2013. október 21., hétfő

A Hold képe - Hazaváró kódok 10.20-21.

 
Érdemes fotózni a Holdat mostanában és a Napot is. Próbálgatni kell vakuval, vagy anélkül... érdekes képek születhetnek./DK

A Hold 2013.október 20-án 22.35 perckor - Hazaváró kódok aktiválása

2013.10.20. 22:45 Istengyermek

aranykor_4_026_1382301518.jpg_640x480
képmelléklet: a Holdból áradó lila fény
Jobbra a fa közepénél egy zöldes fény, melyet már 10 napja látok a Hold körül. Van hogy alatta, benne vagy körülötte van. Többször egy zöld és két fehér kör (energia) kapcsolódik össze. Most két zöld és egy fehér gömb volt. De van hogy egy lila és egy zöld köröcske jelenik meg a  képen. A Napszellem Lelke ez, KI ílymódon erősíti a Holdon keresztül a Földanyát. Van, hogy olyan mint az olimpia jele, de volt már hogy szív alakba rendeződött. Körbejárja a Holdat, de folyamatosan jelen van az esti képeken.

2013.10.21.-én mint reggeli üzenet: " A Holdból kiáradó Hazaváró kódokat  a " lilás-kékes-ezüstös" erő aktiválta bennünk, melyeket sejtszinten hordozunk.
A Hazaváró kódok egyféle "emlékezet szintjén összekapcsolják a Tudatot azzal a bolygóval ahol utoljára éltél. Innen majd intenzív emlékeid lesznek. Éjjel és később nappali Tudatodba beáramlik az a tudás mely az ottani bolygód  közös tudat anyagát képezi naprakészen. Ezzel segíted ezentúl a földi életet.
Hazaváró kódnak az aktuális bolygó tudatával való összekapcsolás miatt nevezték el. Akinél ez már megtörtént nem hazavárásról, hanem hazaérkezésről van szó.
A táborlakók közül többen jelezték, hogy intenzív Istenanyai élményeik vannak. Többen hallók, látók lettek. Hárman Istenanya üzeneteit hozzák le. Beszélnek elhunyt lelkekkel, védőszellemekkel. Tudnotok kell azonban, hogy eleinte (amíg a tudati mező fel nem tisztul) az Egó szeretné uralni a gondolatokat. Hogy ezt megtehesse, sok mindenre képes. Kérlek ezt vegyétek figyelembe. Örülünk amikor erre vonatkozólag jeleztek, mert tudunk segíteni a folyamatban. Ez nem jó vagy rossz, hanem egy állapot mely a megvilágosodáshoz vezet. Szükségszerű lépcső. Amennyiben ezt tudjuk, urai lehetünk a folyamatnak.
Legyetek nagyon Áldottak most és Mindörökké.- Áriel, Isten segítő angyala
Utóirat: A táborlakók egy Istenanyai beavatáson mentek keresztül, mely energiák meggyorsították a folyamatot. Ezt az állapotot azonban minden lélek el fogja érni. Ehhez sok, másokért önzetlen ima és cselekedet szükséges. Induljatok hát és tegyétek a jót a világnak. Legyen előttetek Teréz anya önzetlen szeretete, melyet az esendő világ felé tanúsított.
lejegyezte: Ilona

 http://istengyermek.blog.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése