2013. szeptember 3., kedd

EGYek vagytok - Teremtő 09.02.

  
Előrehozzuk az Eseményeket.
Fogadjátok el és szeressétek egymást, tudjátok, ez a kulcs!

Üzenet a Teremtőtől: EGYek vagytok 

(2013.szept.2.)

Teremtő Atyád vagyok gyermekem, sok minden történik világotokban, amiről nem tudtok szinte semmit. Cabal 3. világháborút szeretne kirobbantani, ami nem újdonság számotokra, ezúttal minden erejüket, befolyásukat, hatalmukat –ami már oly kevés- bevetik, mert már semmi más lehetőség nincs a kezükben csak az időhúzás, és tudjátok jól, a háborúkból nagyon sok pénzre tudnának szert tenni! Csakhogy ezt megakadályozom, ez nem engedélyezett a Földön! Előrehozzuk az Eseményeket!
Viszont szomorúan látom, hogy sokan egymás ellen vannak, gyűlölködnek, azt hiszik, van joguk mások felett ítélkezni, és másokat lejáratni, ez szintén nem megengedett, de a „kesztyűt” nincs értelme felvenni, aki gyűlölködik, a saját felemelkedését kockáztatja, lecsökkenti a saját pozitív energiáját, azaz csak saját magának árt! Nem könnyű a másik embert elfogadni, önzetlenül szeretni, pedig most éppen ez az, amit tenni kellene! Emberek, jövőtök, jólétetek itt van egy karnyújtásnyira, épp most, a cél előtt miért marakodtok, mint hiénák a húson??
Minél egységesebbek, minél jobban EGYEK vagytok, annál gyorsabb a változás. Tegyétek hát gyermekeim félre a vitákat, ellenségeskedést, és fogjatok végre össze! Ha Ti nem tudtok EGYEK lenni, mit vártok más emberektől, akik még fel sem ébredtek? Nézzetek magatokba, az ítélkezést pedig hagyjátok rám! Fogadjátok el és szeressétek egymást, tudjátok, ez a kulcs!
Szeretettel gyermekem, Teremtő Atyád.

Közvetítette: Oláh Edit Olga
 Forrás: .fenyorveny.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése