2013. július 30., kedd

Az ötödik dimenziós oázisod - Teremtők 07.30.

 
Olyan mintha a sivatagban kóborolnátok és már nagyon szomjasak lennétek, egyszer csak oázisra bukkantok. Ott pedig megkaptok mindent
amit csak szeretnétek, mindent amit kerestetek.
 
Tom Fodor fordítása 07.30.
 
Az ötödik dimenziós oázisod
 

A közeli jövőben felfedezitek azt a nagy titkot amit elrejtettetek magatok elől.
Képesek lesztek megfejteni mindent. Át tudtok látni az összes elébetek helyezett fátylon.

Pontosítsunk, ti helyeztétek a fátylakat magatok elé. Ez nem a többiek hazugságának felfedezéséről szól. Ez arról szól, hogy megértsétek azt, hogy ez az egész tákolmány már a kezdetektől fogva a tiétek (ti hoztátok létre - tom), mégpedig azért, hogy egy bizonyos specifikus tapasztalatotok lehessen. Megtettétek ezt, élveztétek, néha nem annyira.
Mindez a tietek, a ti teremtésetek.

A tapasztalataitok teremtőjeként, ti döntitek el ha valamit máshogy szeretnétek, ha új játékot szeretnétek kezdeni, új szabályokkal. Ez történik most. Olyan mintha a sivatagban kóborolnátok és már nagyon szomjasak lennétek, egyszer csak oázisra bukkantok. Ott pedig megkaptok mindent
amit csak szeretnétek, mindent amit kerestetek.
Amikor ott vagytok élvezitek a vizet, az árnyékot, a táplálékot, sokkal jobban mintha csak egy egyszerű hétköznap lenne és lemennétek az utcára egy légkondis élelmiszerboltba.

Már láthatjátok miért teremtettétek azokat a körülményeket amelyben vagytok. A megnyugvás, öröm, kielégülés és izgalom nagyobb tapasztalatát tudják megadni. Ezért teremtettétek ezt a játékot, hiszen sokkal nagyobb móka ráébredni, hogy kik is vagytok ha hosszabb ideig játszottátok a feledés játékát. Mindig is élveztétek azt amikor a hős legyőzi a legnehezebb akadályokat. Pontosan ezt teszitek most is.

A hatalmas korlátozás, kétely és félelem időszakából átmentek abba a periódusba amikor tudjátok kik is vagytok és érzitek a kitáguló természeteteket.

Nem lesz többet fátyol rajtatok, sokkal jobban tudjátok majd értékelni azt a szeretettel teli teremtést, amit épp most teremtetek, összerakjátok az összes részt, hogy meglehessen a legélvezetesebb tapasztalat. Ez az utatok.
Ezt akartátok. Igen jól haladtok afelé, hogy átlássatok a délibábon, hogy megtapasztaljátok a legédesebb és legcsodálatosabb oázis valóságát.

Teremtők - D.Scranton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése