2013. július 10., szerda

A Gondolat hatalma:Thézeusz és a labirintus esete - Égi tanítás 07.09.


                     A Gondolat hatalma:
               Thézeusz és a labirintus esete
                             Égi tanítás

2013.07.09. 17:36 Istengyermek

no_a_labirintusban_1373396449.jpg_259x194


Tanítás:    Thézeusz és a labirintus esete
Egy nap egy labirintusba tévedt Thézeusz. Valójában nem is ment oda, hanem benne élt. Már nem tudta élvezni a szörny uralmát, elhatározta hát hogy tovább áll. Igen ám, de nem  volt olyan egyszerű onnan kijutni.
Többször is nekifogott, de mindig ugyanoda jutott vissza. 
Kérte hát, amennyiben hallja őt valaki, segítsen kijutni. Másnap amikor épp elindult, megjelent előtte egy fénygömb. Thézeusz nagyot nézett. A gömb elkezdett le s fel mozogni, mintha sürgetné, hogy induljanak máris.
Elindulva Thézeusz a szörny horkantására lett figyelmes. Arra gondolt, mi lenne ha észrevenné a tervet. Biztosan az életével fizetne érte.
A gömb egyre türelmetlenebbül mozgott, jelezve, hogy induljanak máris. Gondolta, mit veszíthet, ez amúgy sem élet itt a labirintusba. Elindult hát a gömb után és pillanatok alatt egy gyönyörű tisztásra értek.
Thézeusz: Mi ez, hol volt ez a világ eddig? Hisz az én világom a labirintus.
A Gömb: Igen a labirintus csak addig a világod amíg elfogadod, de ha a szívedben megjelenik a vágy egy más, szebb világ után már semmi sem tarthat a labirintusban.
A  felsőbb Énnel való kapcsolódás által megkapjuk a vezettetést is. Mivel a népesség 17o ezer Magyari magja már nem akart a labirintusban maradni, mikor napfény is létezik, kijöttek onnan. Ez ma történt !!! Sok ember vágyakozása adott alapot egy szebb világnak, ahol béke szeretet és áldás van. Gyere velünk Te is. Mit keresel a Minotaurusznál ?
A Minotaurusz a gondolatok összessége, melyeket elgondoltál valaha is. 
A gondolataink a szörnyek. Amíg ők léteznek,  ellátják  a labirintus urainak szerepét. A gondolatok a múltban tartanak vagy a jövőbe visznek.

Sri Bagavan:

" Mi a gondolat? Honnan jönnek? A gondolat múlt, a memóriából érkezik. A gondolatok jelentése halott. Ennélfogva te a halott múltban élsz. Más szóval, a halál folyik át rajtad.
Tételezzük fel, hogy valami miatt a gondolatok leállnak vagy elcsendesülnek. Ekkor elkezded figyelni a gondolatokat. Nem lesz ott az elme közbelépése, csakis a gondolatok csendje, öröm, boldogság, extázis lesz ott.
Boldogságot tapasztalsz két gondolat között. Ez a Oneness - Egység azzal, ami van.
Ez akkor történik meg, amikor felébredetté válsz. Akkor éred el ezt az állapotot, amikor az érzékszervek szétkapcsolódnak, vagy amikor az érzékszervi koordináció lelassul.
Mindezt elérni különféle gyakorlatok, tanulmányok, felismerések folyamata által, és az Isteni energia átvitele."

A JELEN-LÉTHEZ ITT és MOST kell lenni. Ehhez egy vágy indul el az alsóbb szintről, a felsőbb én viszont a vágy megoldásának útját keresi. Ahhoz hogy ez működjön, meg kell lennie a kapocsnak az alsóbb Én között, majd a középső én és a Felsőbb Én között.
 Az alsó Én a Földanya: az összes  létező múltját tartalmazó tudat.
Középső Én és az Ego: a középső szinten található. Az Alsó és felső Én közötti kapcsolódáshoz nyújt segítséget. A középső Én kapcsolódik az alsó Énhez, majd az alsó én kapcsol fel a kozmikus tudathoz, mely a felsőbb én.
A Földanya az összes kor tudata, minden lény és teremtmény tudata, mely valaha is érintkezésbe került  az Ő  "testével". Ez által információt horgonyzott a tudati rétegeihez, mely kozmikus tudattal visszaolvasható.
Még nem minden emberi testben lévő lélek érte el a kozmikus tudatot, de a 70 %-ának 5 napon belül ez is meglesz. Katartikus felismeréseitek lesznek. Heten adtuk össze az össz Népességetek lelkét: Androméda Avarama- a kincsk Őrnője, Szidharta Szevana a tudati kulcsok őre,Szidharta Ramajana a szentlélek örököse, Szahatma Rama Gitra szent védelmező tudata és én a kapu őre-Szidharta Szevaszta Gayaaha. A többiek ezúttal nem kívánják felfedni Mag-ukat, magjukat.
Zihar Ra Svoha és Tanatill üdvözölnek a hetedik világban.

http://istengyermek.blog.hu/2013/07/09/a_gondolat_hatalma_thezeusz_es_a_labirintus_esete_-egi_tanitas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése