2013. szeptember 13., péntek

OKTÓBER 23 - Béke vagy háború? - Kásler Árpád 09.12..


Itt már nemcsak a devizahitelek a tét! Egész társadalmi rendszerünk a "hibás termék". A vak is látja. A devizahitelezés az a banánhéj, amin elcsúszik és kitöri a nyakát a politika! Igen, mert a politikából, a pártokból, a politikusokból elegük van a felébredt embereknek! Ragadjuk meg ezt az alkalmat. Nálunk a labda!Rúgjuk be a kapujukba!

Kásler Árpád  eddigi kijelentései alapján csak kemény, határozott ellenállásként tudom elképzelni ezt a háborút, mivel ő és a mozgalom nem akar vérontást, fegyvereik sincsenek. Tehát csak a kormány indíthat ellenük, ellenünk fegyveres akciót - ha elment az esze.  Gandhi annakidején így győzte le az angolokat! Így szabadította fel Indiát a gyarmati sorból! Gandhi is jogász volt, és tiszta szívű, a népért elhivatott ember. Ezért van szerencsénk, mert ilyen vezető mögé sorakozva nekünk is esélyünk van életünk teljes megváltoztatására. Már csak az kell hozzá, hogy ki merjünk állni magunkért, egymásért, az igazságért! Vidéken is lesznek szervezve megmozdulások, nem kell feltétlen Pestre utazni.

Aki nem megy ki 23-án, az legalább -addig is, és akkor főképp- meditáljon, imádkozzon népünk felemelkedésért, a Fény győzelméért Magyarországon! 

Dombi Katalin


        OKTÓBER 23 - Béke vagy háború?


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése