2013. szeptember 9., hétfő

Folyamatos Szeretetenergia tartás 09.09-én

 




Egész napos, közös meditációra, folyamatos 

Szeretetenergia tartásra, energia áramoltatásra 

 hívunk Mindenkit 2013. 09. 09-én, 9:00-tól.



Testvéreink!

Egész napos, közös meditációra, folyamatos Szeretetenergia tartásra, energia áramoltatásra hívunk Mindenkit 2013. 09. 09-én, 9:00-tól.


Meditációnk célja, hogy segítsük a Parlamenti döntéshozókat, hogy az idei első, őszi ülésszakától kezdve, minden megnyilvánulásuk igazságos, a nép, a nemzet és az országunk érdekeit szolgáló döntéseket eredményezzen.

 

Tiszta szándékával bárki csatlakozhat a folyamathoz, amely 3 óránkénti meditációs ciklusokból áll. Aki a távolból kapcsolódik a rendezvényhez, azoknak is hálás köszönet.

Az első meditációhoz, amely reggel 9 órakor kezdődik, csak az éterben tudtok kapcsolódni. A következő, a rendezvény helyszínén lesz, a Parlament előtt a lehető legközelebb az épülethez. 


Találkozó a meditációs ciklusok előtt fél órával, a Kossuth tér melletti Vértanúk terén. (Kis, kör alakú tér, kovácsoltvas híddal, és szoborral.)

A SZER 12:00 órai kezdettel indul, amelyet 3 óránként ismétlünk (15:00, 18:00, 21:00,), majd folytatjuk az éterben 24:00, 03:00, 06:00 órakor.
Bármelyik időpontban csatlakozhatsz.

Ha szívedben hívást érzel, csatlakozz!

A SZER menete:

1. Figyelmed összpontosítsd Szíved szent belső terébe, önmagad középpontjába. Érezd az egységet a Mindenséggel, és földeld magad, az általad megszokott módon.

2. Szándékod kifejezésével kapcsolódj a SZER-t tartó csoporthoz, a kiválasztott időpontban.

3. Fogadd magadba az 5 elem energiáját, a következők szerint:


- a levegő elemet befogadom a fejembe, amely kisöpri a már idejét múlt gondolatokat;
 

- a tűz elemet befogadom a szívembe, amely kifényesíti a szívemet és a lelkemet.
 

- talpcsakráimon keresztül engedem beáramolni a víz elemet, mindaddig, míg a korona csakrámon keresztül, mint egy kis szökőkút, távozik, eközben sejtszinten is megtisztít minden olyan érzelemtől, amely már nem szolgálja a fejlődésemet;
 

- egybeolvadok a Földdel, Földanya szíve és az én szívem eggyé válik; föld elem
 

- Közös szívünket a korona-csakrán át, egy fényoszlopon keresztül összekötöm a Nagy Központi Nappal, ekkor a csatornából leáramlik a Forrás Fénye, a SZER, Isten teremtő ereje.

Szívünkben megnyilvánul ez az Isteni Energia, mint az 5. elem, a SZER-elem (Magenta szín) és a SZER- etet teremtő energiája.
 

Így megtörténik az Ég és Föld közötti folyamatos, kétirányú energia áramlás.

4. Figyelmed fordítsd a Országház kupolája felé, és a szív-csakrádon keresztül áramoltasd a létrejött SZER-etet - SZER-elem energiát a Szent Koronának. A Magyar Szent Korona, élő szellemiségén keresztül árasztja tovább szívébresztő kódjait.


 




  •      A szívek és tiszta szándékok együttes ereje meghatározza jövőnket!

           Fénnyel, és szeretettel:

                                                                               FényŐrzők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése