2013. szeptember 13., péntek

Összefogásra szólítanak minket - 09.13.


 Nagy dolgok vannak készülőben.




Összefogásra szólítanak minket 

 09.13.
Korona Sándor írása

Nagy igény mutatkozik arra, hogy menjünk csoportokhoz és kezdjünk el, fiúk -lányok egy párbeszédet több  témakörről. 

Közös terveink közt szerepel az Aranykori férfi-női energetikai viszonyokról kicsit bővebben írni, hiszen ez minden ébredőnek és nem ébredőnek is központi téma. Továbbá az oktatás, gyermeknevelés, család helyzete az Aranykor küszöbén....Mind kimeríthetetlen témák és  nagyon fontos égetően aktuális is!! Sokan kérik írjak-junk róla. Nem küzdő teret akarunk ebből, és nem akarunk megmondó spirituális bölcs sem lenni. 

Egy ideje Mag közösségünkben meghívásra megyünk egy kis  összejövetelre. Csodálatos délutánok, esték vannak mögöttünk, melyek szeretetteljes párbeszédről és a problémák megbeszéléséről szólnak guruskodás nélkül. 

A szonda nekünk az írás lesz, de ha lesz rá igény, szeretnénk kisebb "műhelymunkákat" szervezni, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az egyként gondolkodókat. Bár nem is ismerjük egymást, de hisszük, hogy itt az idő elkezdeni. Az sem baj ha nem értünk egyet, de egymással nem küzdeni kell, hanem meghallgatni! Ez a mottónk! Akik tudják, maroknyian mind nagyon támogatnák eme törekvéseinket. Köszönetem és hálám lélektársaimnak a Magcsaládon belül!

Mi mindenkit várunk, aki haladni szeretne előre. Dédelgetett álmunk Kati nénivel összehozni együtt  gondolkodó, tevékenyen tenni akaró tudatosságú csapatot. Akik képesek az Aranykori társadalom alapjait letenni. Sok műhelyben folyik már ilyen jellegű munka, de erről  a témáról kinek-kinek más a véleménye. Az én tapasztalatom, hogy ahol megjelenik az anyagiasság bármely formája, amely nem indokolt, ott  nehezen vagy abszolút nem jön létre az áhított eredmény.  Én személy szerint sok műhelymunkában részt veszek és ezt tapasztalom. De ez az én egyéni véleményem, megtapasztalásom.

 Áldás
Korona Sándor 

 *

Kiegészítés: 

Dombi Katalin írása

Nagy dolgok vannak készülőben. Az égiek összefogásra szólítanak mindenkit. Itt az idő  megérteni és megtenni, ami szükséges.

Épp ma olvastam egy felemelkedett Legfelsőbb mester üzenetét: "A Paradicsom hamarabb eljön, mint azt gondoljuk."  Eljön a Paradicsom? És hamar? Igen, bizony az égiek üzeneteiben is ezt olvashatjuk. Ez az Aranykor.  Ennek a kapujában állunk. Féllábbal benn, másikkal még kinn. Akik nyitottak az égből  most áradó  átalakító energiákra, azok már  legbelül bizonyosságként érzik  ezt, és izgatottan várják, mi is fog történni. De nem elég várni! Tenni is kell valamit érte. Össze kell fognunk  és elősegítenünk országunkban a pozitív változásokat!  Kinek így, kinek úgy van lehetősége a cselekvésre.

Indítottunk egy új blogot, mely azt a célt szolgálja, hogy információkat nyújtsunk és
segítsük az összefogását azoknak, akik részt akarnak venni az Aranykort létrehozó csodálatos munkában.

A blog még kialakítás alatt van, de egy kezdőlap már olvasható.  Itt található:

A Mi Világunk 2013.
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/p/blog-page_5177.html 

Áldás
Dombi Katalin




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése