2013. július 26., péntek

Egyiptom felszabadítása - frissítés - Cobra 07.26.

  

Meditáljunk együtt Egyiptom felszabadításáért!
Az alábbi  képen Maat látható, a kozmikus egyensúly és igazságosság egyiptomi istennője, aki most visszatér. /DK

Cobra: Egyiptom felszabadítása

 frissítés (2013.júni-júli.26.)

 

A helyzet Egyiptomban június 26-án egy fordulóponthoz ér, mivel ez lesz az a pillanat, ami a Szíriusz felkelésének pillanata. Ez volt az egyiptomi Új éve, egy új ciklus kezdete. 
  
Az elmúlt hetekben, a Cabal próbálta megszakítani a felszabadulás folyamatát, úgy hogy zsoldosok szivárogtak be Egyiptomba, és megpróbáltak konfliktusokat kiváltani, amik polgárháborúhoz vezetnek:
 Titokzatos mesterlövészek szerepelnek a fenti cikkben, akik egy privát zsoldos cégnek, az Academi-nek dolgoznak, a korábban megnevezett Xe és Blackwater előtt:
A Blackwater / Xe / Academi egy jezsuita hadsereg, akik a Fekete Nemességnek engedelmeskednek:
A Fekete Nemesség vezetői (Pallavicini család) is ellenőrzik a Muzulmán Testvériséget:
Többet olvashatsz a Muzulmán Testvériség valódi történetéről itt: 
Most a Pozitív Katonaság Egyiptomban úgy döntött, hogy eltávolítja őket Egyiptomból. A Pozitív Katonaság Egyiptomban taktikai támogatást nyújt az Ellenállási Mozgalomnak, a Pozitív Templomosoknak és a Fehér Sárkány Társaságnak. Ahhoz, hogy a mozgásban maradjanak,a Pozitív Katonaság tagjainak szükségük van a lakosság támogatására is. Éppen ezért Sisi tábornok foglalkozott az egyiptomi nemzettel, és kérte az embereket, hogy tiltakozzanak a terroristák (azaz Blackwater / Xe / Academi és néhány Muzulmán Testvériség csoportok) ellen pénteken:
Amikor az emberek Egyiptom reagálnak a hívásra, a Pozitív Katonaság lépéseket tesz, hogy eltávolítsa a jezsuita milicíákat Egyiptomból.
Hogy összehangolják a helyzetet, és békésebb legyen a helyzet, a Fény erők azt kérték, hogy minél több ember nyújtson támogatást Egyiptom népének a felszabadító meditációval. Itt az idő, hogy terjedjen, mint a vírus! El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha részt veszel a meditációban, valódi emberi életeket menthetsz Egyiptomban. 

A meditációra pénteken kerül sor, július 26-án pm.5:00 órakor kairói idő szerint. (Du.5óra Mo-on. /DK) Utasítás a meditációra itt van:
Egy nagyon erős fény portál fog nyílni július 29-én. Láthatjátok az asztrológiai diagrammon is itt:
A bolygók hatágú csillag formációt képeznek, amely azt jelenti, a Maat, a kozmikus egyensúly és igazságosság egyiptomi istennője visszatér.


A július 26. és július 29.-i időszak igen fontos fordulópont lesz, amely eldönti Egyiptom sorsát és nagy mértékben befolyásolják majd az események az Eseményt is. Egyiptom a bolygó kulcsfontosságú helye az Eseményre. Itt a Maat Fénye kialudt az Amarna időszakban mintegy Kr.e. 1340-ben, amikor a monoteizmus és az ateizmus felébredt. De most Maat Fénye és az istennő visszatér.
Ezért a Fény erők kérték, hogy továbbra is a meditáljunk Egyiptomért minden nap pm.05:00 kairói idő szerint, (du.5 óra Mo.) egészen július 29.-ig. Különös tekintettel július 26. és július 29. között.
Az események Egyiptomban most felgyorsulnak, az egyiptomi hadsereg a Muzulmán Testvériségnek szombatig adott időt, hogy aláírják a politikai béke szerződést:

Az Istennő szabadságot akar az emberek és a szabadság is fog jönni!
Cobra
Fordítás: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése