2013. október 12., szombat

Minden válasz meg van benned

 
Teremtők - D.Scr : 
Minden válasz meg van benned

Amikor ráébredsz,hogy minden információt magadban hordasz,ahhoz hogy vezesd magad és szolgáld a többieket,akkor előnyödre válik ha magadban keresed a válaszokat.Mindez (válaszok,amit keresel) megtalálható benned.
Olyan vagy mint egy hatalmas tároló,milliárdnyi sejttel,mely mind magában hordozza a saját történelmét,a saját egyedi információját.Ez az információ nem csak rád vonatkozik,nem csak a te genetikai vonaladat hordozza,de a többiekét is akik ezen a bolygón inkarnálódtak.

Nagy előnyödre válik felfedezni azt,hogy ha valamit tudni szeretnél,akkor az azonnal elérhető és nincs szükség arra,hogy más forrásból érkezzen.Amennyiben viszont az a vágyad,azt szeretnéd megtapasztalni akkor minden eszközzel kutasd a többi nézőpontot is.Az egy mókás dolog. Viszont tudd,hogy te ön-fenntartó,önmagába mindent tartalmazó egység vagy.
Így semmi nem létezhet rajtad kívül,ami nagyobb hasznodra válna,mint az ami benned van.

Arra ösztökélünk benneteket,hogy határozzátok végre el azt,hogy ti vagytok a saját magatok legjobb vezetői,és engedjétek
meg magatoknak azt ,hogy feltörjétek a saját kódjaitokat,hogy megvilágosítsátok magatokat és ,hogy elérjétek mindazt az
információt amire ahhoz van szükségetek,hogy boldogan élhessetek. Nincs jobb forrása az információnak,mint az a lény aki vágyik arra az információra.A kérdés és a válasz ugyanannak az érmének a két oldala. Amennyiben az érme egyik oldala már megvan,akkor a másik is úgyszintén.

Vegyétek figyelembe,hogy ti vagytok azok akik élitek az életeteket,ti vagytok azok akik átélték azokat a tapasztalatokat, amelyeket átéltetek. Így a ti nézőpontotok sokkal több információt tartalmaz (önmagatokról-tom) mint bárki más nézőpontja.Ez nem is lehetne másképp.

Lehet, hogy ezt tagadjátok és ez lehet, hogy meggátol benneteket a tudásban. Azonnal észrevehetitek, hogy mit tagadtok legjobban,hiszen az kavar fel benneteket legjobban,az okoz legnagyobb ellenállást és korlátoz le legjobban.
Bármikor ilyen állapotban találod magad,kérdezd meg magad, hogy elutasítod-e azt ami előtted áll. A legfontosabb ,hogy higgy magadnak, pontosan azt kapod ami belőled jön. Semmi véletlenszerű nincs abban amit kapsz, tapasztalsz vagy amibe botlasz az életed során. MInden pillanat el van tervezve és meg van szerkesztve.

Bármit is kapsz az épp annyi hitelt érdemel, mintha épp magából a Forrásból származna.

Fordította: Tom Fodor
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése