2013. szeptember 5., csütörtök

Gyermekeim és országunk jövője - Záel

 

 

 

Gyermekeim és országunk jövője  

 Záel 
2013.


 Sokat nem kellett gondolkodnom e-soraim megírásával kapcsolatban. Már régóta bennem van ez az agónia amit látok, én is benne vagyok (bedőlt hitellel, férfiként, elváltan, két gyermekem velem maradt) de nem engedem, hogy tönkre tegyen. Egy filozofikus beszélgetés után, melyet édesapámmal folytattam, döntöttem igy, hogy leírom gondolataim.

Nem szoktam politizálni, de véleményem van, és egyre jobban kell is, hogy legyen. Miért?? Mert a két gyermekem jövője kötelez és az országé is!! Az a jövő(?) amit már tőlük-tőlünk elvettek. Nehéz egy egyedül maradt apának erről írni, de megteszem. Nem szégyen elpityeredni ezen egy férfinak sem. Ettől nem lesz az ember gyengébb csak erősebb. Belegondolok hány és hány magyar honfitársam - apák, anyák, szülök, nagyszülök és még sokan érezhetnek így. Nem hallják a hatalmasságok  vagy nem is akarják meghallani a tömegek, a nép kérését, jajveszékelését.

Nos figyeljetek "magasok"!!

Pár évvel ezelőtt már elkezdtem mondani (nem tudom miért), hogy nehogy már a "deviza hitelesek" döntsék el az ország sorsát és ezáltal a tietekét is!! Mert elfogyni látszik a türelem, van ahol már el is fogyott. Kérdem, mire oda érünk(????) a választásokig, melyik pártotok tudja és hogyan a szavazóhelységben rávenni azokat a honfitársainkat, hogy akármelyikőtök mellett letegye a voksát?? Hogyan szólítjátok meg  azokat, akik a döntésképtelenségetek végett földönfutó lettek??  Mit mondtok az anyának, a feleségnek, aki fiát, férjét gyászolja? Mit mondtok a döntésképtelenségetek által tönkretett nemzetnek??

Mert ne feledjétek a létünk a tét!!! Tudjátok, minden történet (hitel) mögött egy sor ember áll. Hogyan?? Leírom hát. Mögöttem van egy válás, 1 ember, két (szavazóképes!) gyermek és még biztosan 6 ember. Nos ezek BIZTOS nem rátok szavaznak (vagy el sem mennek)!! Szorozzátok be a bedőlt hitelekkel és a még nem bedőlttel. Csinos szám ugye?? Na erre számíthattok (jobb esetben) is!!

De van egy jó hír számunkra ember-sorstársaim, létrehoztak nagyszerű emberek egy egységbe hívó mozgalmat, mely a mienké, mindannyiótoké, de nem a tieteké, tisztelt hatalmasságok. Ha nem figyeltek, ez lesz a banánhéj, amin egy életre kitörik lábatok.

Milyen ország az, ahol a SZENT KORONÁNKAT 1750ft.-ért nézhetem meg?? Időpontra megyünk és előttünk minden nem magyar turistát beterelnek?? Milyen ország az, ahol a KORONA előtt nem lehet imára borulni?? Milyen ország az, ahol a KORONA előtt himnuszt éneklő nénit azonnal letorkollja és leállítja a "koronaőr"??  Ez mind a MIÉNK emberek!!  Döbbenetes.  Idáig jutottunk??!!  Úgy gondolom, a megoldás számunkra a HAZA NEM ELADÓ mozgalom.  

Mindenki ott tegye a dolgát, ahol tiszta szívből és önzetlenül tudja tenni. De az EGYSÉGBEN AZ ERŐ!!

Legyen minden MAGYAR áldott.

Záel

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése