2013. július 14., vasárnap

Mesélj a többieknek a tapasztalataidról - Teremtők 07.14.

 
Bizonyos értelemben egyedül haladtok, de bizonyos értelemben nem.
Tom Fodor fordítása

Mesélj a többieknek a tapasztalataidról

Számos tapasztalaton átmentek a folyamat során. Mindenkinek megvan a
saját kinyilatkozó pillanata. Ez mellett mindenkinek ott van a kétségbeesés
pillanata is, amikor úgy érzitek, annyira egyedül vagytok a világban. Aztán ott vannak azok a felismerések is, amikor a többieket saját magatok tükröződésének látjátok. Ezen kívül számos egyéb tapasztalatotok is van.

Fontos jegyzékbe venni ezeket a tapasztalatokat, beszélni róluk, valamint meghallgatni a többieket, hogy nekik milyen átváltozásbeli tapasztalataik vannak. Fontos, hogy legyenek csoport tapasztalataitok is. Együtt emelkedtek fel, így nagyon fontos, hogy csoportként lépjetek fel, hogy csoport tudatotok legyen. Tudjuk, hogy sokan elkülönültnek érzik magukat, meg nem értett személynek. Ezért is fontos, hogy az igazság megéléséhez mondjátok is ki az igazságot.

Meséljétek el a többieknek hogyan éreztek. Meséljétek el mit tapasztaltok. Támogassátok a többieket és engedjétek, hogy ők is támogassanak benneteket. Bizonyos értelemben egyedül haladtok, de bizonyos értelemben nem. Az érzéseiteket csak ti magatok tudjátok átérezni, be kell merni lépni a sötét helyekre és megengedni magatoknak az árnyék tapasztalatokat is.

Utána viszont meg kell nyílni a körülöttetek levőknek és megosztani, valamint meghallgatni az ő tapasztalataikat. Ez egy nagyon fontos következő lépés számotokra, ha senki olyan nincs a közeletekben akikkel megoszthatnátok, akkor keressetek távolabbi embereket. Keressétek meg a hasonló csoportokat az interneten, vagy a városban. Lépjetek elő és keveredjetek velük, hiszen segíteni tudnak a kormányzásban. Ez egy fontos időszak a tudat univerzális váltásában.

A Teremtők – D.Scranton
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése