2013. július 30., kedd

Minden változik - Felemelkedett mesterek üzenete 07.30.

 

Ne engedjétek hogy a dolgok felemésszenek Titeket és alulra küldjenek.
 

Felemelkedett Mesterek üzenetei: 

Minden változik

 

Folyamatos változásokon mentek keresztül, amit nehézségnek vagy megoldásnak is vélhettek. Javaslom, az utóbbiba öntsétek a Reményetek. Minden változik, a Lélek, Test, a Szellem. 
 
Aki erre nem igazán van felkészülve, vagy egyáltalán nincs, annak bizony nehéz lesz az Út. De ezt se sebként, viadalként fogjátok fel. Mindenkiben egyedi módon folyik a Változás s annak szele, következményei. 
 
Támaszkodjatok az Elfogadás erejére és létére. Képzeljétek el Magatok egy Hatalmas Fehér Burokban, mely Fényt és Szeretetet áraszt, semmi mást. Engedjétek a Szívetek Közepébe ezt a Fényt és ezt a Szeretetet. Érezzétek, ahogy áthat Benneteket és kisegít minden szomorú és negatív érzés megélésében. Ne aggodalmaskodjatok feleslegesen, hisz az Atya kezében vagytok, megtart Benneteket a legelviselhetetlenebb helyzetekben is. 
 
Az időjárás meglepően s nagyon erősen kihat Lényetekre, és tetteitekre, érzéseitekre, gondolataitokra. Ez az Időjárás is csak előbbre szeretne Titeket vinni az úton. Az Atya és a Fenti Mesterek és Angyali Seregek teremtik ezeket, ugyan a Test megviseltebb és a Kedvetek is más, de ez csak a Javatokra van, mert előre meg volt írva. 
 
Ne keseregjetek, hanem fogjatok össze a Fény nevében és teremtsetek Magatok és Mások részére is! Egységben az Erő, ezt kívánja a Létezés most. 
 
Álljatok ellen a kísértéseknek, adjátok fel a múltat, hogy utána Tisztaságban és Fényességben folytathassátok a Jézus Krisztus Mester által kijárt Utat, melyet megmutatott. Vegyetek Ő Róla Példát! 
 
Engedjétek hogy az események, melyek zajlanak a rohanó Világotokban, egyszerűen csak átjárjanak Benneteket. Ne engedjétek hogy a dolgok felemésszenek Titeket és alulra küldjenek. Legyetek Erősek, Hitetekben Meginoghatatlanok és Szeressétek a Világot, akkor is, ha nem olyan, mint amit Ti elképzeltek és szeretnétek, hogy legyen! Bízzatok, reméljetek s teremtsetek! A Dolgok alakulnak, s türelemmel legyetek ezek felé! 
 
A Legragyogóbb Fény Kísérjen Titeket Minden Utatokon! Soha ne felejtsétek el, Maga A Fény Vagytok Mind!
A Felemelkedett Mesterek Szóltak Hozzátok!
Áldás Reátok!
 
Közvetítette: Csillag
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése