2013. október 17., csütörtök

Extrém energetikai állapotok -Teremtők 10.17.

 
Tom Fodor fordítása
Extrém energetikai állapotok

Sokan extrém fáradtságot vagy kényelmetlenséget éreztek. Szeretnénk arról biztosítani benneteket, hogy semmi gond nincs ezzel. Olyan energiákat töltötök le, amelyekhez le kell egy kicsit kapcsolnotok (állnotok), különben nem tudjátok integrálni. Vannak, akik úgy is tudják majd integrálni, hogy éberek maradnak, tudatosak.

Nincs helyes vagy helytelen út, így nincs helyes vagy helytelen integrálás sem. Erre rá kell ébrednetek, hiszen ha a többiekhez hasonlítgatjátok magatokat, akkor akár megjelenhet az is, hogy elítélitek magatokat amiért nincs hasonló tapasztalatotok, ezáltal pedig lemaradtok a ti egyedi tapasztalatotokról és ajándékotokról.

Ezért fontos, hogy megadjátok magatoknak amire szükségetek van. Nem javasoljuk a gyors megoldásokat, mint a drog és az alkohol, vagy bármi más hasonlót, ami megnyugtat, hiszen ezáltal csak késleltetnétek azt a folyamatot amire ti magatok jelentkeztetek. Amikor megjelennek ezek a tapasztalatok, akár a túlzott fáradtság vagy épp az ellenkezője, kérdezzétek meg magatoktól:
"Milyen ajándékot ad ez nekem? Hogyan szolgál engem ez a tapasztalat?" Biztosíthatunk benneteket, hogy ezek nem véletlenszerű tapasztalatok. Azért választottátok, mert ennek az energiának az előnyeit akartátok élvezni, legyen ez akár plusz pihenőidő vagy meditálás.

Legyetek hát elnézőek magatokkal szemben, ne próbáljátok erővel kikúrálni magatokat ezekből a tapasztalatokból.
Azt akartátok, hogy ebben a testben legyetek és hogy átessetek ezeken a tapasztalatokon, miközben testben vagytok. Ezért fontos az, hogy elfogadjátok azt a tapasztalatot, ami épp megjelenik, amit épp tapasztaltok, ezáltal ugyanis sokkal több energiát tudtok elérni, befogadni és pozitív módon felhasználni. Arra a felismerésre bátorítunk benneteket, hogy ti vagytok a tapasztalataitok teremtői, nem vagytok az áldozatai. Igaz, hogy úgy tűnik, mintha valami történne veletek vagy a testetekkel, de ettől függetlenül ti vagytok azok, akik ezen tapasztalat mellett döntöttetek, ti vagytok azok is, akik át tudjátok írni ezt a forgatókönyvet. Adjátok hát meg magatoknak az engedélyt az energia elérésére, áramoltassatok energiát afelé, ami felé szeretnétek, teremtsétek meg azt a valóságot, amelyet meg szeretnétek tapasztalni, mindezt annak az energiának a segítségével, amit épp most kaptok.

Közben ne felejtsétek el azt, hogy mindehhez a folyamathoz nem kell semmi különlegeset tennetek. Ez a folyamat zajlik, nektek csak azt kell eldönteni, hogyan is szeretnétek átélni/megtapasztalni.
Teremtők- Daniel Scranton
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése