2013. szeptember 10., kedd

Magyarország aláírta!? - Szíria ellen 09.10.

 
Én nem írtam alá, és nem értek vele egyet!

A Fehér Ház bejelentette, több mint 14 ország írta alá – köztük Magyarország is – a Szíria elleni támadás nyilatkozatát.

Több, mint 14 ország fejezte ki az Egyesült Államok támogatását abban a nyilatkozatban, amelyben Szíria kormányát elítélik az augusztus 21-i vegyi fegyver támadásával kapcsolatosan. Egyúttal erős, szíriai kormány elleni nemzetközi válaszra szólítanak fel – jelentette be a Fehér Ház hétfőn.

A Reuters hírügynökség szerint még további aláírók csatlakoztak a felhíváshoz, így az aláírók száma 25-re emelkedett. Az újonnan csatlakozók közt szerepel Magyarország, Németország, Dánia, Marokkó, Észtország, Horvátország, Koszovó, Honduras, Románia, Lettország, Albánia, Litvánia, az Egyesült Arab Emirátusok és Katar is. – adta hírül a First Post World

magyartudat.com


Néhány hozzászólás:  

*BÉKÉT AKARUNK... én sem adtam a beleegyezésem...

* Nem akarom férjemet, gyerekemet,vejemet bevetni az élvonalba..., amit a háttérben kényelmes karosszékben olyanok irányítanak..., akik sosem ízlelték meg a halál élményét. Előre politikusok, az élvonalba.... , akik erre szavaztak. Mutassatok példát a katonáknak!
" Fiaim, így kell meghalni mások hatalmi érdekeiért."




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése