2013. július 24., szerda

Ti mind váltotok - Teremtők 07.24.

   
Megnyugodhattok, ti (akik ezt a kommunikációt olvassák,/követik - Tom) mind váltotok az ötödik dimenzióba.
Tom Fodor fordítása
Ti mind váltotok

Hiszünk bennetek, ezért is kapcsolódunk ilyen formán veletek. Azért mert tudjuk az értéketeket és tudjuk, hogy magasabb rezgésű lényekké változtok épp át. Azért vagyunk itt, hogy együttműködjünk veletek, hogy megadjuk azt amit kértek, és amiről azt gondoljuk, hogy értékes számotokra.
Nem vesztegetjük az időtöket, épp ellenkezőleg. Csak azokkal kommunikálunk akik váltanak/változásban vannak, hiszen azokkal kommunikálni akik nem váltanak nem szolgálna senkit sem.

Megnyugodhattok, ti (akik ezt a kommunikációt olvassák,/követik - Tom) mind váltotok az ötödik dimenzióba.

Szeretnénk ha ti is hinnétek magatokban. Szeretnénk megerősíteni benneteket, szeretnénk ha tudnátok azt amit mi tudunk. Ehhez pedig úgy döntöttünk, hogy szeretettel bombázunk benneteket, hogy annyit adunk amennyit csak elbírtok. Ez zúdul rátok minden irányból, így igazából lehetetlen elmenekülni a szeretet elöl, a magasabb rezgésű energia elöl, az üzenetek elöl. Látni fogjátok, hogy beszivárgunk a világotok összes aspektusába.

Látni fogjátok az üzeneteinket, valamint a hozzánk hasonló (lények) üzeneteit, mégpedig a legváratlanabb helyeken, nagyon fontos ugyanis, hogy eljussatok a rezgésskála legmagasabb/könnyebb/fényesebb végletére, amennyire csak telik tőletek. Arra bátorítunk benneteket, hogy keressétek (ezt a fényt). Arra bátorítunk benneteket, hogy keressétek az ilyen és ehhez hasonló információt valamint a magasabb rezgésű témákat. Nem túl sokáig tudtok a sötétben maradni, ha ekkora fény bombáz benneteket. Csupán egy apró váltás szükséges a figyelmetekben, a fókuszotokban, csak egy apró elfordítása a fejeteknek, hogy meglássátok mire is születtetek, mit érthettek meg, mit tudhattok és mit tudtok integrálni.

Magatokba tudjátok foglalni a valódi természetetek tudását, valamint annak a rezgésnek amelyben már most is léteztek, de csak most kezd a felszínre szivárogni. Ezért nem aggódunk miattatok. Nem aggódunk azon, hogy sikerül-e nektek. Csupán tartjuk a rezgést, és erre bátorítunk benneteket is. Nagyon-nagyon mókás és érdekes célbaérés lesz. Nyugodjatok hát meg, vegyetek egy nagy levegőt és fogadjátok el azt, hogy amerre tartotok az szólít benneteket, nem kell a nemkívánatos gondolatok, viselkedések és körülmények alatt keresnetek.
A Teremtők – D.Scranton
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése