2013. október 29., kedd

A béke bennetek rejlik - Magasabb dimenziók 10.29.

 
A béke bennetek rejlik

Az nem egy olyan valami ami az erőszak vagy a háború hiánya.

Rajtatok áll, hogy megragadjátok-e , amikor úgy döntötök, hogy azt a létállapotot választjátok.
A béke nem függ senkitől,senki cselekedetétől. Így amikor azt mondjátok békére vágytok, akkor nézzetek be a szívetekbe.

Ti vagytok a békítők (békekeltők). Nincs szükségetek senki békeszerződésére, vagy fegyverletételére, ahhoz hogy békére leljetek. Nézzétek meg a belső küzdelmeiteket. Nézzétek meg hol álltok önmagatokkal vagy másokkal harcban. Innen ered a (külső) konfliktus.

Mi a tündérek mindig érezzük a belső békét, mely bennünk van,bármerre is járunk épp. Bármit is teszünk mindig ezzel a békés létállapottal itatjuk át. Mi örömteli lények vagyunk, mi ezt az örömöt kívánjuk mindenkinek, de ebben nem versenyzünk. Találjátok meg magatokban, a béke és öröm mindig ott van bennetek.

Nagy öröm rejlik a békében, és mélységes béke az örömben. Kövessétek az öröm útját - a többiekre pedig ne úgy tekintsetek, hogy akadályoznak ezt - mely a békéhez vezet. Amikor békések vagytok akkor az öröm feltör
és kifejeződik. Én az összes cselekedetemet a béke és öröm iránti szenvedéllyel teszem.

Békét és örömöt küldök szerteszét, mert szeretem átérezni ezt a kifejeződést, nem pedig azért mert úgy érezném, hogy bárkinek is szüksége van rá. Amikor békére vágytok azt javaslom keressétek ezt a tudatosságot.
Ti vagytok a teremtők, ha békére vágytok akkor a békét kell használnotok építő kockaként a valóságotokhoz.

Keressétek a békéteket belül és sugározzátok az örömötöket. Sokkal tisztábban fogjuk egymást látni, ha ráleltek ezekre a gyönyörű aspektusaitokra.
 
Tom Fodor fordítása
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése