2013. október 10., csütörtök

Tökéletes társat teremteni - Abraham Hicks


 
 Ha magányosnak érzed magad, vagy elégedetlen vagy amiért nem találkoztál még a pároddal, nem vagy összhangban Rezgésed Valóságával, ezért a találkozás késik.
 
 
 Tökéletes társat teremteni - Abraham Hicks
 
Életed során, és mert kapcsolatba kerülsz másokkal, beazonosítottad a számodra legvonzóbb tulajdonságokat másokban: és vágyaid egyre több nyilát indítottad el, amelyek ezeket a sajátságokat célozzák. Vagyis (a saját Rezgésed Valóságában) apránként megalkottad a magad változatát a tökéletes társról. Mielőtt azonban megtalálhatnád a tökéletes párodat, Rezgésednek összhangba kell kerülnie ezzel a vágyaddal, ami azt jelenti, hogy Rezgésednek következetesen összhangban kell lennie azzal, amit kívánsz.

Ha magányosnak érzed magad, vagy elégedetlen vagy amiért nem találkoztál még a pároddal, nem vagy összhangban Rezgésed Valóságával, ezért a találkozás késik. Ha irigykedsz másokra, akik nagyszerű kapcsolatban élnek, nem vagy összhangban Rezgésed Valóságával, tehát a találkozás időpontja kitolódik. Ha felidézed múltad nem éppen kedvedre való kapcsolatait, és azokat használod igazolásként, hogy miért akarsz, miért szükséges számodra egy jobb kapcsolat, azzal vagy összhangban, amit nem kívánsz, és amit kívánsz, késik. Ám ha képes vagy következetesen jól érezni magad akár a vágyott kapcsolat hiányában is, biztosra veheted a találkozást. Sőt, ez a Törvény.

Ennek a társnak a "tökéletessége" azt jelenti, hogy az illető összhangban van mindazzal, amit életed hatására kértél,de ennek a társnak a megtalálása attól függ, hogy előbb összhangba kerülsz-e ezekkel a vágyakkal. Nem találhatod meg a tökéletes párodat, ha folyton arra gondolsz, hogy hiányzik az életedből. Meg kell találnod a módját, hogy ne sugározd többet a "hiányzó társ" Rezgését.

Gondolkozz azon, hogy mit akarsz egy kapcsolatban, és miért akarod. Keresd meg azokat magad körül, akik jó kapcsolatban élnek, és méltányold őket. Készíts listát azoknak a jó tulajdonságairól, akikkel egy ideig együtt voltál... Sőt, az az egyik leggyorsabb módszer egy csodálatos kapcsolat megtalálásához, ha keresel valamit, ami folyamatosan jó érzést okoz, és arra összpontosítasz, még ha semmi köze nincs is a kapcsolatokhoz.

Ha emlékszel rá, hogy Rezgésedben már megteremtetted a tökéletes kapcsolatodat, és az ott várakozik rád Rezgésed Valóságában, a dolgod pedig most csupán annyi, hogy ne sugározz ellentétes Rezgést róla - és el kell jönnie hozzád -, akkor hamarosan mindenképpen találkoztok. Az első számú dolog, amely megakadályozza az embereket abban, hogy azon nyomban találkozzanak tökéletes társukkal, egyszerűen az a tudat és az ebből eredő kellemetlen érzés, hogy nem találták még meg.

Emlékeztesd rá magadat gyakran, hogy elvégezted a feladatodat, tisztáztad a vágyadat, kilőtted a vágy nyilait, a Forrás gondoskodik ezekről az összetett vágyakról, a Vonzás Törvénye megszervezte a körülményeket és az eseményeket, amelyek révén megtörténik a találkozás,és most az a dolgod (az egyetlen feladatod), hogy hagyd abba azt, ami megakadályozza ezt a találkozást Amikor „azt teszed", kivétel nélkül mindig rossz érzéseid vannak. Tehát amikor magányosnak érzed magad, vagy tüskés, türelmet len, elbizonytalanodott, féltékeny vagy - a találkozást halogatod.

Ha mi, Abraham, a ti testetekben volnánk, emlékeztetnénk magunkat, hogy elvégeztük már a részletek meghatározásának és a kérésnek a feladatát. Elfogadnánk, hogy a teremtés elvégeztetett. Készen van! Aztán pedig gondolnánk rá, pusztán a gondolat öröméért. Amikor a gondolat pillanata boldogsággal és elégedettséggel tölt el - és nincsen benne az az ellentmondásos energia, hogy valamilyen egyelőre meg nem történt dolgot akarsz megtörténtté tenni -, Rezgésed tiszta és nagy erejű, és teremtésed könnyedén, akadály nélkül hozzád áramolhat.

/Abraham Hicks/   és Sarah
 
 

1 megjegyzés: