyedik dimenziós valóságokat tapasztalod. Nincs veled semmi baj, ami miatt ide fókuszálsz, hiszen azok a tapasztalatok amelyet szeretnél, az itt és most van.
Ahhoz pedig hogy megtapasztalhasd őket, fenn kell tartani ezt a tudatállapotot.

Amikor teljes vagy ezzel a tapasztalattal, amikor megkapod belőle amire vágytál, akkor tudsz átváltani az ötödik
dimenzióhoz. Így tehát nem csinálsz semmit sem rosszul azáltal, hogy most épp itt vagy, azáltal hogy a harmadik és negyedik dimenziós valóságokat tapasztalod. Nincs veled semmi baj, ami miatt ide fókuszálsz, hiszen azok a tapasztalatok amelyet szeretnél, az itt és most van.

Ahhoz pedig hogy megtapasztalhasd őket, fenn kell tartani ezt a tudatállapotot.

Amikor teljes vagy ezzel a tapasztalattal, amikor megkapod belőle amire vágytál, akkor tudsz átváltani az ötödik dimenzióba, és akkor tudod azt a tudatállapotot fenntartani.
Azért mondjuk el ezt, hogy megértsétek az ötödik dimenzióba való utazásotok nem attól függ, hogy bizonyos dolgot megcsináltatok-e, vagy eleget meditáltatok-e, illetve mennyit gyakoroltátok annak a rezgésnek a fenntartását.
Azért jutsz oda, mert nincs már hova máshova menni. Hátradőlhetsz hát, egy pillanatra leteheted a szerszámokat és gyakorlatokat. Az egész folyamat annyi, hogy levetitek a tapasztalat rétegeit, valamint azokat az érzelmi traumákat amelyeket össze gyűjtöttetek.

Maga az út az ami érdekes, abban van a legnagyobb lehetőség a fejlődésre és tanulásra. Ezt fogod majd megosztani a többiekkel, ahogy beteljesíted az utazásodat. Szeretnénk ha egy kicsit jobban élveznétek ezt a tapasztalatot, hiszen van abban valami nagyon egyedi és kielégítő hogy épp itt vagytok és hogy még elöttetek áll az utatok hátramaradt része.

Ha azt mondanánk biztos célba értek, akkor tudjuk hogy kinevetnétek bennünket, de nem is érdekes hogy mit mondunk.
Ti inkább valami kőkemény bizonyítékot szeretnétek arra, hogy még ebben az életetekben megtapasztaljátok az ötödik
dimenziós tudatállapotot.

Onnan ahol épp most vagytok, eltudjátok érni azt a rezgést, ami megfelel a váltás beteljesülésének. Forduljatok befelé és keressétek meg ezt a rezgést, ami ott van bennetek, így megbizonyosodhattok erről.

Ahogy megtapasztaljátok a testetekben ezt az érzést, könnyebben fogjátok venni az úton érkező akadályokat, többet tudtok nevetni, nyitottabb lesz a szívetek és nyugodtabb az elmétek. Ez pedig sokkal élvezetesebb tapasztalatot fog adni.
 Fordította Tom Fodor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése