2013. augusztus 22., csütörtök

Vibrációs döntések - Teremtők 08.22.

 
Tom Fodor fordítása
Vibrációs döntések

Ledöbbent bennünket, hogy továbbra is abban az állapotban éltek, amely mellett döntöttetek.
Tapasztaljuk, de nem értjük a vibrációs döntéseteket. Persze ettől nem ábrándulunk ki, továbbra is ellátunk benneteket üzenetekkel. Feltétel nélkül szeretünk benneteket, még sem tudjuk felfogni bizonyos rezgésbeli döntéseteket.

Amikor megadjátok majd magatoknak a teret, hogy a legmagasabb rezgés érje el a tudatotokat és a fizikai lényeteket, akkor meg fogjátok érteni a mi nézőpontunkat. Látni fogjátok, hogy bizonyos döntésetek és vibrációs választásotok felfoghatatlan számotokra. Olyan mintha valaki más lenne a kormánynál.

Van egy történetetek, Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ról, ez a történet illusztrálja azt, hogy néha kiestek az irányításból, nem vagytok önmagatok, nem működtök értelmesen.

Mit tudtok tenni, hogy elengedjétek a régi mintákat, eszméket és szokásokat? Legelőször tegyetek úgy, mint ahogy mi teszünk: ne ítéljétek el magatokat. Szeretnénk, ha elengednétek azt az eszmét, hogy a választásaitok határoznak meg benneteket. Hiszen nem így van, ti nem csupán a múlt tapasztalatainak összegyúrt halmaza vagytok.

Ti vagytok az, aki választ, ti vagytok a jelenlét, a tudatosság, ti vagytok a tanú(ság), amikor erre ráébredtek onnan már igen józan döntéseitek lesznek. Hiszen tudjátok kik vagytok, és mit szeretnétek érezni.

Mindenekfelett éljétek az életeteket a saját szabályaitok szerint, teremtsétek meg a saját mércéiteket, engedjétek el azt a szükséget, hogy bizonyos módon kell cselekednetek és viselkednetek. Egyszóval legyetek tudatosabbak arra az életre, amelyet választotok/teremtetek önmagatoknak.
A Teremtők – D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése