2013. augusztus 18., vasárnap

Angyalok lejövetele/Ikerlángok - Sandalphon arkangyal 08.18.

 

 Most Atyánk kérésére még több angyal fog lejönni/leszületni. Lesznek olyanok, akikbe beleköltözik angyali lélek egyik napról a másikra. És lesznek olyanok, akik már angyali lélekkel fognak születni.

 

Sandalphon arkangyal üzenetei: 

Angyalok lejövetele/Ikerlángok

  (2013.aug.18.)

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Sok jó hírt hoztam mára nektek kedveseim.

Elsőként arról, hogy  a Galaktikus Föderáció sikeresen megfutamította a fajt, akik az archónok segítségére siettek nem is olyan rég.

A másik oldalbeli támadások is hamarosan - és lassan végérvényesen - a végéhez közelednek... Minden jel arra mutat, hogy nem lesz szükség egy mindent eldöntő háborúra a Fény és Sötétség között, mivel rengeteg új angyali harcost teremtett Atyánk, akik folyamatosan vadásznak a sötétekre (a nem-fizikai síkon) - akik ereje egyre csökken...

Mint azt ti is tudjátok, sokan vagyunk lent leszületett angyalok, hogy segítsük fejlődéseteket, és utat mutassunk nektek. (Persze ezt legtöbbször csak akkor tehetjük meg, ha kéritek segítségünket.)
 
Most Atyánk kérésére még több angyal fog lejönni/leszületni. Lesznek olyanok, akikbe beleköltözik angyali lélek egyik napról a másikra. És lesznek olyanok, akik már angyali lélekkel fognak születni.

Akibe beleköltözik egy angyali lélek, az onnantól fogva teljesen meg fog változni. Ha nem zárkózik el valaki teljesen, nyitott, és meg van benne a kellő HIT, akkor az angyali lélek vezetni fogja, és elvezeti angyali testvéreihez, akik további segítséget fognak nyújtani a fejlődésében itt, a csodálatos Gaia Földanyán, hogy beteljesítse vállalt küldetését.

Elsősorban mindenki azért érkezik, hogy segítsen az emberek felemelkedésében. Másodsorban pedig a fizikai megtapasztalás miatt.

Drága, már leszületett angyal testvéreim, kik tudjátok,hogy kik vagytok, és honnan jöttetek! Az Atya sokatok számára megadja a válaszokat a kérdéseitekre a mostani napokban-hetekben. Sokatok fogja megtudni eredeti nevét, amit teremtéseteknél kaptatok.

Akik nem tudják még, hogy honnan származnak, mi a feladatuk-küldetésük, azok számára azt tanácsolom: Keressetek egy békés helyet, csendesedjetek el, meditáljatok és tegyétek fel kérdéseiteket az Atyának.

Meditáció nélkül is kérhetitek, de akkor elalvás előtt tegyétek fel őket, mivel álom formájában is kapcsolatba tudnak veletek lépni. Ne csüggedjetek, ha nem kaptok azonnal választ egyik módszerrel sem. Az azt jelenti,hogy még nincs itt az ideje... Csak akkor próbáljátok újra, ha érzitek,hogy ezt kell tennetek.

Leszületett angyal testvéreim, az emberek (többségének) szívének még meg kell nyílnia előttünk, hisz többségüknek még fejlődnie kell és tanulnia (és sokuknak még ébrednie). Ne szomorodjatok el, ha nem fogadnak titeket el annak,akik vagytok. Nem is ez a mi feladatunk. Nekünk BENNÜK kell HINNÜNK, és feltétel nélküli szeretetünkkel, fényünkkel segíteni,óvni, vezetni útjukon őket! Még ha ők nem is hisznek bennünk....

Az Esemény előtt még most nagyon sok ikerláng/lélektárs fog egymásra találni, és egyesülni. Ezek az ikerláng/lélektársi kapcsolatok KULCSFONTOSSÁGÚAK lesznek a továbbiakban. Elsősorban a nem-fizikai síkok átalakítása miatt.

Szeretett ikerlángok, kik már egymásra találtatok. Társteremtsetek. Használjátok az együttes teremtő energiáitokat,és teremtsétek a világot olyannak, amilyennek lennie kell. Képesek vagytok rá. Higgyétek el, hogy ha mindennap pozitívan gondolkoztok,és elképzelitek a bolygót egy szebb, élhetőbb, tisztább világnak, előbb-utóbb a gondolataitok manifesztálódni fognak. A mostani új energiák mellett, amit Atyánk és az égiek küldenek nekünk, most még jobban felgyorsulnak, felgyorsultak az események! Így még gyorsabban tudtok teremteni!

És ez most NEM CSAK az ikerlángoknak szól. Hanem minden egyes embernek ezen a bolygón. Mindenki képes teremteni. Csak HIT kérdése. Nyíljatok meg az Atya, és az égiek szeretete felé. Érezzétek azt a szeretetet, amit nap, mint nap küldd/küldenek nektek, bárhol is vagytok.

Kedveseim, nem véletlenül vagytok itt és MOST ezen a gyönyörű bolygón, amit Gaiának hívnak. A Ti feladatotok (különösen a MAG népének!), hogy végre összefogjatok. EGYséget alkossatok...

Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...

Az Eseményt TI magatok fogjátok elhozni...

De kérünk benneteket, ne kössétek az Eseményt dátumokhoz, ne próbáljátok kitalálni előre, hogy mikor fog bekövetkezni. Egyetlen idő létezik, és az a MOST (Ezt még sokan sajnos nem érthetitek,hisz 3D-s idő és óra szerint éltek,de ez is hamarosan meg fog változni.). TI is érzitek,hogy már közel van. A belsőtökre hallgassatok és a jelenre koncentráljatok. A feladatotokra, a küldetésetekre. Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...

És egy fontos dolgot sose felejtsetek el, bármi is történik veletek: Sose hagyjátok meginogni a hiteteket!

MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.

Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.

Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.

Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!

Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!
Sandalphon arkangyal
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése