2013. október 19., szombat

Autós felvonulás bénítja meg Budapestet -okt.20. A Haza Nem Eladó


Október 20-án nagy létszámú lesz az autós felvonulás, amit a Haza Nem Eladó Mozgalom szervez. Remélem sikerül elérni a kitűzött célt. Mindannyiunk érdeke, hogy beinduljanak a változások végre!
Dombi Katalin

Autós felvonulás bénítja meg Budapestet

Szerző:   levél küldés
Dátum: 2013.10.18. 14:00
Hirdetés
Vasárnap délelőtt 11-től délután háromig Budapest belvárosának érintésével autós demonstrációt tartanak. Emiatt komoly változásokra kell számítani a közösségi közlekedésben is.

A demonstrálók útvonala: Grassalkovich út - Helsinki út - Soroksári út - Ferenc körút - József körút - Rákóczi út - Kerepesi út - Hungária körút - Róbert Károly körút - Árpád híd - Pacsirtamező utca - Nagyszombat utca - Bécsi út - Vörösvári út - Árpád híd - Róbert Károly körút - Váci út - Dózsa György út.

Az autós demonstrációt Kásler Árpád és a Nem Adom a Házam Mozgalom szervezi. Az autós felvonulás Ócsáról, a devizahiteles lakótelepről indul.

Miután megérkeztek a Dózsa György útra, várhatóan 15.00 és 18.00 között a Dózsa György út Ajtósi Dürer sor irányú sávjában várakoznak majd. A felvonulás haladásának egyes szakaszain és csomópontjain 20-30 perces útlezárások várhatók, a tömegközlekedési változásokról a BKK honlapja ad tájékoztatást.
http://www.vezess.hu/hirek/autos_felvonulas_benitja_meg_budapestet/47472/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése