2013. október 15., kedd

Két nézőpont egyszerre -Teremtők 10.15.

 
Tom Fodor fordítása
2013.október 15

Két nézőpont egyszerre

Az az illúzió, hogy a világban vagy és testben emberi lényként működsz, eddig nagyon jól szolgált.
Megadta a lehetőséget arra, hogy bizonyos drámákat, eszméket, hitrendszert eljátsz, mindazt amit fel akartál deríteni. Legtöbb időt még most így működtök, hiszen bizonyos eszméket meg fel akartok deríteni, bizonyos tapasztalatokat még át akartok élni, ehhez pedig fenn kell tartani az illúziót, annak ellenére, hogy tudatosan ráébredtek, hogy mindez csupán egy játék, hogy ugyanannak a Létnek/Lénynek vagytok a részei és hogy ti teremtitek ezeket a drámákat.

Engedjétek hát magatoknak az elkülönülés érzetét, azt hogy ez a létezésétek véges, hiszen nem akarjátok elrontani a játékot. Ugyanakkor továbbra is szeretnénk ráébreszteni benneteket arra a tudásra, hogy ti mind Egyek
vagytok, arra hogy ez csupán illúzió, arra hogy a magvatokban ti mind Szeretet, energia és Forrás vagytok.

Ezek azok az alapvető dolgok, amire rá akartatok ébredni ebben az életben, és ezt meg is tettétek. Sokan továbbra is úgy működtök, mint ahogy eddig is, azzal az eszmével, hogy emberek vagytok, elkülönültek és végesek.

Gratulálunk, hogy egyszerre fent tudjátok tartani ezt a két működő rendszert. Időnként úgy fogjátok találni, hogy előnyötökre válik, ha kiléptek az illúzióból, a drámából és abból a nézőpontból tekintetek a valóságra amik valójában vagytok is, azzal a tudatossággal ,hogy ti Szeretet vagytok.

Amikor olyan helyzetbe találjátok magatokat, hogy időszerű kilépni az illúzióból, szeretnénk, ha úgy tennétek ezt, hogy közben fenntartjátok azt az eszmét, hogy működő emberi lények vagytok ezen a bolygón, szeretnénk ha egyszerre fenntartanátok mindkét nézőpontot. 
 Szeretnénk, ha az illúziót annak látnátok ami, és ennek ellenére eljátszanátok a drámákat. Ezzel egyidőben. Szeretnénk, ha tudatosak lennétek az összes lényhez való kapcsolatotokra, a végtelen természetetekre és arra, hogy a magvatokban feltétel nélküli Szeretet vagytok, ami soha nem változik. Engedjétek meg magatoknak ezen két eszme tudatosságát egy időben, sokat fog segíteni a drámák közti navigációban. Sokkal jobban fel lesztek szerelve, ha közben tudjátok, hogy ti vagytok az illúzió teremtői és hogy ti akartok meg továbbra is benne lenni a mocsokban és trágyában.

Teremtők- Daniel Scranton
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése