2013. augusztus 11., vasárnap

A jelenlegi pillanat tudatossága -Teremtők 08.10.


Tom Fodor fordítása
A jelenlegi pillanat tudatossága

Abban a tudatosságban ami vagy, mindent megérthetsz, amit meg kell értened. Képes vagy felfogni azt, ami fontos és kiszúrni azt, ami nem.
A jelenlegi pillanat tudatossága tudja dekódolni, hogy mi az ami rád vonatkozik. Ha a jelenlegi pillanatban tudnod kell valamiről, akkor azt odahelyezed magadnak.


Ezért hirdetik oly sokan a jelen levés fontosságát. Amikor több időt töltesz a jelen pillanatban, akkor jobban észre tudod venni azt, ami neked van szánva, ez pedig a létséged hasznára válik. Ezért van belső megérzésed és belső tudásod, amelyek a legfontosabb dolgok az adott pillanatban. Ezért nem kell a többi pillanattal (múlt-jövő Tom) foglalkozni, nem kell dekódolni őket.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne érkezne információ arról, ami még előtted áll, hiszen ilyen információ is érkezhet. Az viszont teljesen eltérő, hogy gondolkozol a jövőről, vagy információt kapsz a jövődről. Figyelj oda, hogy hol a figyelmed, amikor ezek az impulzusok jönnek. Ha gondolkodsz, akkor a fizikai elmédből jönnek, ha viszont jelen vagy és megjelenik egy gondolat arról, amit tudnod kell, akkor a más aspektusodból érkezik (nem az elmédből - Tom).
Ezt gyakorolni kell, hogy megértsd - a különbséget a kettő között.
A tudatosság számos más módon is szolgál. Sokkal tudatosabb teremtővé válsz azáltal, hogy arra összpontosítasz, amit a jelen pillanatban érzel.

Gyakorold ezt amikor csak tudod, kezdd kicsiben. Kezdd valami olyannal, amiről tudod, hogy a jelenben tudsz maradni és hamarosan szokásoddá válik, úgy fog erősödni, mint ahogy az izomerősödik, ha használják. Szórakozz el ezzel, és figyelj oda, mert mindig kapsz információt, mindig teremtesz, mi pedig arra biztatunk, hogy ezt tudato
san tegyétek.
A Teremtők – D.Scranton


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése