2013. október 20., vasárnap

Borbély József és bankja - Frizbi 10.16.



Borbély József szerint a Szent Korona felosztotta magát az emberekért és elektronikus pénzzé változott. Ebből a pénzből létrehozott egy bankot, amit azonban a PSZÁF nem jegyzett be. Állítása szerint ő hozza a törvényeket, felfüggesztette az ítélkezést, irányítása alá tartozik a rendőrség, ügyészség és a Központi Nyomozó Főügyészség, illetve a magyar szabadalmak tulajdonosa. Létrehozta a második Aranybullát. Mint elmondta 40 országban jelentette be a hatalomátvételt. A bankja segítségével újra osztják a mobilpiacot.
Dr. Berényi András ügyvéd, történész, politológus szerint ez zseniális igazságok, féligazságok, hazugságok egyvelege amit csodálatosan tálal Borbély József.


Nézd meg a Frizbi videóját!
Az igazi adok, kapok! Hajdú Péter szerda esti talkshowja, izgalmas bulvár egy órával kecsegtet, ahol őszinte vallomások és heves viták mellett megtudhatjuk, mi a hét híre, vagy ki a hét sztárja! Hajdú műsorával felforgatja az egész hetet, szembesíti a haragosokat, s utána jár a hét leghangosabb botrányainak. Mindezt összegezve izgalmas beszélgetések, váratlan fordulatok, s igazi sztárok vasárnap esténként a TV2-n.

2013. október 16. 23:57
http://tv2.hu/musoraink/frizbi_hajdu_peterrel/136477_borbely_jozsef_kinevezte_magat_a_vilag_uranak.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése