2013. október 28., hétfő

Multidimenzionalitásba belépés - Georgi Stankov 10.27.


Október 23-25 között az Új Földön megnyílt az utolsó pán-dimenziós portál és beléptünk egy új korszakba, az azonnali teremtés korszakába.


 

Georgi Stankov üzenet, October 27, 2013. (fordította  Ervin Kery ) 

A teremtés multidimenzionalitásába való szimultán belépés 

Október 23-25 között az Új Földön megnyílt az utolsó pán-dimenziós portál és beléptünk egy új korszakba, az azonnali teremtés korszakába. Az új fény-városok nyilvánvalóan virágoznak ebben az új kreatív térben - hogy idézzem Carla-t. 

A teremtés egy energetikai folyamat és fizikai törvényeknek van alávetve. Régebbi publikációimban több alkalommal említettem, hogy Minden-Ami-Van egyetlen végtelen pulzálás, ami folyamatosan létrejön és elpusztul, majd újra teremtődik. A teremtés alap-lüktetése megfelel a Plack-i időnek, frekvenciának. ami egy alapvető fizikai állandó a foton tér-idejének. Ez 10 a 44 hatványon nagyságrendű. Másképp szólva, a valóságunk minden 10 a 44 hatványon másodpercben létrejön és elpusztul - ez kevesebb, mint egy kvandrillió másodperc Most nem akarok belemerülni a teremtés fizikai aspektusaiba. De kiemelem azt a tényt, hogy a szellemünk állandóan ezen a Planck frekvencián lüktet, mindenféle inkarnáció, megtestesülés és valóság állapotát veszi fel. Ezt teszi a szellemünk állandóan, megtestesül a múltbeli, jelenbeli és jövőbeli életekben, amelyek szimultán, egyszerre léteznek. 

Most mi majdnem összeolvasztottuk már az összes párhuzamos inkarnációnkat, megtestesüléseinket, miközben a felemelkedést vártuk és végül monádunkkal, lelkünkkel összeolvadunk, ami által belépünk ebbe a szimultán (egyidejű) magasabbrendű többdimenziós valóságba, ami a végtelen teremtés birodalma. Jelenleg óvatosan fejlődünk ezen elképzelhetetlen állapot felé, amit a lineáris emberi elme nem képes még felfogni. De fokozatosan megszokjuk ezt a többdimenziós kreatív/teremtő teret ha tudatos teremtőkké akarunk válni . Ezt Elohim is kiemelte, két napja pedig Babaji egy Carlanak szóló személyes üzenetben Most hogy már az úton vagytok, látjátok a nyitásokat és zárásokat az élet-vonalatokon? Figyeljeteket arra, ami az élet-vonalatokon van. Ezek a szívből fakadó gondolatok együttesen hozhatják létre az Új Földet. 

Minden lassan történik, de tartsatok ki a meglátásaitokban. Hazafelé tartotok most! Amit most tapasztaltok, az egyedi, olyannyira, hogy az emberi elme nincs mihez viszonyítson és ezért elveszettnek érzi magát. De most térünk vissza a normalitáshoz - az egyetlen többdimenziós teremtés valóságába, miután megtestesült lelkekként végigjártuk ezt a művi 3dimenziós valóságot, Abszurdisztánt és tanulhattunk a csapdáiból és kudarcainkból - amik elválasztottak a Forrástól. Ezért közöltem Metatron utolsó üzenetét, ami ugyancsak erre a multidimenziós teremtőként való jövőbeli létezésünkre mutatott rá.

http://www.stankovuniversallaw.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése