2013. október 3., csütörtök

A Kollektív tudat tisztításában segíts - Istengyermek 10.02.

 

A Kollektív tudat tisztításában most szükségünk van a segítségedre, légy Áldott érte!

2013.10.02. 21:03 Istengyermek


A kollektív tudat meditációjának végzése alatt a gondolati mezőmhöz csatlakozott a Téta csillag szelleme:
istenanya_a_gyermekkel_1380740507.jpg_112x174
"  Mivel hasonló a bolygórendszerünk működési elve, ezért bizonyos pontokon segítséggel szolgálhatunk Nektek a fejlődésben.
Sok egyedül élő személy keserű gondolati teremtéséből kifolyólag a végső forrás ma hajnalra 2oo ezer lelket hívott vissza e miatt.
A kollektív tudat tisztulásához szükségünk lenne a szeretetteli önkéntes munkátokra. Ezek a lelkek még vártak tapasztalásokra, de olyan intenzív fájdalommal és kétségbeeséssel ostromolták a  a kollektív tudat mezejét, hogy ki kellett vonni őket a Teremtés fizikai színteréről.
Kérlek hát titeket látogassátok meg azokat a egyedül élő idős embereket, kik elhagyatva élnek. Vigyetek számukra egy almát, vagy egy tányér étel. Nézzetek a szemükbe. Tegyétek kezeteket remegő kezükre és adjatok nekik új reményt, hogy nincs minden elveszve. Adjatok nekik reményt azzal, hogy ígéretet tesztek, hogy amikor szükségük van segítségre, fordulhatnak hozzátok. Ezek az aprónak tűnő cselekedetek nagy változásokkal lesznek a kollektív tudatra. Buzdítsátok környezeteteket ugyanilyen tettre.
Ők elkezdik betáplálni a reményt a tudathálóba, mellyel segítik a felemelkedés folyamatát.
De ne ezért tegyétek, hanem együttérzésből és emberbaráti szeretetből.



Kollektív tudat tisztításának meditációja:



1. Kérj egy ezüst szálat a Téta csillagról és sződd át vele a Föld közvetlen felületétől 1 Km vastagságig a kollektív tudatot.


2. Kérj egy arany szálat a napból és a kollektív tudat általad készített ezüst erezetére aranyszínű rombuszokat szőjj teljes magasságban a tudati mezőre.


3. Vigyél a szívedből egy szivárvány szálat és kösd össze MadOd a Föld belsejével. Onnan fognak Minket kiegyensúlyozni és tölteni az elkövetkezendő 7 napban, egészen 2013.07.3i.-ig.



Ezt egy nap egyszer kell csinálni, reggel 8 vagy 20 órakor este. Fél órával előtte és utána is tökéletes még. "

csatorna:Ilona


 http://istengyermek.blog.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése