2013. október 10., csütörtök

Tiszta vizet a pohárba - Tempó hírek 10.10.


Sokan kiborulnak most. Pedig már közel a cél. Aki nem hajlandó teljesen ráállni az isteni vezetésre, hagyja az egóját fölébekerülni, az így jár. Vigyázzunk ezért minden gondolatunkra és szavunkra!

 2013.okt.10.

793.)Tisztelt Apostoli Magyar Királyság polgárai!



Minden magyar bárhol él a világban a Szent Korona tagjaként alanyi jogon az Apostoli Magyar Királyság állampolgára. Joga és kötelessége szolgálni a Szent Koronát. Ezen jogon vagyunk cselekvő részesei ezer évekre visszanyúlóan jogfolytonos államunk helyreállításnak alapjául szolgáló Nemzeti Bankunk a Szent Korona Bank felépítésének, és működtetésének.

Az alábbiakban „Közleményt” teszünk közzé, melyre nem kértük ki Borbély József engedélyét. Tesszük ezt annak jogán, hogy évek óta támogatásunkkal épül az Apostoli Magyar Királyság, melyet tiszta szívből önzetlenül - egyéni érdek nélkül teszünk, mai napig is. Minden mondatunk és tettünk a jövő nemzedék, gyermekeink életének védelmében, valamint őseink tiszteletéből történt.
A társadalmi munkában végzett tevékenységre nem sajnáltuk az időt, sem a pénzt (már amit tudtunk adni abból a kevésből), magunk is egyszerű emberek vagyunk, akik napról napra élnek, de amit tudtunk beleáldozni azt megtettük. Mindenki meghozta a maga áldozatát, ki a családját, ki az otthonát, és volt, aki a vagyonát veszítette el, mire rájött, hogy nincs személyes túlélés, csak a közösség élhet túl. A csapatból Borbély József hozta a legnagyobb anyagi áldozatot. Az anyagi erő mára a nullára csökkent, mert ilyen téren segítséget a csapat nem kapott. Elismerjük Borbély József munkáját, valamit az ügy segítőit is, akik ma már, ilyen vagy olyan ok miatt, nincsenek se velünk, se mellettünk. Kiemelten meg kell említenem Minda Zoltán precíz munkáját, annak ellenére, hogy a vele való „szakítás” sem volt zökkenő mentes.
Közel 17 év alatt minden feltárható korrupciót feltártak egyénileg, majd csapatként együtt dolgozva, látták meg, hogy az út, mely már mélységes mélységig kilett taposva, nem visz előre. Ezért valami egészen mást kellett tenni. Ekkor nyúltunk vissza az Apostoli Királyságig. Amit nem csak mi, de már mások is évek óta pedzegettek, de nem tudták azt megvalósítani.

Borbély József felvállalta az első lépéseket, ami nagyon sok megaláztatással járt, hiszen boldog boldogtalan támadta folyamatosan a megjelenítő személyét, tették ezt annak ellenére, hogy tudták nemzeti oldaltól jobbra és balra, hogy igazunk van. Igaz hittel támogatta az a csapat, aki tűzön vízen át az Apostoli Magyar Királyságot jelenítette meg nap mint nap a való életben, facebookon, honlapokon stb.
Mostanra világossá vált, hogy az Apostoli Magyar Királyság az igazi államunk, amelynek szívébe befészkelte magát a köztársaság és óriási károkat okozott. A megoldás mindenképpen az, hogy ezt a parazitát ki kell lökni az Apostoli Magyar Királyság testéből, mert démonként fog le minden MAG lelket, és tesz tönkre több mint 60 éve életeket. Mivel az eredeti állam életre kelt, hát ennek a tiszta országnak javait helyeztünk a Szent Korona fennhatósága alá újra, mely a Magyar Nemzet vagyonát is jelenti egyben. Életre hívtuk a Szent Korona Bankot, melynek első alapító okiratát Borbély József neve fémjelzi, ám de kemény csapatmunkával hívtuk életre.

2013 szeptember 14.-én egy spontán tanácskozás keretében Borbély József bejelentette, hogy eddig bírta anyagilag, de ha nem indulunk el PÉNZT szerezni, akkor Ő befejezte, nincs tovább és mindenki azt csinál, amit akar. Majd felkérte a csapatot, hogy keressünk arra megoldást, hogy Forinthoz jusson, mert óriási anyagi gondokkal küzd, mind a Kormányzói hivatallal kapcsolatban, mind pedig otthonában is, valamint a rengeteg levélhez, és regisztrációra is kevés az ember. A csapatot sokk-ként érte Borbély József bejelentése, hiszen addig az ominózus estéig szilárdan állította, hogy tűzön vízen át viszi az ügyet, de ekkor azt mondta, ha nincs pénz nem tudja tovább csinálni. Ekkor összeszerveztük nagyon gyorsan azokat az embereket, akik a munkában tudnak segíteni és 1 hét leforgása alatt mindent a helyére tettünk, kivéve a forintgyűjtést.

Az irodabérlet problémájának megoldására sikerült Budapesten STK-ért egy 60 nm-es ingatlant megszerezni, amit Borbély József elutasított, mondván, hogy Ő csak és kizárólag Kecskeméten a havi negyedmillió forintért bérelt irodában hajlandó dolgozni. Ehhez még szükséges ugyanennyi a fenntartási költségekre, plusz az utazások, mindösszesen kb 1millió forint/hó. Erre a feladatra nem vállalkoztunk, és kértük kerítsen megfelelőbb embereket és gondolja át komolyan milyen utat választ, mert ez az egész munkánkat elviheti egy olyan irányba ahonnan már nem lesz visszaút.
Eddig sem volt rózsás a helyzet anyagilag, de legalább a munka az együtt működés kisebb nagyobb zökkenőkkel, de ment. Majd jött 3 hét agyrém ahol már olyan hangnemet ütött meg Borbély József a csapattagjaival, ami nem, hogy nem méltó, de egyenesen szégyenletes. Éreztük, hogy valami nagyon nem stimmel, sajnos a segítség kérés olyan formáját választotta, amellyel nem ért egyet a csapat és nem is tudja benne támogatni.

Sajnos Időközben olyan döntéseket is hozott Borbély József, amelyről a csapat tagjait nem értesítette, és a mai nap tartandó találkozón csapatunk nem jelent meg, mert a meghívás még a legjobb indulattal sem volt szívélyes, sőt , azon túl, a csapattagjaink nagy részének az időpont sem felelt meg családi kötelezettségeik miatt.

Közben olyan hírek jutottak el hozzánk, mely szerint mi a támogatásunkat Borbély József személyes támadásnak vette, holott ez teljességgel bizarr kijelentés, hiszen mi támogattuk őt a legmesszebb menőkig. Olyan utat választott, amely teljességgel hazug, és a mi lejáratásunkra törekvő. Ez Kormányzóhoz egyáltalán nem méltó!
Számtalan honfitársunk él emberhez méltatlan körülmények között, és éli mindennapjait folyamatos rettegésben kilátástalannak tűnő anyagi helyzete miatt. Az ő helyzetük megoldására nem állt rendelkezésükre a „valutaváltás” vagy a pénz/forint gyűjtés mint opció, mivel az AMK eszmeisége szerint az stk nem forintosítható. Évek óta ezt hangoztatjuk, és ezt hirdetjük ország világ előtt!
Amennyiben akár egyetlen ember is (legyen az akár maga a kormányzó) kivételt képez ez alól, az egész törekvés hitelét veszti, hisz hogyan is várhatná el az ember bárkitől is, hogy hitét vesse a forinttól független, igaz értékeken alapuló új Magyar fizetőeszközbe, ha ő maga a problémái megoldását, avagy a törekvés támogatását a forinttól teszi függővé.

Mi elkötelezettek maradtunk mind a Szent Koronához, az Apostoli Magyar Királysághoz, és szívűnk teljes szeretetével továbbra is az ügyön dolgozunk és segítjük talpra állni a Királyságot,és a magyar nemzetet. Annak ellenére, hogy Borbély József nagy intenzitással a lejáratásunkon dolgozik, és továbbra sem állt el a pénz gyűjtés eme szerencsétlen módjától együttműködünk a Szent Korona Bank működtetésében. A saját lelkiismeretével és az emberekkel, akiknek valótlanságot állított el kell majd számolnia. Jelen pillanatban mivel a tempohirek facebook oldala megszűnt, a megszűnésének okát nem ismerjük, ezért óvintézkedésként a www.tempohirek.com ,és a www.apostolimagyarkiralysag.hu oldalhoz a hozzáférést a főadminra korlátoztuk.

A csapat rendíthetetlen az Apostoli Magyar Királyság ügyével kapcsolatban, és senki nem állíthatja meg annak érvényre jutását. Ne veszítse el senki hitét, sem reményét, mert addig amíg - bár fájdalmas, de igaz szót hall e hazában - addig van remény az Apostoli Magyar Királyság újra felvirágoztatására. Most szólunk azokhoz a csapatokhoz, akik bár ügyük felé elkötelezettek, de vezetőik rossz döntéseit is támogatják. Ezekben a csapatokban lévő igaz emberek,zárjanak össze és álljanak ki magukért és az ügyért, ami nem lehet egyéb, mint Magyarország felvirágoztatása.

AMK csapat: Szabóné Márta, Tauzin Krisztina, Szabó Atilla és társaink


 http://tempohirek.com/news.php?readmore=787




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése