2013. szeptember 30., hétfő

Mátrix összeomlása /Ébredések -Sandalphon 09.30.



 A következő hetekben (3-4 hétben) felgyorsulnak az ébredések. Ezért ne lepődjetek meg ha a környezetetekben lévő személyek közül, akik eddig messze elkerülték a spiritualitást, azok egyik napról a másikra ezirányba kezdenek el érdeklődni.


Sandalphon arkangyal üzenetei: Mátrix összeomlása

Ébredések 

 

2013.szept.30.


Drága testvéreim, fénytestvéreim!
Lehet nem érzitek, de sok minden történik most a háttérben. A tegnapi nap folyamán 2 fő archónt "semlegesítettek" a Galaktikus Föderáció erői. A fennmaradó entitások 3/4 részét ugyancsak elfogták és a Galaktikus Központi Nap felé viszik. Így hamarosan - idővel - megszűnnek a támadások is ezen részről. A sérült Mátrix 1/3 része már teljesen összeomlott (88%-a pedig sérült). Ez a rész Európát foglalja magába, néhány közép oroszországi területet, de leginkább az Észak-Atlanti-óceánt. Egyes területek felett már lyukak vannak.. ilyenek Afrika, Csendes-óceán, és néhány ázsiai (főként Japán) területek.

Így most még jobban össze kell fognotok drága Fénymunkások, és a Mátrix összeomlására kell koncentrálnotok! A világ meditációk rásegítenek a Mátrix eltávolításában.

A Galaktikus Föderáció tegnapi "akciója" és a múltkori sikeres égi harcunk eredményeképpen Gaia megerősítette azt az információt, hogy a következő hetekben (3-4 hétben) felgyorsulnak az ébredések. Ezért ne lepődjetek meg ha a környezetetekben lévő személyek közül, akik eddig messze elkerülték a spiritualitást, azok egyik napról a másikra ezirányba kezdenek el érdeklődni.

Erős tisztítás fog végbe menni, ezért fejfájásokra lehet számítani (főleg Európában). Ha ellenáll valaki a változásnak, akkor ezek a tünetek csak rosszabbodni fognak. Ezért ne féljetek tőle, és ne küzdjetek ellene kedveseim.

Drága Fénymunkások! Nem szabad hagynotok,hogy bármi vagy bárki eltántorítson benneteket eredeti küldetésetektől, amiért itt vagytok. Bízzatok saját magatokban, bízzatok a saját teremtő erőtökben, bízzatok a Teremtőben! Bízzatok a változásban, ami már elindult!

Ha egyszer elindult valaki az úton, nem szabad visszafordulni. Sose nézz hátra! Csak előre nézz! Csak a jelent lásd.

Ebben a tudatos létben pont az tesz titeket tudatossá, hogy felül tudtok kerekedni. Ha kibillen az egyensúlyotok, akkor képesek vagytok azt helyreállítani.

Éljétek meg a legteljesebben a MOST pillanatát. Örüljetek mindennek, legyetek elégedettek saját magatokkal, a családotokkal, az életetekkel. Hiszen az élet a legnagyobb kincsetek, amit a Teremtő adott számotokra. Adjatok hálát mindennap, hogy ITT és MOST ezen a gyönyörű bolygón vagytok. Hiszen részei vagytok egy nagy változásnak! 

MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése