2013. október 7., hétfő

Köszönet - Megállítottuk a háborút 09.18.

Írta: JELAILA   
2013. szeptember 18. szerda, 12:46
AZ EGYÜTTÉRZÉS: A HÁBORÚK MEGELŐZÉSÉNEK KULCSA
***
….KÖSZÖNET MINDANNYIÓTOKNAK, AZÉRT MERT A BELSŐ MUNKÁNKAT HASZNÁLVA MEGVÁLTOZTATTUK A FÖLD IDŐVONALÁT, MEGÁLLÍTOTTUK A HÁBORÚT, MERT EZÉRT JÖTTÜNK IDE, ERRE A FÖLDRE
JELAILA A NIBURUBELIEK KONAKTJÁNAK 2013. SZEPTEMBER 16.-I HÍRLEVELÉBŐL



Hát elég hosszúra sikeredett! (Háromszor is át kellett írnom, és csak ezután lettek elégedettek vele a „vezetőim”.

Úgy tűnik a közös erőfeszítéseink sikerrel jártak, amiért a háború megállításán dolgoztunk. Az USA belegyezett abba, hogy leállítja a csapást. A tárgyalások folytatódnak és pozitív hangú jelentések kapunk róluk. Bár én személy szerint azt hiszem, hogy a vegyifegyver-probléma mögött, egy valami más rejtőzik, de ez nem számít. Ami számít (egy magasabb szempontból) az, hogy belső munkánkat használva megváltoztattuk a Föld Idővonalát, és ezek a változások, amik megtörténtek, amiért Ti és Én, ide erre a Földre jöttünk.

Most hogy megváltoztattuk az Idővonalat, jelentős haladást értünk el a fejlődésünkben. Igaz továbbléptünk, de a mi a biztosítéka annak, hogy nem próbálnak megint egy világháborút kirobbantani? Amikor ezzel a kérdéssel fordultam a „vezetőimhez”, azt a választ kaptam, hogy ezzel még nincs vége. Hát itt egy nagy sóhaj következik.

Azt mondták, hogy még előfordulhatnak hasonló, ilyen események, amikor szükség van a tisztulásunkra. Amikor megkérdeztem azt, milyenek lehetnek ezek az események, akkor nem kaptam erről további információt. (Érzéseim a következők: a háború kirobbantásáról szóló eseménykombinációk, számos módon nyilvánulhatnak meg, így értelmetlen ezek megfejtésével próbálkoznunk, mivel ezeknek a kihívásoknak a létrejöttét, az határozza meg, miként gondolkodunk, cselekszünk. De volt még egy fontos dolog, amit átadtak nekem. Az elkövetkezendő Globális Pénzügyi Újrakezdés (Global Financial Reset (GFR) lesz az egyik kulcsfontosságú esemény az elkövetkező időkben. Hogy mi lesz ennek a tétje, az most nyilvánul meg, hogy mennyire rövid ideig tart, vagy mennyire alapos, hosszútávú lesz.


A Globális Pénzügyi Újrakezdést, „Akik a Hatalomban Vannak” (Powers that Be (PBT), nem állíthatják meg, mert a szívük nem az emberiség érdekében dobog. Más szóval nem adják fel anélkül, hogy küzdenének ellene. Sőt azt mondják, azt tervezik, hogy a Globális Újrakezdés csak rövid ideig működik úgyis, és akkor majd ők szépen visszatérnek. Hogy hogyan akarják ezt megtenni (persze több tervük is van) az viszont kezd kirajzolódni a nyilvánosság előtt, már nem tudják eltitkolni.

Szóval mi is az és mit kell tennünk annak érdekében, hogy az elkövetkezendő lehetséges eseményeket gyorsan és pozitívan oldjuk meg? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a Globális Újrakezdés egy hosszútávú megoldást hozzon (az igazságos elosztásban), és hogy a PBT akadályozva legyen abban, hogy a terveit véghezvigye? Még tovább is mehetünk ebben, akkor, ha a belső síkjainkon a leghatékonyabb erőfeszítéseinkkel megállíthatjuk őket.


Változtatni, Belülről Kifelé


Amikor a belső síkokról beszélek, akkor két dolgot szoktam említeni evvel kapcsolatosan:

1, A személyes érzelmi mezőt/területet
2, A Tömegtudatosság/Kollektív Tudat Hálóját

A személyes érzelmi mező és a Tömegtudatosság Hálója szimbiózisban van egymással.

Elmagyarázom!

A világunk, az emberek és így minden ember gondolata és érzelmei szerint épül fel, aszerint hogy mennyire tudatos vagy nélkülözi a tudatosságot, és ennek megfelelően alakul, változik minden nap, minden másodpercében. És ez az energia kisugározódik valamerre, és ez a valamerre a Háló. Az energia tőlünk a Hálóhoz úgy áramlik át, mint ahogy az idegek behálózzák a szívet. (Erről részletesebben: Nézzétek meg Gregg Braden munkáját itt:
http://www.greggbraden.com/

Az energia ugyanúgy kapcsol össze bennünket a Hálón keresztül, ahogy az idegháló a szívünket és agyunkat behálózza. Hogy jól megértsük ezt, energiát töltünk fel és le a Hálóba- Hálóból egyaránt. El tudjátok-e azt képzelni ezt a folyamatos energiakeveredést, ami a Hálóban történik? Azok, akik érzékenyek erre, érezhetik, érezni fogják ezt. Az az én tapasztalatom, hogy a nehezebb energiákat sokkal könnyebben érezhetjük meg. Úgy hiszem, éppen ezért éreznek oly sokan és kerülnek sokan egyfajta intenzív szorongás érzetébe, mert keményen átmozog rajtuk ez a nehéz energia.

Szorongás és Félelem, ezt a két érzést akarja kiváltani belőlünk a PBT. Ne csapjuk be magunkat, ők teljesen tisztában vannak a Háló hatalmával/erejével és ezt ők mesteri módon tudják manipulálni a saját hasznukra, előnyükre, céljaik szerint. Mit gondoltok, egyébként hogyan is tudna egy maroknyi ember milliárdokat vezérelni? De csak egyetlen módja van annak, hogy folytatni tudják ezt, ha vakok maradunk, ha nem vesszük észre azt, hogyan használják fel ezt az erőt ellenünk a maguk javára.


A Háló hatalmának/erejének hasznosítása


Kérjétek meg a vezetőiteket, hogy segítsenek nektek feldolgozni ezt az előidézett energia kiváltást oly módon, hogy megtisztítsák a régi beragadt érzelmeitek csomagjait. Az emberek értenek ahhoz, hogy olyan mintánknak adjanak életet, amelyek lehetővé teszik számukra azt, hogy megéljék a fel nem dolgozott fájdalmaikat. Bár mennyire is szeretnék azt megtenni, hogy megállítsák ezeket a régi berögződéseket, mégsem képesek sokszor figyelem nélkül hagyni azokat. Amikor meghívjuk a vezetőinket, akkor viszont olyan lehetőségeket, eseményeket tudunk kiváltani, amelyek energiái eddig elakadtak. A májtisztítással (egy hasznos tisztító eljárással) kombinálva mindezt hasznukra válik, ahogy a régi berögzült energiák a felszínre kerülnek.

Határozott meggyőződéssel, a segítésünkön alapuló eszközökkel már lehetővé válik számunkra az, hogy átdolgozzuk magunkat ezeken a problémákon és megtisztítsuk őket.


Mellékesen megjegyzem. Ha ezeket az eszközökkel a csecsemőmirigyet aktiváljuk, akkor lehetőségünk van arra, hogy ezeket a nehéz energiákat átalakítsuk Együttérzéssé, és ezzel meg tudjuk változtatni a DNS-t is.


DNS Rögzítésének Felülírása:
Egy link erről:
DNA Recoding Overview:
http://preview.tinyurl.com/kb9dnft

Ez az átalakulás akkor következik be, amikor visszaveszitek egy régi történet miatt elvett energiáitokat, úgy hogy felelősséget vállaltok a teremtéseitekért. Keressétek meg az Együttérzés Kulcsát/ Szabványát*
(This transformation takes place when you reclaim your lost power from that old issue by taking full responsibility for it.  See the Keys of Compassion.) (Magyar nyelvű elérhetősége pedig a Hírlevél végén található)*

Talán emlékeztek a múlt heti üzenetünkre és annak a megértésére, hogy végül is a Sötétség a Fényt szolgálja (a kihívások és próbák a fény útjára késztet bennünket). Ez határozottan így van, amikor a nehéz energiák jönnek be hozzánk. Amikor segítségül meghívjátok a vezetőiteket velük együtt kombinálva használjátok fel az eszközeitekkel azt, hogy kiválthassátok ezeket az energiákat és beazonosítsátok a beragadt részeiteket.

Most térjünk vissza a Háló hasznosítására, munkába fogására.
Egy szándékos és tudatos tisztításon keresztülmenve, a Háló erejét a magunk hasznára, munkára foghatjuk. De ekkor még nem is a legjobb részéhez értünk el a történetnek, hanem akkor majd, amikor az Együttérzés állapotába, tudatosságába kerülünk.

Zárásul:

Most hogy megváltoztattuk az idővonalat és ezzel megakadályoztuk a háborút Szíriával, még nem pihenhetünk meg a babérainkon, mert a PTB, annyi biztos, hogy nem fogja feladni. Ők fokozni fogják a kisded játékaikat, és így nekünk is ugyanúgy készen kell lennünk ezekre az eshetőségekre. Hatalmas nyomás alatt áll tehát az érzelmi tisztulásunk, de bármely lépés is lesz ellene nagyon hatékony módon tudjuk ellensúlyozni azt. Megszámolhatjuk, mennyien állnak a mi oldalunkon. Nagyon sokan! MI NAGYON SOKAN VAGYUNK, ŐK MEG CSAK ALIG NÉHÁNYAN!  Minél több negatív energiát tisztítunk meg a Hálóból, kicserélve a nehéz energiákat az Együttérzés energiáival, annál inkább az Együttérzés még többek energiájává válik majd, amit letöltenek az egész világon keresztül. A sötét PTB tervei így nem hozzák meg a gyümölcseit, ha nem tudnak háborúkat kirobbantani. A Béke fenntartásán keresztül jutunk át az Együttérzésbe, mert az Együttérzés semlegesíteni fogja azokat a frekvenciákat és lehetőségeket, amelyeket a háború szolgálatába állítottak.

Szolgálatotokra állva
Jelaila Starr
The Nibiruan Council
Forrás: Jelaila's Weekly Message
September 16, 2013 Jelaila Starr : Compassion: The Key to Preventing War www.NibiruanCouncil.com


Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Az Együttérzés Kulcsairól/Szabványáról itt lehet olvasni:
JELAILA STARR: THE FORMULA OF COMPASSION ™ - AZ EGYÜTTÉRZÉS SZABVÁNYA
http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=398:jelaila-starr-the-formula-of-compassion--az-egyuetterzes-szabvanya&catid=35:ataradasok&Itemid=59

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése