2013. július 27., szombat

Égiek üzenetei - Csillag május 27. - júli 22.-ig

 


Most találtam rá ezekre az üzenetekre. Igazán tanulságos elolvasni őket. Érdemes megfogadni az égiek tanácsait, sokat fog rajtunk lendíteni. Éljünk vele,  hisz' jót akarunk magunknak és világunknak..... minél hamarabb! /DK

" Nézzünk mélyen a Lelkünkbe és tisztítsuk meg az elhasználódott, káros energiáktól, melyet a Világ szór Reánk! 

Azonosuljunk a Világgal, s annak érzéseivel, oly módon, hogy az Minket ne sújtson, hanem erőt adjon!"



Üzenet a Teremtőtől: 
Ne ítélkezzetek !
(2013.május.27.)
 
péntek, július 26, 2013  


Gyermekeim! 

Nem az erőszakra buzdítottalak, buzdítalak Benneteket! 

És Ti mégis ezt teszitek?! Szomorúan nézlek Titeket, ahogy marcangoljátok egymást, nincs idő erre! Értésétek meg! 

Aki hisz Én Bennem, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen! Emlékeztek szavaimra biztosan, melyet fiam, Jézus Krisztus által üzentem Néktek! 

Gondolkodjatok el, nézzetek magatokba! S utána ítélkezzetek! Aki ítélkezik, ítéletre is megy! Így nem fogtok a színem elé járulni! Csak azok, akik tisztalelkűek. 

Ismételjétek át ezeket a mondásokat és utána ítélkezzetek és szüljétek az erőszakot!!! 

Szeretetem mindig Veletek van! Áldottak légyetek!
Atyátok. 


Közvetítette: Csillag




Üzenet Jézustól:
 Soha ne adjátok fel...

  (2013.jún.16.)
 
szombat, július 27, 2013 

 

Soha ne adjátok fel ÖnMagatok, 

és ha még nem találtátok meg szívetekben ÖnMagatok, 

keressétek és megtaláltatik, 

csak a Fény felé forduljatok, 

és bízzatok Én és Atyám Határtalan Szeretetében. 

Valamint higgyetek ÖnMagatokban.

 Hisz Teremtőerőtökkel ruháztattatok fel 

az Atya által s Én általam! 

Áldásom Reátok! 

Jézus, a Pásztorotok 



Közvetítette: Csillag




Üzenet a Szentháromságtól:  

Feltétel nélküli szeretet 

(2013.jún.20.)
 
szombat, július 27, 2013 


Soha ne a fizikaiságra támaszkodjatok! 

Támaszkodjatok a Lelketekre, mely Bennetek napról-napra kivirágzik, ha öntözitek, ha ápoljátok ha odafigyeltek Rá. Hisz minden a Lélekből fakad. Ne az emberi ostobaság legyen a példa nektek mivoltotokban! 

Legyen a példa az isteni Szeretet, melyet egymás szemében felfedeztek/felfedezhettek.
A feltétel nélküli, határtalan, önzetlen Szeretet megtalálása legyen egyik fő célotok! 

Mindemellett törekedjetek arra az indulatra (érzelemre/DK), ami Jézus Krisztusban is megvolt és megvan az el nem múló Életben, itt a Földön is, csak az emberek kicsinyhitűségből nem hiszik el, hogy van ilyen. Emlékeztessétek Őket erre, erre amely a Kezdetektől van és lesz is. 

Szolgáljátok Istent és a bennetek jelenlévő Istent, aki a Teremtés koronáját megkapta és lejött megtapasztalni az emberek életét, fájdalmait, küzdelmeit. 

Nehogy azt higgyétek, hogy az Atya elengedi a kezetek, de mindenkinek saját magának kell visszatalálnia. Ez nem azt jelenti, hogy nem kérhettek segítséget a fentiektől, hanem azt, hogy a felelősség melyet elvállaltatok, bevégzitek. Küldetéstudattal küldött el az Atya minket, viszont a felejtés leple eltakarja azt. Ezt a lepelt képesek vagytok felemelni, de ehhez megtörhetetlen hit és alázat szükséges a szívetekben. 

Tudja irányítani a lelketek a testetek -tehát a lélek erre is képes! Befolyásolható az élet, a körülmény, az emberek az élet, a világ. És persze Önmagatok, ami e legfontosabb. Mindig szeretettel vegyük amit kínál és szeretettel adjuk át. 

Mindig nézzetek jó mélyre, oda ahol csak ti magatok vagytok. A Lelketekbe. Hisz oda az emberek nem látnak. Csak ti, és az Atya, Fiú, Szentlélek. Ne szégyelljétek hogy kik vagytok! Csak engedjétek áramolni az Energiát mely a Legszentebb Energia. 

Tehát csak Legyetek Önmagatok, engedjétek hogy Azok Legyetek, Akik Vagytok! 

Merjétek mondani: Vagyok, Aki vagyok! 

Légy Az, Aki Vagy, Ne Akarj Más Lenni, Mint Ami Vagy! 

Üzenetet küldte: Atya, Fiú, Szentlélek 


Közvetítette: Csillag



Felemelkedett Mesterek üzenetei: 

Esemény 

(2013.jún.26.)
 
szombat, július 27, 2013 

 

 /Megjegyzés: Ezt a közvetítést azért rakom ki utólag, hogy ez is megerősítse a jún.26-i üzenetemet ( http://www.fenyorveny.hu/2013/06/sandalphon-arkangyal-uzenetei-esemeny.html ), amit kaptatok tőlem. Az Esemény jún.27-én már elindult a nem-fizikai síkon... (http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-mennyei.html) A Fény és Sötétség harca pedig ami jún.27.-én elkezdődött a nem-fizikai síkon levő Eseménnyel együtt, véget ért nem is olyan rég... (júl.22.) (http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-feny-es.html) /Olvassátok szeretettel/SandalPhon


Drága Fénytestvéreink! 

Összpontosítsátok magatokban az energiátok és finomítsátok meg magatokban! 

Minden a Saját Lelketeken múlik. Erősítsétek meg a Hiteteket és még inkább forduljatok a Fény felé. Az Esemény péntekre (augusztus 2. ? /DK) van megtervezve, de mint tudjuk minden változhat az Atya akarata szerint. De készítsétek fel a Lelketeket. 

Lesznek, akik végignézik/végignézhetik ezt az egész folyamatot, de lesznek akiknek nem engedett, óvás vagy más ok miatt. Ezért ti ne keseregjetek. Aznap nagyon jót alszotok majd. 

Csütörtökön éjjel a fennlét is fontos, mert már csütörtökön megkezdődik, belenyúlik a pénteki hajnalba, valamint a pénteki nap egészébe. Tehát péntek 24:00-ig befejeződik.

Ez persze elnyúlhat, de be is fejeződhet hamarabb is. Ez a harci eredményektől is függ. Mivel még mindig mennek ezek a harcok fent a Fény és a Sötét között. A szétválasztódás elég sokrétű folyamat. Minden apróság fontos. Ezért mindenképpen csak azok látják majd színtisztán, akik minimum a 4. dimenzióban szerepelnek, létük ott van. 

Mielőtt felmerülne a kérdés hogy 5. dimenzió ?... Az 5. dimenzióban is benne vagytok, már aki elérte ezt a szintet, és Szívében megtapasztalta, valamint sejtszinten is a Feltétel Nélküli, Határtalan, Önzetlen Szeretetet. Ez leírhatatlan. És elmondhatatlan érzés. Mindenképp, aki eljutott már idáig, meg fogja érezni Lelkében ezt a fantasztikus érzést. Aki még nem, ne szomorkodjon, a cél ez. Mindenkinél. Ezt nagyon nehéz tanítani. De Hittel és Reménnyel elérhető. A Hit az alapja Mindennek. A Remény pedig éltet. A Segítségnyújtás a Lételem. Ezek nagyon fontosak és persze a Szeretet érzése. Amely a legnagyobb erő ebben a Mindenségben. Az egész Univerzumban. 
 
Senki ne becsülje le Önmagát és senki ne képzelje többnek Önmagát a másiknál! Ez az Egyensúly szükséges a Lélekben! 

Minden biztosítva van, aggodalomra semmi ok! El kell fogadni ezt, ami majd történik, és ami most is folyamatban van, egy elő folyamat, amely a "vihar előtti csendet" érezteti. Az időjárás is változékony, ez is jelzi A Változást. Ne ijedjetek meg ezektől. Viszont a tényt, el kell fogadni, hogy Mindenki a Helyére Kerül. És meg kell tanulni az Elengedés érzését, fogalmát. Meditációval és Önmunkával. 

Üzenetet küldte: Égi Mesterek 


Közvetítette: Csillag


Felemelkedett Mesterek üzenetei: 

Koncentráljatok a Fényre 

(2013.júl.20.)
 
szombat, július 27, 2013  


Kedves Fénytestvéreim!
Üzenet a Fenti Világból: 

Őrizzétek meg nyugalmatok és ne engedjétek hogy az emberi viselkedések, érzések uraljanak benneteket. 

Engedjétek el a múltatok és vonjátok le a tanulságokat. Leljétek meg a Kincseket a szívetek mélyén. Hisz Kincsek vagytok magatok is. Tekintsetek magatokra így. Teremtessék bennetek hatalmas lelki erő, melyet a Szentháromság szolgáltat számotokra, vegyétek észre ezt. 

Lelketek mélyén, tudjátok kik vagytok, csak hívjátok elő magatokat, és egyesüljetek felsőbbik énetekkel. Ez egy hatalmas energiahalmaz lesz bennetek, lényetekben. Koncentráljatok a Fényre és a Mindenható Atya Istenre, akitől származtattok. Szeretetünk és Fényünk Veletek mindenhol.

Nagyon fontos, hogy vágyaitokat, álmaitokat ne adjátok fel! Teremtsétek bátran őket! Hisz ami megteremtetett szívetek mélyén és elmétekben, megadatik! Kérjétek is! Hisz aki kér az kap, aki keres, az talál! 

Ennyi az üzenetünk számotokra! Táplálkozzatok a Fényből és Szeressetek Szívből!

Szeretettel és Fénnyel: A Felemelkedett Mesterek 


Közvetítette: Csillag




Felemelkedett Mesterek üzenetei: 

Az erőt lássátok meg magatokban  

(2013.júl.25.)
 
szombat, július 27, 2013 


Drága Fénytestvéreim! 

Az előkészületek megvannak, az eszközök megvannak, a szerető szívek megvannak, legyünk türelmesek a Mindenható felé! Nézzünk mélyen a Lelkünkbe és tisztítsuk meg az elhasználódott, káros energiáktól melyet a Világ szór Reánk! Azonosuljunk a Világgal s annak érzéseivel, oly módon, hogy az Minket ne sújtson, hanem erőt adjon! 

Az Emberekkel íly módon bánjunk, mert az azonosulás által érthetjük meg lényüket és segítséget így tudunk nekik adni. Ne adjuk fel, ha egy lélek nem kívánja elfogadni segítő kezeink! Mi akkor is legyünk Önmagunk és folytassuk tovább fénymunkánkat. És persze ne csüggedjünk! A múltat hátrahagyva, néha, olykor visszanézve, könnyel a szemünkben haladjunk előre! 

Az Erőt lássuk meg Magunkban! S adjunk egymásnak Magunkból! Hozzunk létre Lélekegyesüléseket, ami nem Ikerlángi szinten, hanem Energetikai Szeret szinten folyik. Így még több Energiát szolgáltat felénk az Univerzum, mely által nem gyengélkedünk életünkben, hanem életerősek és feladhatatlanok leszünk! Legyen ez a szemünk előtt! 

Az Atyától, Fiútól és Szentlélektől leválaszthatatlanok leszünk! 

Bízzunk magunkban, megérzéseinkben, tudásunkban s hatalmunkban! 

Áldás! 


Közvetítette: Csillag



Üzenet a Szentháromságtól: 

Egyensúly 

(2013.júl.22.)
 
szombat, július 27, 2013 


Drága Fénytestvéreim a Legragyogóbb Fényben! 

Ne féljetek! A Fényt nem győzheti le semmi és senki. 

A Sötét oldal elkezdte felvállalni magát konkrétan előttetek! Ezért hát azt mondom Néktek, Gyermekeim a Fényben, válaszképp Ti is vállaljátok fel Mivoltotokat a Fény nevében! Erőtöket a Szeretetért, a Fényért, ezért a Világért melyben éltek napról-napra, éjtől-éjig. 

Szomjazzatok a Szeretetre és ne adjátok fel! Bánataitokat enyhítse szerető ölelésünk, csókunk homlokotokon. Veletek vagyunk a Világ Végezetéig Fiaim és Lányaim! A Sötét erők újabb módszere ne tévesszen el Titeket Mellőlem! Hisz Én vagyok a Kezdet és a Vég. Én vagyok a Kulcs és a Zár. Én vagyok a Fény mely elönt Titeket jóban és rosszban egyaránt. Ölelő Karjaim közt vagytok és táplállak Titeket egész lényemmel, bensőmmel és leghatalmasabb Fényem van Bennetek, melyet Én teremtek Bennetek, hogy napról napra, éjtől-éjig minden nap feltámadhassatok a Fényben! 

Ezen Univerzumban Én vagyok az, aki megszabadított benneteket már lassan, több mint 2000 éve és azóta is vigyázza álmaitok. Hatalmas erővel látlak el Benneteket és nincs mitől félnetek. Ne engedjétek hogy elhomályosítsák előttetek a Fényt mihaszna beszédek folytán és tettek mezején. 

Ti csak a Fényre és a Szeretetre összpontosítsátok a Bennetek lévő Lelketek. Ahol a Gonosz, ott a Jó is. Ahol a Sötét, ott a Fény is. Egyszerű egyensúly ez, Gyermekek. A Szeretetet és a Fényt legyőzni nem lehet! A hitéért mindenki saját maga felel. Azért is, ha elcsábul a sötéthez. 

Én mindent látok, hallok, érzek. Előre tudom mit akartok mondani, előre hallom szavaitok ajkaitokon, mielőtt még beszélne szátok Hozzám. Előre érzem érzéseitek, előre látom tetteitek, előre tudom döntéseitek és azoknak okát és mivoltát. A Szeretetem Bennetek soha nem vész el, ezt tudatosítsátok Magatokban, kérlek titeket, Drága Teremtmények! Ami a Világban történik, okkal történik. Ami a Lelketekben történik, az is okkal történik és mind a javatok szolgálja, még ha Ti ezt még nem is értitek, érzékelitek.  

Mindenhez hozzájuttok, amihez csak szeretnétek, a Fény mindent kibocsát számotokra, de ez feltételekhez kötött, ami azt jelenti az érettség ami lelki értelemben való érettséget jelent, és mindaz, amit eddig tettetek, befolyásolja a tovább élt, sodródó életetek. Újjászülettek és meghaltok a Karjaimban. Én pedig feltámasztalak titeket a Halálból, ami egy átmeneti állapot. Veletek vagyok minden percetekben és lélegzetvételetekben! Ezért hát, ne féljetek semmilyen lénytől, aki bántani akar titeket, hisz védelemmel teljesek vagytok és Fényetek a Fegyveretek, melyet adok Nektek és napról-napra, éjtől-éjig megújítok Bennetek. Ez éltessen Benneteket a Célig. Szerető Karjaim ölelnek Benneteket és Szerető Szívem adom Néktek.
Ne feledjétek, Veletek vagyok a Világ Végezetéig! 

Ígértem akkor is! És ez megmásíthatatlan, bármi történik is a Világban!
Mindig megsimogatom Lelketek és Erőm bocsájtom ki Szívetekbe! Árassza el a Lelketek minden egyes nap és minden egyes perc létében az Én Határtalan, Önzetlen, Igaz Szeretetem s lángoljon Mindörökké! 

Áldásom Reátok Fény Gyermekeim!
Szentháromság 

Közvetítette: Csillag






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése