2013. október 22., kedd

Kreatív erő - Teremtők 10.22.


Először viszont felelősséget kell vállalnotok azért, hogy ti teremtettétek a saját élethelyzeteteket.




Tom Fodor fordítása

 Kreatív erő

 Egy jó ideje azzal áltatjátok magatokat, hogy nem vagytok képesek megszervezni az életeteket és nem tudjátok befogadni azt ami eljut hozzátok. Így függővé tettétek magatokat bizonyos külső forrásoktól, amelyek segítenek a folyamatban, függetlenül attól mi is ez a folyamat. Szeretjük azt, hogy segítitek egymást, de amikor azt látjuk, hogy olyan hitrendszert fogadtok el, amely azt sulykolja, hogy nem tudjátok kezelni az életeteket, akkor biztosítani szeretnénk arról benneteket, hogy milyen erőteljes lények is vagytok.

 Szeretnénk, ha a figyelmetek rá irányulna arra az erőre, amellyel teremtitek az életetek és a helyzeteiteket. Ugyanazt az erőt felhasználva, mint amivel ezeket a helyzeteket létrehoztátok, könnyedén tudtok elnavigálni közöttük. Először viszont felelősséget kell vállalnotok azért, hogy ti teremtettétek a saját élethelyzeteteket. Hiszen ha kívülre helyezitek ezt a teremtőerőt, akkor a megoldást is kívül kezditek el keresni. 

Arra bátorítunk, hogy érezzétek át azt az erőt, ami ott rejlik a hitrendszereitek alatt - azok a hitrendszerek alatt amelyek azt állítják, hogy nem tudjátok ezt az erőt elérni, nem tudjátok kezelni. Amikor rátaláltok erre az erőre, használjátok fel arra, hogy valami mást teremtetek, arra hogy enyhítsétek az életetekben jelen lévő bármilyen nehézséget/ szerencsétlenséget. Az az állapot amiben most találjátok magatokat mindig azért van itt, hogy adjon nektek valamit. Általában azért teremtetek ilyen helyzeteket, hogy ráébredjetek a fogságba esett és beragadt érzelmekre. Ezért helyezitek magatokat olyan gödrökbe, amelyekbe néha kerültök.

 Ez mellett azért is vagytok itt, hogy kezeljétek azt az erőt amik vagytok. Amikor beleássátok magatokat ezekbe a gödrökbe, akkor egyben azért is csináljátok, hogy megtaláljátok az erőtöket, amellyel majd ki tudtok kerülni ugyanabból a gödörből. 

Az erő energia és végtelen van belőle. Az eléréséhez nem muszáj fizikai erőt használni, nem is muszáj gondolat hozzá. Nem a pozitív gondolkodásra utalunk vagy bárminemű fizikai cselekvésre. Arról az energetikai forrásról beszélünk, ami keresztül áramlik rajtatok, mindezt bárminemű erőfeszítés nélkül teszi. Szükséges viszont, hogy tudatába kerüljetek, ahhoz hogy használni tudjátok. 

Amikor tehát úgy érzitek felül kerekedik rajtatok az életetek - melyet ti teremtettetek - álljatok meg, nézzetek befelé az-az energia felé, irányítsátok az-az élet felé amelyet szeretnétek élni. 

Teremtők- Daniel Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése