2013. szeptember 18., szerda

Az ikerlángok és az Aranykor - Záel




Gondolatok az Aranykor nyitányához

Meg kell tanulnunk az Aranykori új energiákkal bánni s együtt élni, hisz ez a jövő az új világ egyik záloga. A bennünk végbemenő változások során eszmélünk rá, hogy mily nagyot változunk  a megtett utunkon.A változás kulcsa az önismereti megtapasztalás s egyben munka is. Mert az kell legyen.   

Miért?? Hogy rájöjj emberi mibenlétedre, küldetésedre, megismerd és megszeresd magad. Ez az elfogadás. Nekem ez volt a zárhoz a kulcs. Szerintem innen indul sokunk története.

Mesterem mondta:"Mindig csak magadról és a te megéléseidről beszélj, ez tesz hitelessé."

Miért??Mert megtapasztalásról beszélsz és amit megtapasztaltál, abból kitéríteni nem lehet, hisz a zsigereid mélyéig hatol megtapasztalásod. Ez egy folyamat, ami egy állandó önismereti munkával s megtapasztásokkal jár. Más ember lettem ezáltal én is. 

Mindenki útjáró vagy útját kereső éppen. A legtöbben most ébredeznek. Nem találják helyüket családjukban, kapcsolataikban... és még sorolhatnám a végtelenségig. Az égieknek mindenkivel tervük van. Mikor megértetődik az ember számára,hogy mi is a feltétel nélküli elfogadás, akkor teszi meg a legnagyobb felfedezéseit. 

Szeresd magad, fogadd el, mert csak úgy tudsz tovább haladni. Ha ez megy, akkor lesz önértékelésed és önbecsülésed, ez nem keverendő a nagyképűséggel!! Ez a legrövidebb út innentől,hogy sziklaszilárdan a középpontodba kerülj. Ha szereted s elfogadod magad, akkor kinyílsz arra, hogy a körülötted lévőkkel is így tégy. Őszintévé válsz, s ezt is várod el! 

Őszinteség??!! Nagy többségnek egy szó, semmi más. Nem tudnak vagy nem mernek az emberek igazán őszinték lenni. Legnagyobb terepasztala ennek a kapcsolat-párkapcsolat. Legtöbb embernek ezzel van dolga. Sok férfi és nő panaszkodik, mert vágyja ezt az energiát, de a régi beidegződésekkel akarja üzemeltetni. 

Az Aranykorban az alá-felé rendeltségi viszonyt felváltja a mellérendeltségi viszony. Engedjék meg a hölgyek, hogy a férfi "Úrnőként"tisztelhesse őket, ezáltal a férfi tud "Királyfi"módjára üzemelni. Amíg a világban ezen a területen szerepcsere játék van, addig nehéz. (a mostani női "egyenjogúság" visszaüt/DK)  De akinek a tudatszintje ennek felismeréséig elvisz, az már tudja, soraimmal mit szeretnék tudtára hozni. Egyre többen ébrednek rá erre. Az elérkezett Aranykor egyik fő feladata ezen új minták, sémák  üzemeltetése. Nem kis feladat ez. De egyre többen vagyunk s leszünk akik a jövőt már csak így tudják elképzelni. 

Sokan vagyunk, akik már tapasztaltak egyet s mást és már nem hiszik, hanem tudják,hogy ez az új világ záloga. Egyre többünk keresi -várja társát ehhez a küldetéshez. Ezek az Ikerlángok. Jártamban keltemben nagyon sok csodálatos, érett férfival és nővel találkozom, akik mindezeket megfogalmazzák már.
A Teremtőnek az a célja, hogy az Aranykorban a legtöbb Ikerlángot összehozza, mert ez az egyik igazi kulcs a váltáshoz. De nem minden Társlélek az Ikerlángunk, hisz ebből csak egy van. Társlélekből több is lehet  (egy embernek földi létben kb. 240-250 is lehet) egy életben. De Ikerláng csak EGY van. Ő az igazi! 

A kulcs a tudatszint. Ha odaért az embernek fia, akkor rögtön tudja kivel van dolga. Erről már sok történetet hallhatunk. Hogy kik ők?? Honnan ismerni fel őket?? Nos legyen ez egy cikksorozat nyitánya. Beszéljük meg, osszuk meg egymással élményeinket, megtapasztalásainkat.

 Záel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése