2013. július 15., hétfő

Karnyújtásra az összefogás - Kásler Árpád 07.14.




Itt a cselekvés ideje... halljuk sokfelől.. de most már tenni is kell...
tényleg valamit.
Mert már lehet!! és az óra ketyeg! /DK


 Karnyújtásra az összefogás

Az elkövetkezendő időszakban egyre kevesebb időm lesz az írásra. Megtartottuk a lakossági fórumokat Békéscsabán, Szarvason, Gyulán, Orosházán, de még hosszú út áll előttünk. Tegnap, szombat este, A Haza Nem Eladó Mozgalom Békés megyei tagjaival beszéltük át a legszükségesebbeket, egy közös, a bajtársiasságot erősítő, agyagbográcsban főzött vacsorával egybekötve. Jó volt látni és érezni, hogy hite mindenkinek töretlen, hogy mindenki tehetségének és szorgalmának megfelelően belead apait-anyait. Győzelemre vagyunk ítélve!


Mozgalmunk alapjait még hóban fagyban fektettük le, azóta a bomladozó tavaszi rügyből a reménység virága járja be az országot, szájról-szájra, kézből-kézbe, úgy ahogy azt megfogadtuk a Kossuth rádiónál. Életet és nem halált sóhajt a nép. Győzni fogunk, de a győzelmet ki kell érdemelni és tenni érte.
Az eddig elvégzett  munka jogán, a követők létszámától felhatalmazva teszem közzé a következőket!


2013 augusztus 31-ig 

civil szervezetek, csoportok, nemzeti és etnikai kisebbségek, közösségek, 

akik egyetértenek az általunk képviselt értékrendekkel, 

 delegálhatják küldötteiket, jelöltjeiket,

 akikből kiválasztódhat a nép felhatalmazása folytán 

Magyarország Felelős Kormánya.


A második országjárásomat követően, 

október első felében 

Nemzetgyűlés kerül összehívásra.  

 

Addigra az a feladatunk és kötelességünk, hogy az összefogás jegyében, a közös nemzetmentő céltól vezérelve, felülkerekedjünk vélt vagy valós személyes sérelmeinken és felállítsuk ország-világ elé azt a hiteles, tisztességes, őszinte, önzetlen, igazi közszolgákból álló csapatot, akik eddigi tevékenységükkel bizonyították már elkötelezettségüket a haza és nemzet iránt.

 

Politikai „elitre” nincs tovább szükségünk, de létkérdés, hogy igazi közszolgák, akik vállalják a politikai felelősségre vonást, a visszahívhatóságot, kezükbe vegyék az ország sorsát. Irányelveink, eszmeiségünk ismert, itt a honlapon is fel lelhető.

 

Olyan jelölteket várunk, akik feddhetetlen múlttal rendelkeznek. Akik az embereket tetteik alapján ítélik meg, akik két lábbal a földön járnak, akik nem gyűlölködnek, viszont időt és energiát nem kímélve hajlandóak áldozatot hozni a nemzetért. Akiket az ország el tud fogadni vezetőknek,  mert rendelkeznek azokkal a kvalitásokkal amellyel a jelenlegi, magát elitnek nevező vezetői réteg vagy sohasem rendelkezett vagy eldobott magától. Olyanokra van szükség akik vállalják az emberek és az ország  kifosztásának azonnali leállítását.

 

Gyűlölködőkre, ufó kutatókra, szeretetrezgőkre,* vallási fanatikusokra, a jelenlegi parlamenti pártokban hívőkre, karrieristákra, belső és külső bomlasztókra, haszonlesőkre nincs szükségünk.

 

Kásler Árpád

 

Forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=3998#more-3998 

 * Ide szmájlit raknék. "Elszállt dilisekre" nincs ebben a mozgalomban szükség, gondolom ezt jelenti. Úgy látszik volt néhány rossz  tapasztalata. Nem csodálom. /DK)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése