2013. augusztus 11., vasárnap

A zene kódjairól és gyógyító erejéről - Anygyali infó

Hát az Angyalok ismerik e a mai zenét??? Naná!!!!!!!! Íme.

 

A zene kódjairól és gyógyító erejéről

(Kérdés: Michael Jackson dalai miért hatnak rám olyan erősen? Szinte gyógyítanak.)

Angyalok:
 Ő sok Szépséget hozott erre a Földre, és még nem ért véget a feladata. A dalai nagyon fontos kódokat hordoznak az igaz Szeretetről, mindenkinek vannak bennük elrejtett információk, te nagyon sokat megértettél belőlük, és ezért okoz neked akkora örömöt a hallgatásuk. Valóban egészen zseniálisan tudta lehozni a fizikai síkra az üzeneteket, és minden képességét teljes erővel kibontakoztatta. Nagyon sokat tett a Föld Felemelkedéséért. Az Earth song az egyik legszebb galaktikus himnusz földi változata. Rengeteg erő van benne, rengeteg Hatalmat ad annak, aki megérti a szövegét. Értsétek meg a benne levő Szépséget és Gazdagságot. Minden ember szívéhez el kellene hogy jusson ez az üzenet, ezért támadták meg az ellenerők, és nagyon erős a támadásuk. Meg akarják fosztani a dalt a tisztaságától, és ezen dolgoznak az ellenerők már hosszú ideje. Terjeszteni kellene pedig a benne levő Szépség miatt, mindenkihez szól az üzenete.

Másik nagy kedvenced Robbie Villiams. Ő a másik szeretet-hirdető, egészen más módon, de a hatása szinte ugyanaz. Az emberek nem is értik, hogy az a „fura kis ember” hogyan képes olyan igazán mély gondolatokat dalba önteni. Minden erő az ő szolgálója, amíg a dalai az igaz Szeretetet hirdetik. Mindezt te is pontosan megértetted, amikor megkönnyezted a Feel szövegét, amit le is fordíttattál, bár érezted, hogy a dal nem pontosan arról szól, amit leírtak.


Mi is nagyon szeretjük a zenét. Nem véletlen, hogy te is azokat a dalokat szereted, amikben a legtisztább üzenetek jönnek le, pedig a szövegüket nem is ismered teljesen.

A zene, a hang olyan, mint az Univerzum. Minden hang a rezgés teljessége. Szépségük nem fogható máshoz, mint az Úr Fényéhez és Erejéhez.

(És mi van a „Round round” című dalban? /Sugababes: Angels with dirty faces c. album/ Mi az a „furcsa hang”?) 
Most csak annyit, hogy az egy nagyon fontos kód volt neked és sok más testvérünknek. Jól el volt rejtve a dalban, te is csak jó sokára vetted észre. De amikor észrevetted, akkor már tudtad, hogy az egy „fontos kód”. 
(Tovább hallgattam a zenét, és egyszer csak újabb hangokat fedeztem fel!) 
Újabb kódok, igen. Felébresztő kódok. Nagyon tudatos alkotások ezek, minden dalban több elrejtett kód van. Azok, akikhez szólnak, szívesen hallgatják őket. Hallgasd tovább, mert újabb „elrejtett hangokat” is fogsz találni a lemezen.  
Az Otthon üzenetei ezek.

A lüktetés, a hang – az impulzus útján aktivál kódokat. Hallgass sok zenét, mert a te kódjaid ezekben vannak. 
Az Earth song nagyon fontos kód neked, azt segítette, hogy a Földet magát közelebb engedd magadhoz, és most már tudatosan dolgozz érte és a rajta levő lényekért.

Dr.B.Kovács Judit
Forrás: facebook

Michael Jackson - Earth Song-

A Föld dala

 ÉRZÉS - Feel (Robbie Williams)


Sugababes - Round Round 

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése