2013. augusztus 1., csütörtök

Üdvözlet itt - Teremtők 08.01.

 

Azt kívánjuk, hogy meglegyen a tapasztalatotok az összes dimenzióról, így el tudjátok dönteni melyik tetszik legjobban.

 

Tom Fodor fordítása


Üdvözlet itt

 

Engedélyezzük, hogy felfedezzétek a dimenziónkat. Üdvözlünk benneteket abban a rezgésben, amik valójában vagytok is. 

Azt kívánjuk, hogy meglegyen a tapasztalatotok az összes dimenzióról, így el tudjátok dönteni, melyik tetszik legjobban. Tudjuk, hogy sokan kínlódtok a dimenziótokban és értékeljük azt a munkát amit végeztek. Halljuk a segélykiáltásaitokat. Megértjük, hogy van közületek aki vonakodva fogadja az üzeneteket tőlünk, hiszen nekünk nincs annyi aggódnivalónk, nincsenek korlátaink, nincsenek alapszükségleteink, nem kell táplálkoznunk, nem kell ruházkodnunk.

Meghívunk hát benneteket a mi rezgésünkbe, mert azt akarjuk, hogy felfogjátok, hogy senki sincs csapdába ejtve. Nem kell ott forgolódnotok abban a dimenzióban, amelyet gyakran úgy éreztek mint valami élőhomokot, mely megtart és lehúz. Adjátok meg magatoknak azt az engedélyt, amit épp mi is megadtunk, engedjétek el és felejtsétek el a jelenlegi helyzetetek valóságát. Engedjétek meg magatoknak a felfedezés szabadságát, azt, hogy másfajta birodalomba is beléphessetek, mindezt anélkül, hogy pontosan tudnátok hogyan is kell. Nincs térkép, nincs GPS, nincs iránytű, csupán a vágy és az az akarat, hogy magasabb rezgésbeli
állapotban szeretnétek lenni.


Elcsodálkozhattok azon milyen a tizenkettedik dimenzióban, milyen az amikor nincs fizikai környezet, nincs test, nincsenek korlátok. Elgondolkodhattok ezen, hogy milyen is lehet ez, így legalább valahol elkezditek a felfedezést.


Elgondolkodhattok azon is milyen lehet az ötödik dimenziós tapasztalat, milyen a hatodik, hetedik és így tovább.


Vegyétek észre hogyan érzitek közben magatokat, de maradjatok a testetekben, futtassátok ezt az energiát, engedjétek meg magatoknak, hogy belemerüljetek abba az állapotba. Figyeljétek meg melyik érződik helyesnek/ megfelelőnek.

Adjatok magatoknak engedélyt mindarra, ami látszólag nincs a kezetek ügyében, ami látszólag lehetetlen, ami látszólag nem is kapcsolódik a valóságotokhoz. Szeretnénk ha megéreznétek a szabadságot ebben, m
egérezni a szabadságot abban, hogy valami olyat csináltok, ami közvetlenül nem segít a havi számlák kifizetésében, de mégis érdemleges tapasztalat.

 
Tudjatok róla, hogy ez bármikor elérhető a számotokra, hiszen multi-dimenzionális lények vagytok, csakis azokat a korlátozásokat tapasztaljátok meg, amelyeket ti magatok érvényesítettetek (vonatkoztattatok magatokra -tom).


Teremtők - D.Scranton

facebook

  Megjegyzem: Itt az idő? Zöld jelzést kaptunk? /DK

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése