2013. július 16., kedd

Mennyei újraavatás/Esemény főpróba -Sandalphon arkangyal 07.15.

Sandalphon arkangyal üzenetei: 

Mennyei újraavatás/Esemény főpróba 

(2013.júl.15.)

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Sok jó hírrel szolgálhatok a Mennyországból, és a Ti világotokból is.

Mint azt már előzőleg írtam, június 27.-én elkezdődött az Esemény magasabb dimenziókban, a Fény és a Sötétség háborújával (ebbe bekapcsolódott a GF is a nem-fizikai síkon). De ez még csak egy elő Esemény...

Az igazi Esemény, ami fizikailag is látható lesz, bármikor megtörténhet mostmár, mivel a sötét entitások - akik rabszolgasorban tartottak titeket - technológiájának már csak 1%-a maradt meg. A többi el lett pusztítva a Föderáció által (beleértve itt a sötét entitások rejtekhelyeit is) Ők maguk is csapdába kerültek. Ezért is észleltek mostanában kevesebb negativitást. Az Esemény főpróbája Egyiptomban zajlott (és zajlik éppen most is) /Lásd: Cobra: A Fény Győzelme Egyiptomban ; Cobra: Rövid helyzetjelentés Egyiptomból  - szerk. /

Az elkövetkezendő időkben egyre többen fogtok észlelni Fény hajókat is, és az arra érdemesekkel felfogják venni a kapcsolatot (fél-fizikailag vagy fizikailag). Legyetek nyugodtak és szeretettel fogadjátok Csillagtestvéreiteket/Belső Földi testvéreiteket. Senkit nem fognak elvinni, vagy felvinni hajóra, a kapcsolatfelvétel minden esetben a Földön fog zajlani.

A GF egyik kentauri tagja által kapott üzenet szerint a új pénzügyi rendszer és a bejelentések szakaszába fog lépni az emberiség hamarosan....


A mi angyali világunkban sem vagyunk tétlenek. Mint írtam, folyamatosan zajlanak a harcok a mi világunk és a másik oldal között. Érzik már a bukásukat,tudják, hogy hamarosan át kell adniuk a Földet a Fénynek, ezért utolsó próbálkozásként új sötét teremtményeket próbáltak létrehozni, hogy nehezítsék angyali küldetésünket/küldetéseinket. De még velük sem lehet megállítani a Fény és Szeretet terjedését.

A jó hír, hogy Raphael arkangyal testvérem (rengeteg próba után) vissza lett avatva, és visszakapta az Élet fájában az őt megillető helyét, így újra 100%-ban tud teljesíteni! /Ezért is írtam sokatoknak,hogy csak ideiglenes átadás volt az ő esete - a 3D-s fizikai leszületése  és problémái miatt. Senki nem kapja meg véglegesen az ő helyét, mivel őt gyógyításra teremtették.Sokan megpróbálták félreértelmezni a helyzetet, és az üzenetemet ezzel kapcsolatban./ A fizikai 3D-s testéből eltávolították arkangyali lényét, így a személy, akiben létezett a Földön, mostantól újra emberi életet élhet, és Raphael is 100%-os odafent újra, és minden erejével a TI gyógyításotokra, és az Univerzum lényeinek gyógyítására összpontosít.

Marcus arkangyal pedig - aki helyettesítette Raphaelt - mostantól az eredeti feladatára fog koncentrálni, amire teremtették (a gyógyítás másodlagos képessége,az csak egy szükséges képesség volt Raphael helyettesítése miatt a teremtésénél.De ezt a képességét Raphael újraavatása után sem vesztette el), mégpedig az emberek védelme, és a harc /a Marcus latin név jelentése: Mars hadistenhez tartozó, neki szentelt.Ebből is következik,hogy őt harcra és védelemre teremtték, csakúgy mint Mihály arkangyalt./  Ahogy előző üzeneteimben írtam, harcol Gaiaért, értetek, a Felemelkedésért, megvédi az emberiséget Mihály arkangyallal együtt, mivel Mihály arkangyal saját maga képzi Őt, hogy a legjobb harcos legyen ő utána. Nem is kívánhatna ember vagy angyal jobb tanárt, mint Teremtő Atyánk elsőszámú, és legnagyobb arkangyalát, aki a Mennyei égi seregek legmagasabb rangú vezetője, és az Arkangyalok vezére...

MI angyalok/arkangyal azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!

Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!

Sandalphon arkangyal

Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-mennyei.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése